buna!am un baietel de 9 luni si mai nou are un tic nervos cred,da din umeri,dar mai mult pare sa-si scape caputul intre umeri,parca l-ar gadili ceva si-si lasa capul intre umeri,ridicandu-i si pe acestia putin.pediatra ne-a dat magneB6 sa-i dam.abia ma inceput sa-i dam.a mai auzit cineva de ceva asemanator?va rog!
Incearca un consult la neuropsihiatrie infantila pentru a te lamuri mai clar ce este.
Si noi am luat MagneB 6 dar pentru altceva.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze
De cat timp are ticul? Esti sigura ca e intr-adevar tic? Bebeii au obiceiul sa-si descopere corpul, si uneori descopera noi "ticuri", le-as zice mai curand expresii corporale, pe care le tot exerseaza o saptamana - 2 si apoi trec la altceva. Mai ales cand simte ca ne atrage noua atentia, le pot folosi si pe post de limbaj.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
Citat: |
citat din mesajul lui pisi-pis De cat timp are ticul? Esti sigura ca e intr-adevar tic? Bebeii au obiceiul sa-si descopere corpul, si uneori descopera noi "ticuri", le-as zice mai curand expresii corporale, pe care le tot exerseaza o saptamana - 2 si apoi trec la altceva. Mai ales cand simte ca ne atrage noua atentia, le pot folosi si pe post de limbaj. Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza |