Caut urgent CHIRURG CARDIO-VASCULAR BUN in tara!Pe scurt:Mama unui prieten bun ,56 ani,operata de doua ori,la Cluj,cu diagnosticul de Arteriopatie obliteranta ischemica,cu bypass pe artera in zona femurului.Artera este stenozata pe o suprafata relativ mare. Bypass-ul a fost desfundat si s-a preconizat ca exista un risc mare sa se infunde din nou...Ieri,dupa o ecografie doppler vasculara se constata din nou infundarea bypass-ului.Doctorii de la Cluj zic ca trebuie sa asteptam ca piciorul sa aiba semne evidente de suferinta...racire si albirea tesutului pt ca sa fie considerata urgenta,altfel nu se poate face nimic.Durerea persista si ea simte o jena puternica in zona afectata,unde s-a vazut infundarea protezei pe ecograf.Trebuie sa o vada cineva,altcineva...Ecografistul spune ca pare grav.....
Astept orice sugestii,nume,adresa clinica.numar telefon...orice ma poate ajuta.Multumesc anticipat
Andreea
Rog moderatorii,daca n-am scris unde trebuie,sa-mi mute postarea unde cred ei de cuviinta cu rugamintea sa pot primi raspunsuri cat de repede....chiar astept cu sufletul la gura!Multumesc!
buna, tatal meu a fost operat vara trecuta de exact aceleasi chestii.a fost operat de prof TINICA de la institutul de boli cardio vasculare, Parhon,Iasi.acum este super ok, refacut complet.daca te pot ajuta cu alte detalii sau relatii, da-mi un pm sau un mail.
editez ca sa precizez ca este considerat unul dintre cei mai experimentati chirurgi in domeniu
o seara buna,
oana
Citat: |
citat din mesajul lui lemia50 Dr.BAILA la spitalul Fundeni.Foarte bun. |