Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)
Raspunsuri - Pagina 17
anna-mama spune:
Buna,
Cris, Rox, am luat covoras din acela pt cada, sunt multumita de el, iar Vladut e tare incantat. L-am gasit in supermarket de cumparat
Cris, cum te mai simti? 
Cami, sanatate multa printeselor
Bebelusi, sa aveti un concediu frumos si romantic
Poze de la mare nu aveti?
Paula, cand ai eco morfofetala? Cum te mai simti? 
Miere, o sa fie bine 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bpaula spune:
Anna astazi dupa amiaza am vizita la medic, acum sa fiu sincera nu stiu daca imi face morfofetala. Oricum e ultima saptamana in care mai pot face ca deja am 23 saptamani...sa vedem.
A tot fost plecat in concediu sau ocupat si n-am dat de el mai repede.
Ma simt relativ bine si vomit tot mai rar
insa ma ingras intr-un ritm ametitor ![]()
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Anna astazi dupa amiaza am vizita la medic, acum sa fiu sincera nu stiu daca imi face morfofetala. Oricum e ultima saptamana in care mai pot face ca deja am 23 saptamani...sa vedem. A tot fost plecat in concediu sau ocupat si n-am dat de el mai repede. Ma simt relativ bine si vomit tot mai rar |
Eu zic ca-ti face morfofetala, mai ales ca nu te-a mai vazut de mult timp. Abia astept sa ne spui vesti bune despre bebe
Ma bucur ca te simti mai bine, o sa fie din ce in ce mai bine
Cat despre kg nu mai zic nimic, le simt asa bine, sunt ingrozita ca nu o sa mai pot purta mult timp pantalonii de dinainte de sarcina 
20+ cu
crisspy spune:
Hello,
Anna sa va balaciti cu placere pe covoras. Cum a fost la mare? Poze ceva?
Eu sunt bine, am fost aseara la test non-stress si iar nu a vrut maimutzica sa se joace decat dupa rugaminti fierbinti
. Nu's de ce dar tensiunea e cam mica 10 cu 5 in conditiile in care toata sarcina am avut 12 cu 6 si mai beau si o cafelutza dimineata si mai scap si un pahar de cola peste zi.
Dar tu porti si acum pantalonii de dinainte de sarcina???? Dzeule, eu nu mai puteam din cauza burtii.
Paula bafta la echo, asteptam vesti
.
Eu in 2 sapt am pus 3 kg 
, am 78kg acum
...in total s-au facut 13 pana acum.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
36 sapt
Andra - Maria
miereamara spune:
Crisspy lasa ca eu am 77 de kg si am doar 24 de saptamani de sarcina
.
Cred ca o sa faca atac cerebral doctorul, am pus 2.5 kg intr-o saptamana, daca o tin tot asa peste trei saptamani ma prezint cu 10 kile in plus
, tipic pt mine.
Editez: 10 kile in plus puse intr-o luna, ca mai am vreo 7 acumulate pana acum
Bafta Paula la eco!
Oare Veronica a nascut?
Tiny baby gator
Baby gator
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Oare Veronica a nascut? |
Chiar asa...nici la cealalta odisee nu a mai scris de ceva timp. Vero hai la apel

Asa s-au pus si la mine, in ritm ametitor la inceput, apoi am luat o pauza ca sa incep iar
Crisspy,
fericita de
Razvi si
36 sapt
Andra - Maria
veronica75 spune:
Nu fetelor, nu am nascut
, tocmai citeam un pic pe aici.
O floricica pentru voi 
Sunt ff fericita ca nu am nascut inca
, mai creste bebe, pe de alta parte ma simt fffff rau
.
Chiar ma gandeam daca sa sun dr
. Sunt f obosita, ametita, greata, transpiratii, si tensiunea mica...nu stiu de ce am starile astea 
Ieri dimineata am facut ceva miscare
, am aspirat, spalat, curatat perdele, saltele....
, si de aseara ma simt rau
, nah, cred ca iar am exagerat cu treaba.
