Nasterea la Arcadia - Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Multumesc Lena si Ionela.
Mai stie cineva ceva de oana.irina? a trecut ceva timp de cand nu a mai dat nici un semn....:(...Sper din toata inima sa fie bine si ea si bebelina ei...

Iulia,
de ce ti s-a spus ca nu ajungi la saptamana 38?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Oana.irina felictari !!! Sa te refaci cat mai repede si asteptam sa ne povestesti despre nastere...
Claudia mult a fost ..putin mai e...si o sa iti tii comoara in brate. Nu tre sa te grabesti...stie Denis cand e pregatit de marea intalnire. Profita de ultimile zile de gravideala...ca o sa iti fie dor de ele...

Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Scuze Bam si Clauditza ca v-am uitat .

Fetelor, a cumparat cineva lenjerie pt bebe de la Tac (http://www.asternuturisiprosoape.ro/oferte-promotionale/lenjerie-de-pat-pentru-bebelusi-tac-little-train-albastra.html)?

Si inca o intrebare: voi cum ati ales salteluta pentru patut?... ca sunt si cu cocos (de la 150 ron la 800 - nu prea vad diferenta intre ele) si cu aia si cu aia...

Ionela Cu multa placere :)

Lena - 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Lena, sa fii atenta la marimile pernutei, ca tre sa fie de 40/60 cm, altfel mi se pare tare micuta!!!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Madline, sincer nici nu m-am uitat ca nu vreau sa ii dau pernuta la bebelina. Am inteles ca e mai ok fara. :)

Lena - 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

buna fetele
Camelia33,nu mi-a facut eco,m-a urcat pe masa si a controlat "acolo",apasand si pe burta, apoi s-a uitat la operatie, si apoi mi-a palpat sanii ,a vrut sa vada si consistenta laptelui prin strangerea mamelonului,si apoi cateva intrebari si gata controlul.ce m-a intreb eu e ca a doua zi am avut o scurgere si am crezut ca mi-a revenit menstruatia si nu prea sunt in tema cu treaba asta...dar a fost doar o scurgere..o fi din cauza ca a introdus ceva de plastic atunci la control ?sau asa e normal sa fie scurgeri ?eu de la nastere si pana la ziua cu acest'incident' nu am avut nimic nimic.fetelor care ati nascut..luminati-ma si p mine
o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bam98 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Scuze Bam si Clauditza ca v-am uitat .

Lena - 29+

Lena stai linistita, apreciem gestul tau de a face recapitularea burticilor si mamicilor pentru noul capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Corina , stai linistita, e ok sa ai niste scurgeri, eu am avut sangerari 2 zile de la control, din cauza ca mucoasa e destul de uscata, ovarele inca nu si-aiu reluat functiile lor secretorii si de asta mucoasa vaginului nu e lubrefiata ca inainte.Plus ca te- si apasat pe burtica, deci daca mai era ceva pe traseu s-o fi eliminat acuma!Mie mi-a dat ovule Viviflor si dupa mi-a fost mai bine!

Lena, pernutele care se pun la patut sunt f subtirele, cred ca nici un cm grsoime nu au, si la arcadia am vazut ca le pune la bebelusi sub cap o pelincuta indoia in m multe starturi!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna fetele!
Astazi ar fi trebuit sa mergem acasa, dar am hotarat sa mai ramanem o zi pt ca ieri m-am simtit rau (eu), si ar fi fost prea devreme plecarea acasa de astazi.
Nici azi nu ma simt prea bine, dar nu mai am ameteli si dureri de cap si nici greata. (ieri am vomat si era sa mor de durere de burta) Numai cu calmante functionez pt ca doare taietura.

Fetita e bine, mananca. Azi am pus-o la san la ora 12 si asuuupt cu o forta! Deci medela e nimic pe langa flamanzica mea. Sper sa o tina tot asa, ca sa stimuleze laptele. Azi am tinut-o numai cu mine, ca saraca a stat mai mult cu tati sambata si duminica.

E grea cezariana. Poate pt cine se pregateste dinainte nu e chiar asa, dar nu stiu... pt mine, mai usor a fost travaliul. M-am saturat si eu de mine cat ma tot plang...

Am vb azi cu Claudia. Ma sunase ieri, dar nu i-am rasp din pacate. Daca se simte bine, si nu ne face bebe Cezar o surpriza, poate ajunge azi pe la noi sa ne viziteze.

Despre serviciile Arcadia... nu am ce reprosa. Eu am nascut noaptea si astfel, va trebui sa platesc o zi in plus de spitalizare, pana reusesc sa ma pun pe picioare cat de cat si pana ma obisnuiesc un pic cu fetita.

38+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Buna Oana, ma bucur ca sunteti bine amandoua.
Ce fel de anastezie ti-au facut? epidurala? rahi? sau generala?

Fetele ce stiti despre vaccinul antitetanic care se face la 7 luni? :-?

Mergi la inceput