Sezatoarea canadiana (214)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana, vreau sa te intrebi ce stii de colegiul Charles-Lemonye:

http://www.cclemoyne.edu/joomla/

pina acum pare singura scoala secundara privata pe care am gasit-o unde se intra fara examen, pe baza buletinelor;

Roxana/Simonna/Mimitete, scoala privata, daca-l inscriu, comunica cu comisia scolara? ajunge si la ei nenorocita aia de recomandare daca o va trimite scoala primara?

tot io...da' de Academia Michèle Provost ce feedback aveti?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Diana eu nu as lua mobila de la ei. Sunt aceeasi proprietari ca ML care au dat faliment din cauza ca erau dati in judecata de prea multi clienti nemultumiti. Au fost reclamati la protectia consumatorilor. Mai ales la ceva cu mecanism mai complex... O platforma de pat tine oricum multi ani , dar cand mobila implica niste sertare si alte accesorii devine mai complicat.

Marc , nu-l durea doar se ducea des la baie, uneori de 20 ori pe ora. Analizele au iesit pozitive si avem antibiotic, dar tot o sa aiba simptome cateva zile.
Am pierdut si o zi de job si chiar nu era cazul.... Acum tot eu trebuie sa recuperez.

Ana dar cand incepe secundarul Tudor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mihaela, Tudor e in clasa a cincea, in toamna trebuie sa stim unde va merge la secundara;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

diana, ai perfecta dreptate
asa e, robert pare cu capul in nori, si sincera sa fiu nici eu nu eram departe cind eram de virsta lui. na...acum sincer parca nici acum.....in fine

in leg cu patul ala de perete, mie nu mi se pare (din poza) ca e lucru trainic. era o firma si aici care facea paturi din astea, dar imi scapa firma/numele acum. i-am vazut in principiu prezentindu-se pe la tirguri. tin minte ca mecanismul arata trainic, totul era cu telecomanda, destul de fitzos insa pretul cred ca era ceva mai mare de atit. cum comertul a mult mai infloritor pe acolo decit pe aici, posibil sa mai gasesti si altii care vind asta. ideea e super cind nu este spatiu suficient.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ana, Mihaela a avut copiii la Michel aia, asa ca are inside info, poate sa-i scrii pe email.
Imi pare rau, dar nu stiu nimic despre scoli private si com. scolaire. Dar cum nu sint pe site-ul lui Com. Sc. presupun ca nu sint sub control si nici legatura nu au. dar e doar o opinie.

Diana, pt. paturi de-alea de ridicat in perete, eu primesc ceva oferte de laval o data la citeva saptamini si e mereu unul care le produce de-si face reclama. Dar acum nu am publicitatea aia, insa presupun ca daca ii dai un search iti apare pe net.

Dana, sanatate multa, abia astept sa-mi spui ca esti mai bine...

Va sarut, ladies, s-a trezit... :)

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
Roxana/Simonna/Mimitete, scoala privata, daca-l inscriu, comunica cu comisia scolara? ajunge si la ei nenorocita aia de recomandare daca o va trimite scoala primara?

Ana nu stiu daca comunica sau nu scoala privata cu comisia scolara publica. Pot doar sa-mi dau cu presupusu' si sa zic ca doar daca vrea in mod special scoala privata info suplimentare, le poate cere de la scoala veche. Iar, daca am inteles eu bine, recomandarea de la scoala primara va fi facuta la sfarsitul anului scolar viitor, pe cand admiterea e la inceputul anului, nu?. Multa bafta sa iasa bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Delphin zbor lin si vacanta placuta!!

Dana vesti mai bune??

AndaPanda adu-l!!!

Diana parca Pucku pusese mai demult un link cu mobilier suplu european, nu mai stiu insa daca aveau si-n Quebec ceva sucursala, dar tin minte ca arata super bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Miikon,in infectiile urinare ajuta daca se beau multe lichide. Daca vrei cauta la magaz naturiste ceai de cozi de cirese, coada calului sau altele care ajuta in infectiile urinare. Sanatate lui Marc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Caut un profesor de franceza pentru fata mea care intra in 4e année. Are probleme la scriere si la citire, are probleme cu sunetele. Vreau un profesor cu experienta aici in Canada.

Vreau sa imi cumpar o masa cu scaune pentru salle à manger. Sunt dispusa sa dau pana in 600 $. Stiti pe unde sunt magazine cu mobila mai bune dar nu prea scumpe?

Gabi & Moni 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristip71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Si : ENFANTS DE 5 ANS - CENTRES DE LA PETITE ENFANCE

Les parents qui n'inscrivent pas leur enfant à la maternelle 5 ans peuvent leur réserver une place dans un centre de la petite enfance, selon les places disponibles. Ils ne peuvent toutefois pas bénéficier de la contribution parentale de 7 $ par jour par enfant et seul le crédit d'impôt remboursable leur sera accessible.

De aici:http://www.formulaire.gouv.qc.ca/cgi/affiche_doc.cgi?dossier=4840&table=0

Buna mikiion,

Merco mult pentru link. Habar nu aveam ca daca au varsta de scoala nu au drept la gradinita. Asta imi cam da peste cap toate planurile de a o amna pe fii-mea.
Apropo, daca imi da doctorul o adeverinta ca nu e destul de matura sa inceapa scoala tot nu are drept la gradinita?

Merci de informatie

Mergi la inceput