Ma duc in patut
, ca nici de scris nu sunt in stare.
Va pup si revin mai pe seara.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
AMR 3 saptamani
anna-mama spune:
Eu nu stiu, dar sigur am si eu ceva cu tensiunea mica sau mare (nu prea ma pricep), numai ca de cateva zile ametesc si simt o fierbinteala in urechi
..nu in fiecare zi, cam o data la doua zile 
Crisspy, nu ai luat deloc multe kg, ai luat asa cum e normal
La mare, a fost bine...doar ca ar fi fost bine oriunde in alta parte ca nu am fost la plaja decat de doua ori si m-am ingrozit
Stiu ca poate sunt fitzoasa, nu am mai fost la Marea Neagra in sezon de vreo 5 ani si bine am facut...ce sa zic, apa arata ingrozitor (cu niste chestii in ea care de ciupesc), cu alge, miros de balta, f aglomerat, oameni care arunca gunoaie pe nisip... In concluzie ne-am relaxat pe faleza, in parc..si in alte spatii mai linistite si mai curate. Poze nu am, nici nu ne-am luat aparatul cu noi, am cateva facute de socrii dar de o calitate proasta..
Vero, ai grija de tine sa mai stea nitelus bebe acolo
Vezi daca te-a apucat curatenia, ia nu mai pune mana pe nimic
Alice ce mai face?
Miere, eu inca sper sa nu ajung prea curand la 70 kg, dar ma indrept cu elan catre ele...si ce-oi vrea la cat mananc
Cat mergi la eco aia artistica?
20+ cu
miereamara spune:
Pe 26 august merg la eco 4d.
Azi e prima zi de gradinita a lui A. fara scutec
. Nu e potty trained inca:))) dar educatoarea ne-a zis ca e timpul sa incepem serios, asa ca i-am dat cinci perechi de chiloti si cinci perechi de pantaloni la el si asteptam sa vedem cate trebuie sa spalam diseara
. M-am uitat pe webcam si am vazut ca deja are alti pantaloni pe el.
Tiny baby gator
Baby gator
bpaula spune:
Veronica ai grija ca nu mai e mult.
Referitor la starile de lesin mi-a zis ca poate e de vina tensiunea mica si mi-a dat sa refac analizele de sange si urina.
Bebe e bine, tot baiat
. L-am intrebat daca imi face morfologica si a zis ca da dar parca nu au fost asa multe masuratori ca la Marius. Oricum el imi masoara mai multe la fiecare ecografie decat medicul anterior dar la asta nu a masurat parca asa multe ca la eco morfologica. In fine, totul parea ok, bebe are 23 saptamani si 4 zile si aprox. 606 gr.
L-am intrebat si de nastere si a zis ca cezariana dupa saptamana 38. Am intrebat daca nu se poate face cand se declanseaza contractiile si a zis ca nu stie nici cum a taiat medicul anterior si ca oricum la saptamana 39 e OK daca il scoate. Deci probabil ca o sa nasc mai repede de 26 Noiembrie.
La kg nici nu pot sa ma gandesc, am plecat cu o greutate mai mare decat are miere acum
, si saptamana asta am ajuns la greutatea de la saptamana dinainte de nastere. Deci na, sper doar sa nu pun mai mult de 17 (asa a fost la Marius) desi la cum am pus in ultimele saptamani nu cred
. Problema cea mai mare nu e ca am pus deja 5.5 kg ci ca am plecat cu foarte multe in plus.
Acum sanatosi sa fim si vad eu dupa.![]()
Si ca tot vorbeam de ingrasat mai mananc un porumb fiert si ma duc la plimbare in parc cu Marius. E suparat ca ne-au furat de sub scara tricicleta lui de plastic, era veche si ramolita dar el inca o folosea si ii placea. Mai era langa ea si cealalta tricicleta, mai mare mai frumoasa si de metal si n-au vrut sa o ia pe aia
, ca aia nu ne place.