tic nervos-datul din umeri

tic nervos-datul din umeri | Autor: david28

Link direct la acest mesaj

buna!am un baietel de 9 luni si mai nou are un tic nervos cred,da din umeri,dar mai mult pare sa-si scape caputul intre umeri,parca l-ar gadili ceva si-si lasa capul intre umeri,ridicandu-i si pe acestia putin.pediatra ne-a dat magneB6 sa-i dam.abia ma inceput sa-i dam.a mai auzit cineva de ceva asemanator?va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Incearca un consult la neuropsihiatrie infantila pentru a te lamuri mai clar ce este.
Si noi am luat MagneB 6 dar pentru altceva.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns david28 spune:

multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

De cat timp are ticul? Esti sigura ca e intr-adevar tic? Bebeii au obiceiul sa-si descopere corpul, si uneori descopera noi "ticuri", le-as zice mai curand expresii corporale, pe care le tot exerseaza o saptamana - 2 si apoi trec la altceva. Mai ales cand simte ca ne atrage noua atentia, le pot folosi si pe post de limbaj.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi-pis

De cat timp are ticul? Esti sigura ca e intr-adevar tic? Bebeii au obiceiul sa-si descopere corpul, si uneori descopera noi "ticuri", le-as zice mai curand expresii corporale, pe care le tot exerseaza o saptamana - 2 si apoi trec la altceva. Mai ales cand simte ca ne atrage noua atentia, le pot folosi si pe post de limbaj.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Da, da. Fetita mea a avut o perioada cand daca o intreba taicasu sau cineva stain ceva, ridica dintr-un umar si intorcea capul un pic intr-o parte.. ca si cum se rusina. Acum nu mai face. Iti raspunde cu da sau nu, noua ei descoperire.

David28 poate il derajeaza faptul ca e cald afara si transpira tare dupa cap. Facand gestul asta poate vrea sa iti transmita ca are un disconfort. Spun asta ca la mine de cand e cald afara si transpira, desi ii fac dus de doua ori pe zi, tot se mai scarpina la ceafa.

Multa sanatate!

Mami de Irina (8 martie 2010) si in burtica cu Ilinca

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la 9 luni mi e pare cam devreme pt ticuri.

Mergi la inceput