Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC
stefy13, dar eu daca am vergeturi pe sani, e ok sa ii dau cu crema? adica atunci cand ii dau cu crema tot e un fel de masaj, nu?

LenaC daca ai vergeturi, atunci e un pic mai complicat. Odata aparute, citisem pe undeva ca nu vor disparea de la crema, insa macar ajuta sa nu se extinda mai tare. Na acuma cu masajul, insista si tu doar in zona afectata de vergeturi.

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Da, Stefy, si eu am citit ca nu mai dispar. De asta aplic crema si dimineata si seara, ca sa nu apara altele

Lena - 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Am adormit la 7 Deja se plimbau oamenii pe strada si era lumina si la mine nu incepuse noaptea...mama ei de treaba. Dar, am dormit neintoarsa pana la 10, Ana - draguta de ea a fost super cool - s-a trezit si a stat in liniste pana m-am trezit eu - sa o pupe mama de fata cuminte si mare

Am vb si la Cord Blood Center si cica imi trimit kitul acasa pana marti, ceea ce e bine ca ma scutesc de un drum

Ar trebui sa gatesc...dar nu-mi vine deloc...vreau sa fac niste paste umplute cu carne de vita si cred ca pana la urma le voi face ...n-am ce sa le dau fetelor la pranz...

Andreea - va doresc sa stapaniti sanatosi noua casuta si sa va iasa minunat camaruta lui bb

Maryann - distractie la nunta! Am sa aplic si eu metoda ta...sa vedem daca functioneaza.

Sei - ce mai lucrezi azi?

Lena - welcome to the club!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Hello fetele!

Azi, schimbare de semnatura, am intrat in 31 sapt
Si raportez pentru SEIDANA, sa ma treaca in listuta cu 0.00 kg luate in ultima saptamana, raman deci cu 14.06. Yupiiiiiiiiiiiii! Trebuia sa iau ceva masuri ca deja eram in top cu kg luate! :D

Va multumesc mult pt raspunsul ref la logarea pe gup, ma apuc sa vad cum activez PM sa dau request cum trebuie si o sa revin!

poopi!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

31 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Deci neatza... mi-a luat ceva sa citesc mesajele....

LALI.. te-ai intrecut pe tine... , eu moasa... Doamne ce ganduri pe tine.. mi-e imi e groaza sa ma uit la dansa mea, da sa ma uit la alte danse pe banda rulanta
Am facut poza la perna.. acu astept lenea sa treaca sa descarc poza

Andreea.. ei vezi ca incet incet toate devin realitate.. numai tu sa fii cuminte si a nu te stresezi...

Oana.. tinem pumnii pt prietena ta, desi cred ca in sapt 35 nu s-ar mai pune problema de ceva riscuri , altele decat un bebe mai mic...

MAryan ... , am retinut din povestea ta cat ai vrut sa ne zici, insa a fost suficient sa imi dau seama cum esti.. si ti-am zis ca as vrea si neppotica sa fie ca si tine: de amitioasa , curajoasa si puternica.. Suntem in final oameni si nu suntem de fier, insa faptul ca ne ducem viata cu capul sus , pt mine e un bun exmenplu de putere..

Hayat.. introc fundul sa ma bati , promit ca azi sunt mai cuminte si las totul mai moale...

LEna .. bine ai venit printre noi... sper sa iti fie drag in nostru...

MAI fetelor nu are sens sa ne suparam pt orice prostioara, nu intotdeauna se raspunde la un mesaj pt ca intre timp vin atele multe si uiti ce voiai sa zici.. nu cred ca e cineva ignorat cu intentie.. daca e ceva important va rog sa reveniti cu intrebarea si sigur a 2 sau a 3-a oare va rasuna in ochii cuiva.... Trecem printr-o perioada atat de frumoasa incat sa ne zuparam pe lucruri de kk....

....

Azi schimb saptamana 34 ... putin to go... kg.. am slabit un kg.. deci am +12 ....

Am vb la servici ca voiam sa merg inapoi o sapt, cum v-am zis.. dar oamenii oameni... am zis ca merg o sapt, si mi-i s-a cerut ( rugat) sa merg dupa 15 aug cand treburile sunt bibilite sa ma apuc de treaba... am zis frumos ca dupa 38 s nu merg la servici pt ca nu vreau sa nasc la firma... asta e chiar culmea...
Daca imi trec nervii poate o sa merg o sapt din 1 aug... poate.. insa faza sincer m-a cam enervat...

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

NAti... azi fac tampoanele alea pt bagaj.. si cam atat mi-am propus.. a si sa curat nuci...si sa spal haine...

Zubi.. da e nasol acasa ca parca niciodata nu e prea curat sau ordine

Fac capitol nou..

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete
Stefy bravo pentru vestile bune de la medic ,sper sa nu mai revina piticii curand

Stefy of mamicule,cine te-a speriat pe tine asa cu epiziotomia? Fiecare organism e unic,fiecare mana care coase e unica,asa ca nu poti spune cu siguranta ca o sa iti fie la fel supa o operatie cum ii este altcuiva. Nici macar pe acelasi corp,acelasi gen de cusatura nu se poate asemana .

Lali si eu sper sa nu mai revina piticii. Sincer eram foarte linistita, pana am fost sa vizitez spitalul si atunci am intrat in panica ca dr a vb asa repede ca nu am inteles mai nimic. Asa ca m-am apucat sa citesc tot felul de site-uri despre nastere in lb germana. Si in loc sa ma ajute m-am afundat si mai tare. Noroc ca medicul meu e super ok, ca daca ar fi fost ca al Alaynei as fi capiat. Dar o scoatem noi la capat.

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

CAP NOU

Mergi la inceput