Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Selene, cum mai sunteti? Ce face Daria?

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lissa asa voi face, in masina mea ii pun pe laterale, altfel nici nu ar incapea scaunele, insa in masina sotului ii voi pune unul langa altul pt ca voi sta si eu in spate si nu am cum altfel. El oricum nu va merge cu amandoi singur in primele sase luni, poate doar in mod exceptional.

Voi cum sunteti? Cum v-ati acomodat?

din pacate eu voi fi singura, am acum certitudinea asta asa ca sper sa ne descurcam. O sa programez cezariana undeva miercuri ca pana sambata sa ajung acasa. Nu stiu ce voi face insa seara si noaptea la spital, mai ales in prima noapte dupa operatie e crunt, ai nevoie de una alta, sper sa vina o prietena sa stea cu mine, sotul va trebui sa mearga acasa sa stea cu Aidan. sunt optimista pt ca o prietena a nascut joi cu cezariana si la doua ore dupa operatie s-a ridicat si a inceput sa mearga, a doua zi era chiar f f bine.

O sa il ducem pe A. la program redus la gradi, de la 8 la 12, dupa pranz il ia sotul acasa.

Asta e planul in mare, sper sa nu apara ceva neprevazut...

La servici ma intorc in februarie, o zi pe saptamana cand fie va sta sotul fie vom angaja o bona pt ziua respectiva. si o sa lucrez inca o zi de acasa, deci doua zile apoi de pe 10 mai ma intorc la program normal si fata va merge la cresa.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dragele mele, noi suntem la Caracal toti 4, sa se obisnuiasca copiii cu ai mei pentru ca o sa plecam in 11 aug in Italia doar eu cu sotiorul ca porumbeii

Vlad poarta 26 la incaltari

Eu ii pun in scaune unul langa altul, Vlad nu o loveste niciodata, ba mai mult, o pupa si incearca sa o impace. de cele mai multe ori stau si eu langa ei.

Vero asa este, daca se nasc mai mici sunt mai plangaciosi si mai dependenti de tine, asa a fost si Irina, dar acum e mai ok, se mai joaca, mai poti sta cu ea in poala dar stand jos, nu mai e nevie sa stau cu ea numai in brate in picioare. Important e sa fie sanatosi

Am citit doar ultimele 3 pagini, ma duc sa mai citesc din urma si revin

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata!
Va las cateva briose cu afine pentru micul dejun.

Si eu intentionez sa pun scaunele unul langa altul, pentru ca eu o sa stau in spate, cum nu am carnet sigur nu o sa merg singura cu ei.

Miere vroiam sa iti zic ca de data asta o sa fie bine la spital. Data trecuta a fost o experienta mai nasoala. Uite la mine sotul avea voie sa ma viziteze maxim 10 min pe zi in care imi aducea ceaiul, iaurtul si eventual un pireu. Si m-am descurcat fara ajutorul nimanui in spital. Desi si la mine travaliu a fost lung si greu (nu asa traumatizant ca la tine oricum) a doua zi am fost in picioare, poate as fi putut sa ma ridic si mai repede dar am lasat sa treaca noaptea. Si daca de data asta il ai si programat sunt sigura ca o sa fie bine.

o saptamana usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Paula multumim pentru briose !

Sambata am cam exagerat cu statul in picioare si toata noaptea m-a durut mijlocul rau de tot. Am speriat-o pe mami care m-a sunat toata ziua ieri sa ma intrebe daca vreau sa vina la Bucuresti mai devreme. Oricum vine duminica definitiv (sau aproape), sper sa nu se intample nimic pana atunci.

Noi o sa pastram scaunul lui Razvi pe mijloc pentru ca i-l va duce Adi la gradinita in fiecare zi. Cu bebelina nu stiu cate drumuri o sa facem in primele luni si o sa schimbam atunci cand va trebui sa mergem toti 4 undeva (sau 5 cu mami) pozitia scaunului lui Razvi ca sa putem intra toti. Oricum in Fiesta o sa fie mare aglomeratie cu 2 copii si 2 adulti, nu mai zic cand o sa fim 3 adulti. Poate reusim la anul prin primavara sa o schimbam sa luam o masina mai incapatoare.

La mine insista mami sa stea cu mine la spital cand nasc, asa a stat si la Razvi si nu vrea sa ma lase singura. Eu tot ii zic ca ma descurc (la naiba, doar nasc in clinica privata si am butonul la indemana sa chem asistentele de cate ori am nevoie) si as prefera ca ea sa stea cu Razvi mai ales ca daca ne tinem de programare bebelina ar trebui sa vina vineri seara iar Razvi nu e la gradi peste week-end. Dar ea nu si nu, ca vrea sa stea langa mine. Oricum mai vedem pana atunci. Acum ma bucur ca am ales sa nasc tot la Regina Maria (desi e foarte scump) pentru ca nu stiu cum ar fi reactionat mami sa ma vada intr-un spital normal (din cauza lui tati). Sper sa decurga totul bine si sa nu stam mult in spital, asta pentru psihicul ei.

Va pe toate, o zi usoara va doresc!

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Multumesc de raspunsurile legate de incaltari, fetelor!

Miere, o sa vezi ca o sa fie o experienta diferita cezariana asta, e una sa ti-o faca dupa un chin prelungit si oboseala maxima, si alta cand esti odihnita si pregatita psihic pentru asta. La intoarcerea acasa o sa-ti fie un pic mai greu decat in spital, zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

bebelusi, concediu placut in italia!unde mergeti?

ai mei au 27 la incaltaminte

nasteri usoare va doresc si bebelusi sanatosi!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Undeva langa Ancona, acolo stau finii nostrii si mergem la ei, abia astep

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165888

poate stiti voi

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

vezi dc mai e in garantie; mie mi-a schimbat o complet;
dc nu suna direct la cei care o importa

Mergi la inceput