Sezatoarea canadiana (214)
Raspunsuri - Pagina 20
alina023 spune:
Multumesc, Carmen si Mikiion! :)
Noi locuim in Ville Mont Royal. Am avut sansa sa gasim un apartament ieftin, frumos si in zona buna. :)
Miki, as vrea sa incep un certificat in health management la McGill. Franceza in nici un caz nu vreau sa o abandonez (si pentru copii, dar mai ales pentru ca vreau sa ajung bilingva...sau mai bine spus trilingva ).
Cand am intrebat de legume ma refeream la muraturi si zacusti. La noi este cald si in hol si peste tot in casa. Nu am nici o sansa sa le tin in casa...in balcon ar ingheta la iarna...ma gandeam sa-l pun pe sot sa-mi faca un dulapior in garaj, dar parca nu-mi prea vine sa-mi las muraturile in gaze de esapament. Cred ca pana la urma tot la cumparat muraturi ajung si eu pana una alta...
Noi azi am fost la Toys r us cu copiii in Angrinion. Aveau ceva oferte bune la jucarii...le-am luat cate ceva copiilor (vorba vine, de fapt si-au luat ei din banii primiti la plecare de la parintii mei). Luca a tinut mortis sa-si ia consola wii (aveau oferta la 149 consola cu un joc Mario si volan incluse...daca mai sunt mamici de baietei interesate).
Apoi am mers la Vichy...buna mancarea, multa si ieftina. Mai mergem. Insa al meu copil (cel mare) asteapta cu nerabdare sa-l ducem sa manance cat poate sushi. Si eu la fel.
In alta ordine de idei, maine incepe scoala. Asa ca doresc tuturor scolareilor mult mult succes in noul an! Doamne ajuta!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
carmençita spune:
Delphina,
Ei au anuntat reducerea pretului apoi au inceput sa se vanda in toate magazinele gen best buy future shop, sambata nu mai era nimic in stoc prin magazine, nici la hp in state, mai erau ceva pe situl de la hp din canada, dar numai de 32 gb. Uite aici un post din 17 august:
http://www.technewsworld.com/story/73094.html
si aici:
http://www.lapitechnology.com/hp-touchpad-tablet-liquidation-begins-2.html
Insa nu cred ca mai gasesti, chiar si pe net, poti sa cauti, daca gasesti e un pret super.
Mikiion, eu sunt dispo cand vrei tu, maine, sau in orice zi din saptamana, mai bine joi, ca sa avem timp sa stabilim.
O saptamana placuta,
Carmencita
Cristian 4 ani si Alex 15 ani
mikiion spune:
Carmencita eu sunt in vacanta pana miercuri. Deci ramane pe joi. Mai stii numarul meu de la job? Oricum ti-l trimit pe PM.
_carmen spune:
Un an nou inceput cu dreptul scolareilor si scolaritelor le doresc!
Delphin, Miki, din pacate nu am ce intreba, ca toata lumea e in situatia asta. Trebuia sa fie o sesiune de interviuri in iunie-iulie, s-a anulat fara sa se anunte pe nicaieri, oficial, pur si simplu nu au trimis invitatii. Asa ca mai sunt destui cu dosare depuse in septembrie care asteapta invitatia la interviu. Speram sa fie o sesiune in noiembrie si ne rugam sa intre si cei din octombrie, ca altfel ne apuca primavara... Dosarul 2 iar dureaza f mult...
Nu prea avem ce face, asa ca incercam sa ne vedem de viata, doar ca e cam suspendata intre 2 lumi, si se cam clatina in bataia vantului
delphin spune:
Carmen, nu te baza ca toata lumea e in aceeasi situatie, un mail poate sa lamureasca lucrurile. Mi se pare enorm sa dureze asa dintr-o data.
ralu80 spune:
Delphin, cam asta e situatia pentru toata lumea, nu se stie absolut nimic, iar la mail-uri raspuns sec, de genul 'asteptati si nu ne mai deranjati, ca de nu va intarziem si mai tare'.
Alina, ma bucur ca sunteti incantati de noua voastra viata.
Bafta multa scolareilor.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)