Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nanna ce mult imi place Indra.. de unde provine?

JADE... te pupam, ne rugam sa treaca durerile.. si fii cuminte sa stea bebe la caldurica.... te asteptam acasa...

Zubi ce frumoase lucrusoare... hehe saculet din ala alb cu elefantel am si eu.. identicpt 0-6 luni.. e total

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Lore... bine ca esti bine.. , da cum arata contractiile astea periculoase... ? eu vad contractiile mele la fel.. desi uneori e toata burta stransa si tare, alteori doar cate o parte a burtii...

Cu cerceii.. nepotica nu a avut de la inceput, si nici la aproape 6 ani nu are pt ca nu se mai lasa.. la 3 ani si ceva a dus-o taticul ei sa ii faca gauri, insa asistentele au speriat-o si pitik nu a mai vrut... si cred ca si Camady ca o data cu trecerea timpului e mai mare chinul pt ele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Salutare, burticute!
Astazi parca s-a mai racorit atmosfera, e ceva mai placut afara...
eu iar am avut insomnii, m-am uitat toata noaptea pe pereti, am adormit la 7 dimi si m-am trezit la 11, sunt complet data peste cap cu somnul.
may si mie mi-e rau, vomit dimi si ocazional si pe parcursul zilei. si imi amortesc si mainile uneori, ma si dor degetele, incheieturile, talpile cand ma dau jos din pat, parca as avea reumatism..
zubiimi place ff mult numele Ayan. Ma bucur mult ca ai primit o multime de lucrusoare pt bebe, cam asa s-a intamplat si la mine, nici eu nu stau bine cu banii si ma gandeam cu groaza de unde o sa scot banuti pentru toate cele pe care trebuie sa le cumparam...
sei eu invat pt gradul II acum, ar fi pacat sa nu pot totusi da examenele, am muncit destul pentru inspectiile sustinute in ultimii doi ani , vreau sa scap odata de el si sa ma inscriu la gradul I. Nu mi-ai spus cu ce ai umplut perna si ce material ai folosit pt husa, ce dimensiune, mi-as face si eu una...adica as ruga pe cineva, ca eu sunt paralela la trebuiri din astea
ma bucur ca jade e bine, ea este una dn fetele cu sarcini destul de dificile, si ea si celelalte suteti niste curajoase, va admir mult .
nanna ce frumosi sunt cercelusii de pe site, se pot pune si la nou-nascuti?
maria imi pare ff rau ca ai problemute cu diabetul, hai ca nu mai e mult si dupa nastere cu siguranta nivelul glicemiei se va stabiliza.
ma bag si eu pe grup sa ma uit la pozici cu fete si lucrusoare frumoase

30+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna ziua si de la mine ............

JADE iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa fie bine!!!!

LORE
felicitari pentru vestile bune si poate esti prima din odisee care sparge gheata!!!!Sa nu uiti sa ne anunti cand se va intampla miracolul!!!!

Pusilici si sa aveti grija de voi ... sunt cu ochii pe voi!!!!

34+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Mikka.. da am uitat si cand calcam vedeam perna si imi aduceam aminte sa iti zic.. dimensiunile dupa ochi dar cred ca are care 1.70 2 m... am umplut-o cu o vatelina nesfaramicioasa, adik e ca si vata fasii, nu bucatele.. am distrus 4 pernite ornamentale si una de dormit... oricum dormim pe perna de puf.. dar este si de cumparat vatelina... Tin sa iti zic insa ca noaptea nu pot dormi cu ea desi imi e ff comoda, si ziua in pat numai cu ea stau.. am impresia ca ma sufoca si imi e cald de la ea.. la carnat ii gaeam de vina ca e prea umflat si il pierd prin pat, la perna de la ai mei ca e prea umflata.. se pare ca nu pot eu dormi cu ceva in jurul sau langa mine...

MAria imi pare rau pt diabet, sigur trece dupa nastere, am tot citit si eu despre diabetul gestational, insa desi trebuie atent supravegheat in sarcina trece de a sine dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

am uitat sa scriu de cerceieu mi-as dori sa ii pun bebelinei cercei cat mai devreme, asta din cauza ca mie mama nu mi-a facut gauri in urechi cand eram mica, a spus ca i-a fost mila si a considerat ca trebuie sa decid eu cand imi pun. Ei bine, cand am decis eu asta, pe la vreo 13-14 ani pentru ca pana atunci eram terorizata de frica, m-a durut ingrozitor, am ramas de-a dreptul traumatizata de procedura, mi s-au umflat urechile si a trebuit sa renunt la cercei. Am ramas si acum cu acel regeret si chiar i-am spus mamei de multe ori ca trebuia sa imi faca gauri cand eram mica mica si nu constientizam ce mi se intampla prea bine, mi se pare atat de frumos, atat de feminin sa porti cercei si eu nu potNu mai spun cate seturi de bijuterii am primit si cerceii a trebuit sa ii dau pe toti, nu am ce face cu ei...
Deci, daca fetita mea va decide ca nu vrea cercei cand va fi mare, nu are decat sa ii scoata din urechi si gaurile se mai astupa in timp...

