Super Pufi de ian-feb 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Un weekend superb si fara cucuie va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am fost ieri la concert rock (Vita de Vie)... nu pareau fetele prea deranjate de "basul" si "toba mare" la maxim, dar nici n-au avut rabdare pana la Cargo... eu tare ash fi vrut sa mai traiesc senzatzii de acum 10-12 ani cand imi petreceam serile prin cluburi bucureshtene la concerte Cargo...
La noi sunt "serbarile Timisoreana" 3 zile si am profitat de ocazie sa facem si o tura de plimbare pe faleza aseara... nu mai fusesem tare demult... fetele au gustat si prima lor inghetzata (londoneza cica)... cateva limbutze, dar au gustat... si le-a placut, normal .

Se uita lumea cam lung cand vedeau vanataia Alenei... Ba unii se si bagau in seama .

Azi planuim o plaja... daca tzine vremea cu noi... vedem.
Apropo, eu sunt pro slip si la fete la plaja... ma gandesc, cel putzin in cazul nostru, la baia de soare necesara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply si fetita lui CRBL in reclama de la vodafone, poarta palariuta albastra de la H&M. Se pare ca avem cam aceleasi gusturi.

Am vazut si eu cercelusii de pe site-ul dat de Sorina, sunt tare dragalasi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Frumosi copii mai avem.... superbe poze!!! De luni asteptam si pe David de Laliltica .... ei sunt acum la mare.

Noi am fost de poveste ieri. Mariucu inca doarme de 2 ori pe zi si ieri nu am reusit sa o culc la 5 cum era programul... ci la 6.30 pana la... surpriza ... 9.30. Nu am putut sa o trezim neam. Cine era pe centru la 11.30??? NOI. Se uita lumea la noi tare urat. Habar n-aveau ca noi deja eram zombi si fii-mea mai avea cam 1-2 ore de speedy. Aia e!!! A iesit si maseluta 4. Ieri toata ziua a avut sange pe gingie si parca era terebentina. Azi se vedea coltul maselutei.... URAAAAA Sper sa avem o pauza pana la canini. PLEASEEEE!!!!

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Simply, Mire de acord cu voi in privintza slipului. Sincer eu le pun si cand facem plaja in curte la bunici... fiecare cu pasarica lui.

Sorina pot sa o invidiez si eu un pic pe Diana ...cred ca e super incantata de vacanta ei. Da' si merita, pt ca e copil bun.

Adina Doamne ajuta la o pauza pana la canini... si de-ar fi sa iasa repede, sa fie usor si fara durere.

Ruxita ma bucur ca va simtiti bine la mare. Vacanta frumoasa in continuare.

Eu astazi am avut o revelatie. Detinem si noi ca majoritatea oamenilor o combina frigorifica cu frigider sus si congelator jos. Pana acum ceva timp, deschideam fara probleme usa frigiderului chiar daca David se infiinta imediat langa mine...intra fix sub ea si stiam sigur ca nu-l lovesc. Azi mi-am dat seama ca a crescut in momentul in care am vrut sa-mi scot sticla de apa din frigider si i-am dat copilului cu usa-n cap. L-am masurat... are cam 84cm.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Si apropo de tinute de plaja pt cei mici... tot pe forum am descoperit www.mothercare.com/Mothercare-Octopus-Sunsafe/dp/B004GY0DKS?ie=UTF8&ref=sr_1_57&nodeId=71404031&sr=1-57&qid=1304629661." target="_blank"> asta . Am inteles ca sunt facute dintr-un material super care ofera protectie UV si e foarte subtire... se usuca in cateva minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Simply, Mire de acord cu voi in privintza slipului. Sincer eu le pun si cand facem plaja in curte la bunici... fiecare cu pasarica lui.

Sorina pot sa o invidiez si eu un pic pe Diana ...cred ca e super incantata de vacanta ei. Da' si merita, pt ca e copil bun.

Adina Doamne ajuta la o pauza pana la canini... si de-ar fi sa iasa repede, sa fie usor si fara durere.

Ruxita ma bucur ca va simtiti bine la mare. Vacanta frumoasa in continuare.

Eu astazi am avut o revelatie. Detinem si noi ca majoritatea oamenilor o combina frigorifica cu frigider sus si congelator jos. Pana acum ceva timp, deschideam fara probleme usa frigiderului chiar daca David se infiinta imediat langa mine...intra fix sub ea si stiam sigur ca nu-l lovesc. Azi mi-am dat seama ca a crescut in momentul in care am vrut sa-mi scot sticla de apa din frigider si i-am dat copilului cu usa-n cap. L-am masurat... are cam 84cm.

inca nu ne simtim foarte bine... cel putin eu si sotul ne resimtim cumva... un soi de insolatie cu dureri de cap frisoane usoare... azi de ex. la dus mi-am simtit capul ca de carton, nu stiu cum sa explic senzatia, a fost si vant, valuri mari... sper sa ne adaptam cat mai repede si sa incepem sa ne simtim si bine...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

apropo de costumul lui Adam... cred ca e cel mai practic cel putin nu sta cu haina uda pe el... dar la cum s-a aratat timpul am purtat mai mult tricou si palariuta si putzica goala... oricum o avea majoritatea timpului in nisip deci nu cred ca interesam pe careva... dar decent si corect fata de copil e normal sa-i pui un slip pe el (si sa i-l scoti imediat ce se uda si sa-i dai altul uscat).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Si apropo de tinute de plaja pt cei mici... tot pe forum am descoperit www.mothercare.com/Mothercare-Octopus-Sunsafe/dp/B004GY0DKS?ie=UTF8&ref=sr_1_57&nodeId=71404031&sr=1-57&qid=1304629661." target="_blank"> asta . Am inteles ca sunt facute dintr-un material super care ofera protectie UV si e foarte subtire... se usuca in cateva minute.

la decathlon am vazut niste chestii asemanatoare, chiar cu maneca lunga

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna seara fetele....

ce sa zic...la umbra unei nirvana cu caramel...ma relax si eu../
n-am mai apucat sa sriu...pt ca asta noapte la 112 a venit socrelu de la aeroport..si in loc sa manance liistit si sa seculce...tot despacheta...si totul era urgent..f urgent...ma rog...mai ca voia sa ne arate si pozele...

dimi au plecat la pescuit..la corbeanca...si toata ziua am trebaluit...apoi a venit mama si ne-am dus si noi la un gratar dupa ce s-a trez jiji....a fost o iesire f reusita....jiji a fost cuminte in masina...a mancat cand am ajuns..niste almete cu paine..apoi gratar pulpe si carofi copti....era mort de foame...vremea a fost super....fara soare...cald...l-am lasat pe jiji la putza goala..ce sa fac....je sunt mai putn pudik....el s-a simtit f bine...tati a ramas...stiti voi....poveste cu monstru...noi ne-am intors sa facem noaptea acasik....

mire..sorry pt princesita...imi pare rau ca n-am vb nici 2 vb cu tine...sper macar sa va fi simtit bine....a ajuns si...vecina?

sorina...scuza-ma dar sunt tuta...clar ca diana merita...insa...aia acu e acea plecare e care te temeai tu? sau a mai fost o data????

nyny...dar oare nu se incing in costumasele alea?

ruxitA ma bucur sa sunteti ok...si andrelina e prin zona poate va intalniti....

ma cam lasa inspitationul....sunt obo...am mancat asa scriind aici o tona de inhetzata ...ce sa mai zic ca n-am slabit nci 3 grame sapt asta cand n-am mancat paine si dulciuri dar n-am renuntat la marea dragoste pepenele...park v-am zis ca mi-a imprumutat cineva un aparat din ala cu benzi pt modelare corporala...si cik sper sa scap de....aripi...( la pastele cailor...daca am sporul meu caracteristic )...am mai inceput de 2 zile si 8 min abs....ma rog...asta nu e lauda pt ca....se stie ca am vointza cat negru sub unghie...

hai ca v-am obo cu balariile astea...

ma bag si je la nani...ca acusica orbecaiesc la primul....marait

sa aveti o noapte...linistita sau....hmmmm

nb

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput