Nasterea la Arcadia - Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 9
oana.irina spune:
Citat: |
Oana, despre ce magazin vorbesti? Stiu ca s-a mai scris dar nu reusesc sa procesez acum |
E vorba de site-ul www.utildeco.ro
Eu am sunat acolo si mi-a explicat unde au sediul si mi-au spus ca au perna respectiva pe stoc. Astazi mai aveau doar pe galben. Adica sunt niste masinute colorate divers pe fond galben. Tipa de acolo a zis ca e de baietei, dar le plac si fetelor masinileee....
Fetelor in seara asta ma incearca niste dureri ca la ciclu. Nu sunt continue, ci din cand in cand, la intervale de cateva zeci de minute. Or fi contractii?
38+ cu Maria Antonia
oana.irina spune:
DadaIna, tu ai pus cartile... Multumiiiim! Am descarcac deja o parte. O sa imi fac timp sa le aranjez un pic pt a le da la listat. Eu una nu pot citi decat de pe hartie. Desi stau destul de mult timp la calculator citind diverse articole, informatii, nu trece nicio seara fara sa adorm cu o carte reala in mana.
38+ cu Maria Antonia
DadaIna spune:
Cu placere!Am mai scris eu mai in urma daca vrea cineva carti in firmat pdf sa imi trimita un pm cu adresa insa nu m-a contactat nimeni .Poate nu a fost nimeni atenta cand am scris.Asa cu adresa comuna e si mai bine!
Ma bucur ca ai reusit sa gasesti pernuta si ca a fost util situl care l-am scris.Eu tare bine dormeam cu ea intre picioare cat eram cu burtica mare.Acum pun o perna sub ea, o asez pe Antonia la mijloc si fac ca un colac cu perna de alaptat in jurul ei.Sta ca intr-un fotoliu urias in fundulet si asa ii mai place :))
Ai cam mult de listat... numai cartea lui Capraru are aproape 500 de pagini pentru listat o sa vina aprox.250, ca pui cate 2 pagini din carte pe o fata A4.Ai de treaba...Eu nu am listat nici una.Citesc la calcultor bine mersi, daca obosesc bag lupa din adobe sau maresc imaginea sa vad mai bine
oana.irina spune:
Chiar acum stau calare pe ea si ce bine ma simt... nu inteleg insa ce e cu durerile astea. Cand ma iau, cand ma lasa. Nu le simt ca pe niste contractii, dar poate sunt si nu stiu eu.
Imi pare rau ca nu am observat postarea ta in leg cu cartile. Acum le-as fi avut deja listate.
38+ cu Maria Antonia
oana.irina spune:
Cartea sotilor Capraru o am inca de la inceputul sarcinii. Mi-a facut- o prietena mea cadou . Deja am parcurs mai bine de jumatate din ea.
38+ cu Maria Antonia
lalic spune:
O buna dimineata cu o cafea fierbinteo zi minunata sa aveti! Ce faci oana.irina?cum te mai simti?Poate ne faci vreo surpriza
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
lalic spune:
pe quick24 fostul quelle sunt pernite faine roz, (da cautare perna) si are si casti incorporate
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
ionelamaria spune:
Lalic, ce povesti ai si tu cu medicii din Romania asta. Sper ca efortul finnciar sa fie compensat aici prin servicii.
Sa-mi spuneti de plan , ce pareri aveti?
Dada, multumim de carti. Acusica intru si eu sa vad ce e pe acolo si ... daca reusesc sa gasesc unde am pus folderul meu cu documente de mamica... si mai am ce completa, trimit
Oana, multumesc de site. Au magazin la adresa de pe contact? Sau e in alta parte magazinul. Poate ajung si eu
Si eu ma imi pierd rabdarea la citit carti pe net, la articole ma descurc dar cartile sunt de "cursa lunga"si necesita o "forma fizica"
Lalic, despre ce perne vorbesti? Despre perne de alaptat sau pentru bebe, ca pt bebe NU ne trebuie
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu