Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Micola, ma bucur ca sunteti bine! Bravo
Lisa, sa stii ca si Vlad a mancat f des, din ce in ce mai des, daca in prima luna manca la 3 ore diferenta apoi s-au micsorat perioadele pana la o ora juamte. Si nu se punea problema ca nu aveam lapte,doar ai vazut ce umflat era doar cu lapte de la san, dar asa era felul lui. Acum tu decizi, eu am mers pe alaptat la cerere, dar imi era mai usor ca il aveam doar pe el, ma gandesc ca la tine si cu Anusca mica e foarte greu. ia o decizie care sa te protejeze si pe tine si sa le fie si lor bine O sa treaca repede perioada

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Andre_ea super simpatica Ilinca. Voi ce mai faceti?

Micola ma bucur ca sunteti bine si ca si-a recapatat apetitul. E o idee buna asta cu pampersii mai ieftini, poate incerc si eu.

Anna v-ati gandit la nume?

Selene, Naty, Cadia si restul fetelor ce faceti?

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Crisspy, da, ne-am gandit la Eva si inca un nume de sfant, probabil Ioana. Voi ce mai faceti? Razvi e bine la gradi?

Edit: Si eu toata ziua m-am tinut sa intreb de Cadia, dar cand am scris am uitat pana la finalul mesajului

Mergi la inceput

Daaaa...acum ii place asa de tare incat nu mai vrea sa plece. Acum 2 seri am plecat cu lacrimi de acolo ca el vroia sa stea pe "titi" (masinutza) inca ceva vreme .

Pe mine a inceput mademoiselle sa ma suteze din ce in ce mai serios si sa se insurubeze din ce in ce mai jos...am momente cand parca ar incerca sa iasa (la Razvi nu am avut senzatii din astea tari ).

Am fost azi la Regina Maria la controlul preanestezic si la intalnirea cu neonatologul. O sa facem tot rahiperidurala ca si la Razvi si sper ca toata operatiunea sa decurga la fel de bine ca la el.

Acum imi e mult mai frica decat la Razvi...nu's de ce, dar sunt un pic panicata.

Am uitat de Eva , foarte frumos...eu ma mir ca mai tin minte cum ma cheama, pana si DPN-ul il uitasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Andre_ea super simpatica Ilinca. Voi ce mai faceti?

Eu sunt la o rascruce de drumuri, ca sa zic asa. Parasesc jobul actual (dupa 11 ani) si plec spre noi orizonturi. Sunt intr-o criza serioasa de bani, reglabila in cateva luni, dar pana atunci nu stiu de unde sa ma imprumut sa supravietuiesc.

Copiii sunt bine, sanatosi. Ilinca potty trained in cateva saptamani la tara. Mai punem pampers noaptea, desi a avut si nopti cu pampers uscat, sau cand se trezea sa faca pipi la olita(desi ma-sa o indemna sa faca in pampers :) ).

Eu v-am tot citit lunile astea pe sarite. Imi pare rau ca nu am fost alaturi de voi cu vorbe bune cand ati avut nevoie (Crisspy condoleante, Porumbita ). Serviciul mi-a acaparat tot timpul, plus eforturile depuse pentru a pleca de aici.
Felicit toate proaspetele mamici si gravidutelor le doresc nasteri usoare!

Va pup pe toate si sper sa ne auzim mai des.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Crisspy, ce ma bucur ca s-a acomodat Razvi,acum sunteti si voi linistiti Cred ca ti-e frica si mie mi-e asa de frica de incerc sa nu ma mai gandesc la momentul nasterii. Stau si ma gandesc si eu la varianta de maternitate privata, dar mi se pare asa de scump...uff, nu stiu ce decizie sa iau..
Andreea, succes cu noul job si sa va reveniti repede cu taote. ma bucur ca Ilincuta este bine

Mergi la inceput

Andrea bafta la noul job, asta e cea mai nasoala perioada cand faci trecerea la urmatorul job. Dar lasa ca trec si lunile astea si o sa fie bine ...

Felicitari pentru Ilinca, merge la gradi? sau incepeti din toamna?

Anna eu am facut imprumut ca sa nasc la Regina Maria (cum de altfel am facut si la Razvi). Parte din bani (adica 30 de mil) o recuperez de la compania de asigurari iar restul il dau in timp. Si pentru noi este un efort financial destul de mare, mai ales ca acum avem si ratele de la casa, gradinita lui Razvi + ratele la un alt imprumut facut pentru amenajarea apartamentului.

Am zis ca macar atat merit si eu si oricum asta e ultima data .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

andre_ea succes cu e noul job; de ce ai plecat de la cel vechi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor;

Lisa - curaj, fa cum crezi ca e mai bine
Vorbiti de lucruri sfinte cu alaptatul .
La mine a fost cam asa: am alaptat exclusiv pana la 6 luni apoi pana la 1.2 ani. La inceput alaptam la jumatate de ora (vad ca sunt cam singura cu recordul asta ),dupa aceea la 1.5h, maxim 2, pana pe la 5 luni, aram epuizata ffff obosita si am vrut sa renunt doar ca nu m-a lasat Alice , nu voia nicicum sa pape lapte praf(seringa, lingura, bibe).
Aveam niste rani la san...si am facut mastita chiar din a2-saptamana...nenumarate blocaje si tratamente cu antibiotic, nu am stiut de dormit noaptea decat dupa ce am intarcat-o...si tot am alaptat.
Sincer fetelor, imi e groaza ca se va repeta si de data asta ...
Am fost la dr. si bebele nu a mai crescut (aceeasi poveste ca si la Alice) tot 2.700kg , sa stau pana la 40 si sigur nu face 3kg ...deci incerc sa ma pregatesc psihic pentru perioada ce urmeaza.
Tareeee mult imi doream sa fie mai mare .
Am fost azi si la o monitorizare - bebe misca bine - totul e ok, doar ca e cam micut atat .

Andreea - bafta la noul job
Anna - sunt foarte frumoase numele si eu le aveam pe amandoua alese....mai greu cu decizia sotului ;

Fetelor, eu chiar cred ca bb2 e fetita la ce greutate are , trebuie sa gasesc si eu un al 2-lea nume.

Crisspy - de ce esti panicata??????, l-ai nascut greu pe Razvi? sau de ce?
In privinta nasterii, mie chiar nu imi e frica deloc Singurul lucru de care ma tem, e, sa nu cumva sa nasc in masina la dilatatia care o am si faptul ca e bb mic...spitalul la distanta maricica
Micola - ma bucur ca ati scapat de boala .
Pupici la toata lumea

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna fetelor!

Ce va invidiez pe voi gravidutele, asa as vrea si eu...poate ne ajuta Dumnezeu si nu mai avem nevoie de 3 ani, ca la Lucas...

Daca va era dor de noi:

https://picasaweb.google.com/Photos.by.Arek.and.Ioana/Lucas_08_2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCO_so-PO5aPm4AE&feat=directlink

pupici la toata lumea!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput