Nasterea la Arcadia - Iasi (11)
Raspunsuri - Pagina 12
LenaC spune:
Lalic, si eu o sa il tin cu noi in camera, dar ma gandeam daca ma duc in bucatarie sau in alta camera cand doarme.
Ionela, ce fel de interfon ai... am vazut azi la Chicco reduceri (de la 450 la 250 ron, dar mi se pare multisor).
Lalic am mai vazut bentite in magazinele de la demisol Iulius Mall, acolo unde sunt spatii de joaca pentru cei mici (la Premaman erau cele mai dragute, dar si cele mai scumpe -> 29 ron si erau si la celelalte magazine)
PS: Voi de unde ati luat lejerie pentru patut?
Lena - 28+
clauditza89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Lalic, si eu o sa il tin cu noi in camera, dar ma gandeam daca ma duc in bucatarie sau in alta camera cand doarme. Ionela, ce fel de interfon ai... am vazut azi la Chicco reduceri (de la 450 la 250 ron, dar mi se pare multisor). Lalic am mai vazut bentite in magazinele de la demisol Iulius Mall, acolo unde sunt spatii de joaca pentru cei mici (la Premaman erau cele mai dragute, dar si cele mai scumpe -> 29 ron si erau si la celelalte magazine) PS: Voi de unde ati luat lejerie pentru patut? Lena - 28+ |
38+ CUCEZAR GABRIEL
ionelamaria spune:
Lena, am interfon de la primii pasi si sunt foarte multumita de el. L-am prins la reduceri si am dat 150 lei www.primiipasi.ro/produs.php?pid=280 br / " target="_blank">acesta e
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
LenaC spune:
Da, Clauditza si eu am fost azi la Premaman si au set (cearsaf, fata de perna si fata de plapuma) la 200 ron si dak vreau si aparatori inca 200 ron :(. si cred k o sa iau de pe un site pe care am gasit la un pret mai ok http://www. caruciorbebe .ro/detalii.php?id=333 (desi mi-e frica sa nu fie bumbac din ala nasol... )
Multumesc, Ionela, arata foarte bine
Lena - 28+
lalic spune:
http://idealbebe.ro/baby-moov-interfon-limited-p-1360.html
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
http://idealbebe.ro/bright-starts-comfort-harmony-portable-swing-vintage-garden-fashion-p-6608.html
LenaC spune:
Lalic, ce fain e balansoarul... super cute. Noi am luat de la Chicco simplu Multumesc si de modelul de interfon.
Lena - 28+
oana.irina spune:
Acum m-am intors de la control. A inceput dilatatia, contractiile s-au intentisificat, si incep sa simt ce inseamna durerile facerii. E la limita suportabilului, dar ma tin tare. Sunt bine dispusa, psihic ma simt ok. Acum sunt acasa, calare pe minge, care chiar ajuta, sincer. In 2 ore plec la spital.
Claudia, te astept cu drag, numai sa nu fie prea mult pt tine. Mai bine vii next door si ne vizitam reciproc.
Oare are ceva daca beau o cafea? mi-as face o cafea mai slaba, dar nu stiu...
38+ cu Maria Antonia
Laura13 spune:
citat din mesajul lui oana.irina Acum m-am intors de la control. A inceput dilatatia, contractiile s-au intentisificat, si incep sa simt ce inseamna durerile facerii. E la limita suportabilului, dar ma tin tare. Sunt bine dispusa, psihic ma simt ok. Acum sunt acasa, calare pe minge, care chiar ajuta, sincer. In 2 ore plec la spital. Claudia, te astept cu drag, numai sa nu fie prea mult pt tine. Mai bine vii next door si ne vizitam reciproc. Oare are ceva daca beau o cafea? mi-as face o cafea mai slaba, dar nu stiu... 38+ cu Maria Antonia |
oana
tin pumnii sa nasti usor, sa ai o bb=lina sanatoasa, frumoasa, norocoasa!!!!!!!!!
nastere usoara
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui oana.irina Oare are ceva daca beau o cafea? mi-as face o cafea mai slaba, dar nu stiu... 38+ cu Maria Antonia |
Aportul de lichide dulci e bun in primul stadiu de travaliu, de cafea nu stiu ce sa spun ca mi-e de ineractiunea dintre ea si diferite alte medicamente pe care le poti primi... Spre exemplu cafea potenteaza analgezicele.... de asta zic
Una peste alta:
BAFTA si nastere usoara... durerile abia incep... fii pregatita sa doara tare.... dar fii cu zambetul pe buze.... ca doar nu vrei sa te vada pleostita prima oara bebe
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
lalic spune:
citat din mesajul lui oana.irina Acum m-am intors de la control. A inceput dilatatia, contractiile s-au intentisificat, si incep sa simt ce inseamna durerile facerii. E la limita suportabilului, dar ma tin tare. Sunt bine dispusa, psihic ma simt ok. Acum sunt acasa, calare pe minge, care chiar ajuta, sincer. In 2 ore plec la spital. Claudia, te astept cu drag, numai sa nu fie prea mult pt tine. Mai bine vii next door si ne vizitam reciproc. Oare are ceva daca beau o cafea? mi-as face o cafea mai slaba, dar nu stiu... 38+ cu Maria Antonia |
Doamne ajuta! ce emotii am fii tare ca vine Mariuta acus si gata deja bocesc.......
Tocmai ieri imi povestea maicamea ca era in travaliu si inainte de a merge la maternitate si-a facut un nes si l-a nascut f usor pe fratele meu......asa sa fie si la tine, foarteeeeee usor
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.