30+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Seidana, numele Indra este de origine hindusa, este o zeitate la ei acolo . Mie mi-a placut ca suna diferit si parca exotic, asa .

Am vrut si acum sa gasesc un nume mai deosebit, insa m-am indragostit de "Eva", desi gasisem Kianna, care ne-a placut si mie si sotul, dar ma onbisnuisem deja cu Eva .

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

30 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Mikka, da, sunt f potriviti pentru nou-nascuti, defapt daca te uiti, este o povestioara acolo pe site, la "despre noi" parca.
Se vad f fumos in urechiusele mici ale bebelinelor

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

30 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Hello!

Mai, mai, ce fete harnice avem noi pe aici.Numa eu de la 12 tot vreau sa va salut si asa ma chinuia o lene si as mai avea atatea de facut...

Maria, si eu sper din tot sufletul ca diabetul sa treaca dupa sarcina. Probabil ca de acum incolo va trebui sa adopti un stil de viata alimentar nou pentru a tine in frau boala sa recidiveze...Multa sanatate

Jade, sa dea DD sa vii acasa sanatoasa si cu bebe in burtica. Roaga-l sa mai stea acolo inca putin , chiar daca si tu esti nerabdatoare sa il tii in bratica.

Ufff, May, la mine pe langa umflarile de rigoare la picioare, mai nou de vreo 2 zile patesc ca si tine, degetele de la maini mi-s umflate si cateva degete amortite.Ieri imi erau albastre de umflate ce erau.... Si , colac peste pupaza, mai am si i criza de stomac. Cel mai rau ma doare cand stau in picioare sau ma intind pe spate...asa ca partile mele sunt in permanenta amortite....si bebe e agitat cand dorm pe parti....imi vine sa dorm in scaun ( in fund ca ursul:))) )...ca nu mai pot. Sunt vesnic obosita si cum vine seara , deja ma apuca groaza, ca iar tre sa ma pun sa dorm.....

Seidana, sa nu ti diochi(ptiu, ptiu) ce fata harnica avem . Dar, intrebare intrebatoare: zama-i gata?? Ca vreau si io un polonic.

Poze, offcourse ca o sa fac, numa sa ma mobilizez. Cred ca o sa pozez si eu lucrusoarele pe care le am deja , patutul mai dureaza pana il scot la aer inca putin.

Stefy , ce fain ca primesti toate aceste informatii.

Lali, video-ul pe care l-ai pus special pentru Zubi, il mai vazusem, dar crede-ma , ca asa nevoie aveam si eu de el....la cat de speriata sunt de ziua X....horror arata pentru mine.....

Ehhhh....ieri primise sotul un .pps cu 20 de chestii pe care ar fi bine sa le faca un om , sa ii fie viata mai buna. Si una dintre chestii era cam asa: "cand iti vine sa plangi, fa-o , goleste-te si apoi mergi mai departe"....(cu aproximatie ) si asa am putut sa ii dau peste nas domnului, ca mi-a zis ca io nu stiu alta metoda sa ma descarc, decat sa bocesc?? A ramas cam fara cuvinte...dar , nah, tot el cocos.....:))I-am spus ca prefer sa plang , in loc sa urlu la el si sa il iau la paruit......ca mi-e mila, pentru paru` ala putin de-l mai are in cap....

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

neata!
am fost ieri la maternitate pt analizele obligatorii pt nastere + consult preanestezic.

de acu.... asteptam sorocul. dupa cum se tot mira toti doctorii de colul meu scurt si deschis ma tot mir ca ne-a ajutat Dumnezeu sa ajungem pana aici,si sper totusi sa ne mai ajute macar vreo 3 sapt...

Lori 34+ fericita cu Mara

lore care sunt analizele obligatorii pt nastere?!?

sa dea DD sa stea gaza pana la termen! daca a avut rabdare pana acum ... de aici mai e putin

mami de (30.06.2005) si 29+

Mergi la inceput