Nasterea la Arcadia - Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 6
lalic spune:
eu eu eu vreau bentitesunt obsedata de bentite ..la magazinul z s-au epuizat, aduc in august.La hala zici........ cum ajung in iasi iau vreo 10
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
LenaC spune:
Da, Ionela, i see your point :(, pacat ca se intampla asa si nu putem noi sa fim linistite si sigure ca medicul va actiona in avantajul nostru si al bebe-ului.
Nici eu nu am incredere 100% in medic, acum o sa ma duc la 30 sapt si o sa discut pe tema asta, sper sa imi mai alunge din temeri
Lena - 28+
lisa27 spune:
eu i-am cumparat deja peste 10 bentite. majoritatea roz..:D dar cu diferite modele. Sunt asa dragalase....:)
29+ cu Maria Sofia
ionelamaria spune:
INTREBARI:
1. Credeti ca e necesara o adresa de mail comuna? In ea se pot trimite varii documente la care sa aiba toata lumea acces
2. Vrea cineva planul de nasteri de care spuneam, din spania? Partea cea mai draguta la el e ca puncteaza etape la care e bine sa te gandesti inainte sa ajungi la spital, chiar daca nu iti cere nimeni opinia. Stii cam cum sta treaba
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Raspunsul meu e DA la amandoua intrebari Creez eu adresa imediat Lena - 28+ |
Ok Lena, asteptam adresa. Parola o punem pe privat?
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
LenaC spune:
Adresa: desprecopii2011(at)gmail.com
Da, parola pe privat... cine o vrea imi trimite PM :)
O sa fac forward la planul de nastere de la Oana si asteptam planul de la tine, Ionela :)
Lena - 28+
ionelamaria spune:
Incercare de a pune planul aici... dar parca e prea lung asa ca il trimit direct pe mail
lalic spune:
vreau si eu parola cum adica PM? aa privat message
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
da nush cum sa trimit