Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Neata!
Ziceati de dormit mai tarziu...eu am fost singura singurica atatea zile si tot n-am putut dormi tarziu, nici macar in week-end cand nu merg la servici. Ma trezeste ceasul asta al organismului si pace buna. Am reusit doar sa ma mut in alt pat si sa lenevesc mai mult.

Covoras pentru baie avem si noi din Carrefour parca. Dar e cumparat de acum vreo 2 ani, Marius face baie singur in cada de cand a inceput sa stea in fund fara sprijin asa ca nu se putea fara. Mai ales ca avem o cada lunga si adanca. Mai greu a fost in concediu cand vroiam sa ii facem dus si aluneca pe fundul cazii si se speria si nu vroia sa stea.
Cand era mic il foloseam numai pentru el, acum asa m-am obisnuit si eu cu el ca ma intreb cum am facut baie pana acum fara

Dark succes la noua parte a jobului!

Si eu as merge la mare vreo 4 zile, sunt in tratative cu sotul, totul e sa gasim o cazare ieftina in Constanta ca stam prost cu bugetul si sa suport si eu drumul asta asa lung. Tare mi-i dor de nasii lui Marius.

Razvan e super dulce, eu pe picasa mai urmaresc cand pui poza

Vero o sa fie totul bine si o sa creasca bebe mare si dupa ce iese din burtica daca acum o fi mai mititel.

Asparagus stiu ca e greu, dar acusi il vedeti. Imi amintesc cum mi-a fost in ianuarie, prima data cand l-am lasat fara noi si cand s-a prelungit de la 2 la 4 saptamani. Si acum mi-i dor dar sunt putin mai linistita ca stiu ca el se distreaza tare bine acolo. Si aseara l-am sunat, era venit unchiul lui si era un strigat si o chiuiala prin casa de n-am putut sa ma inteleg nici cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doanmelor
Anna, link-ul era de la bebelusultau.ro, la accesorii baie.
Vero, imi amintesti de mine cu Patrick, am stat vreo 6 saptamani cu dilatatie 4 . deci hai ca o sa fie ok
va pup, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Mi-au venit si mie rezultatele la ultimele analize. Par in regula, adica nici un brontozaur, numai la Chlamidia Antigen* apare la rezultat "Equivocal" - oare trebuie sa o repet?

Vero daaa e super lipicios, daca inainte vroia sa adoarma numai cu tati, acum nici nu concepe sa doarma fara mine. Oricum peste 1 saptamana vine mami la Bucuresti si o sa se invete sa doama cu ea ca nu are incotro.

Oau, dilatatie 3-4, poate reusesti sa stai mai linistita sa mai stea bebe in burtica si sa mai creasca. Oricum masuratorile astea sunt relative .

O zi buna tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 35 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Patrick.Rox sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos.

Crisspy,e un dulce Razvi.

Dark,mult succes in toate.

Micola,suntem bine..David nu mai prea doarme ziua,afara vrea numai in brate iar eu i-am dat carutul de mult pe ideea ca-i mare si nu mai merge in carut..aiurea.Acum il cara taica-su,dar apoi iar voi fi cu nervii prastie si ne vom certa,ca nu mai pot sa-l car zau,ii juma din mine:)))
Nici David nu e decalotat,insa nici nu mi-am batut capul cu asta.De jucat s-a jucat si el,io l-am lasat in pace,ca mie mi se pare normal.In public nu a facut nimic.In rest,nervi frate,nervi cat cuprinde..de vorbit asa 2 lulele.Nimic nou sub soare la capitolul asta din pacate :(
Sanatate multa va doresc.

Anna,felicitari pt fetita dulcica.Sarcina usoara in continuare si o printesa sanatoasa.

O zi frumoasa va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

neata doanmelor
Anna, link-ul era de la bebelusultau.ro, la accesorii baie.
Vero, imi amintesti de mine cu Patrick, am stat vreo 6 saptamani cu dilatatie 4 . deci hai ca o sa fie ok
va pup, sa aveti o zi buna!

Hi,hi,... si eu care credeam ca am batut recordul cu dilatatia
Merci de informatie , imi da sperante

La multi ani! pt Patrick

Multumesc fetelor pt sustinere

Cami - nu stiu exact de unde a luat Alice virusul (cica se ia din aer), suspectez parcul de distractii, dar poate fi si din alta parte, poate chiar la adus tati de pe undeva...
Cu masuratorile la bebe, eu una nu ma indoiesc de exactitatea lor. La Alice a fost exact cum a spus doctorul, 2.900 kg de la 37 sapt. si nu a mai crescut deloc pana la 40sapt cand am nascut-o.
In plus doctorul e ceva mai in vartsta si are multa experienta...in fine, bine ar fi sa se insele si sa fie mai mare .
Eu una, am ajuns sa cred ca nu sunt buna de facut copii si gata , desi mananc destul, se depune la mine si la bb-i mai putin, ceva nu functioneaza bine pe acolo ...ce prostii mai spun

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

multumesc frumos de urari, va pup pe toate!
Vero ce zici tu acolo? ca doar un copil mai mic nu inseamna ca nu e sanatos sau alte astea. pur si simplu asa este constitutia lor. relax.
Criss, la rezultat echivoc de obicei nu a ramas destul material ptr efectuarea probei sau se suspicioneaza o contaminare. poate sa fie repetata daca e musai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Criss, la rezultat echivoc de obicei nu a ramas destul material ptr efectuarea probei sau se suspicioneaza o contaminare. poate sa fie repetata daca e musai.

Sa-ti traiasca baiatul

Nu am nici un chef de o noua recoltare, sa vad ce zice si dr luni cand ma vad cu ea.

Am asa o stare de sfarseala, as dormiiii ...

Crisspy, fericita de Razvi si 35 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Rox - eu ma gadesc ca un bebelus nascut sub 3kg, trage mai greu la san, plange mai mult...etc. De asta preferam un bebelus mai mare .
Alice a fost tareeee plangacioasa inca din maternitate...poate e doar impresia mea nu stiu.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

veronica plangacioasa sau nu, la cat e de frumoasa ce mai conteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Hai c-am intrat si eu sa-i urez LMA feciorului tau, Rox! Sper c-ati chefuit serios!

Vero, cum sa nu creasca bebe in ultimele saptamani, chiar e posibil?

Crisspy puiule, dormi daca-ti vine!!!!

Carla nu-mi mananca aproape nimic in afara de lapte, nu stiu cum naiba reuseste...

Ai vostri ce marime mai poarta la papuci (papuchi, cum ar zice fie-mea)?

Mergi la inceput