Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)
Raspunsuri - Pagina 13
anna-mama spune:
Crisspy, eu stiam balansoarul ca e a lui Razvi si am zis ca e el si ca vrei sa ni-l arati cu a fost si cat de mare a crescut
Oricum, e un dulce nepotelul, cat are? Mai caut covoras, nu am gasit decat din cele de pus pe jos in baie nu din cele pt cada 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
19+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Nepotelul face 2 luni maine.
Hai ca ma uit si eu cand mai ajung prin magazine si iti zic daca vad pe undeva covoras din ala. Pe net nu gasesti?
Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria
asparagus spune:
Da, ne este dor rau de el...eu nu l-am vazut de 3 sapt., dar Arek de 5 si jumatate, si ieri ii dadusera lacrimile cand vorbea de el.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
roxanaz spune:
anna uite aici pe bebelusultau. ro, la articole de baie
sau la ikea erau, in forma de crocodili simpatici. dar nu le mai vad pe site.
anna-mama spune:
Rox, multumesc, nu-mi merge link-ul pus de tine
oricum, pe net am gasit, eu intrebam de un magazin de unde pot sa-l iau si sa-l vad... Daca nu o sa gasesc o sa cumpar de pe net ca e neaparata nevoie.
Ioana, ce dulce, cred ca ii venea sa planga de dorul lui. Al meu sot nici pana la cumparaturi nu vrea sa mergem seara fara el.
19+ cu
veronica75 spune:
Crispy - vazut poze si filmulet cu Razvi
tareee dulce e la baita 
Parca tu spuneai ca Razvan e mai atasat de tine in ultimul timp - eu cred ca simt copii ca vin bb-ii
. Sa vezi Alice a mea, din cuminte ce era, ce faze imi face acu
, zici ca e alta...
Ieri am fost pana la un supermarket si se posta pe un rand si nu mai voia sa mearga
. Cand strigam la ea sau o chemam, incepea sa arunce marfa din rafturi pe jos
...ehhh circ nu alta...ce puteam face????? a trebuit sa ma calmez si sa ii cumpar o jucarie noua, asa am reusit sa o mai domolesc pe moment, ajunsa acasa nu voia nicicum sa urce scarile 2 etaje...Simteam efectiv cum mi se ridica tensiunea
.
Am fost azi la doctor: dilatatie 3-4
(cred ca sunt in travaliu si nu imi dau seama
), strumful cam micut 2750 gr, de aici as deduce eu ca e fata de e asa micut
, of parca nu as vrea sa nasc inca
, vreau sa mai creasca
.
Am mancat in disperare in ultimele zile poate poate se mai ingrasa bebele, dar observ ca se depun la mine
. Asta e, sanatos sa fie.
Miere - esti inaltuta si nu se vad kg, arati f bine
.
Aseara cautam si eu pe net despre decalotare
ce si cum
inca nu stiu daca o fi necesar - dar sa fie
.
Micola - ma bucur ca Alex e mai bine 
pupici la toti 
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
AMR 4 saptamani
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Veronica, Crisspy, nu mai aveti mult, cateva saptamani si vin bebelusii! 

In legatura cu decalotarea, aici nu se practica de nici un fel, cand era Mister mic am intrebat si eu la medic sa vad ce parere au cei de aici (ca pe a mea parere o stiam deja) si mi s-a intarit: se lasa copilul in pace.
Micola, e normal ca astia micii sa se joace cu "obiectul", eventual dupa ce mai creste il lamuriti ca e o treaba privata, intima, deci nu se face de fata cu toata lumea. In nici un caz nu se cearta copilul, sau mai rau, i se da peste manute. Multa sanatate la Alexutu!
Miere, esti o graviduta frumoasa tare!
Noi suntem in prima campaniede potty training, sau mai bine zis de toilet training, nu prea functioneaza, dar mai vedem... Eu am inceput si cu interpreting-ul face-to-face, deci si mai mult de lucru, nu ma plang.
Anna, felicitari pentru bebelina miscareata!
Asparagus, cred si eu ca va este dor de pui, baietii mei eu plecat la Londra cateva zile acum vreo 2 saptamani (eu am avut de lucru in Glasgow) si tare dor mi-a fost de ei!
Daiopri, ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta! Frumos la mare cu toata familia!
Rox, da, bun plan - musai trebuie tinut minte si pus in aplicatie cand vin ei obositi de la cate un chef ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
salutare feteleeeeeeeeeeeee
nu vine nimeni la mare in vara asta?
nu ma vad cu nimeni?
o astept cu placere pe bee
altcineva nu se mai anunta?
veronica draga de tineeeeeee
ce putin mai aiiiii
lasa ca si mie mi-au zis ca e bebelina mica
si cand colo 3600kg
asa ca stai linistita
micola sanatate multa
cami_antonia spune:
dark succes cu noua misiune![]()
anna tu nu stii ce ai inca in burtica?
vero nici tu nu stii ce ai in burtica?
de unde a luat alice stomatita?
anna-mama spune:
Cami, eu vin la mare de maine pana duminica, dar stau in Mangalia si ar fi greu sa ne vedem
SAe anunt a fi fetita minunea mea din burtica 
Dark, Vero 
19+ cu