Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele eu m-am lasat de fumat de vreun an sau mai bine si pana sa raman m-am reapucat si m-am lasat iar la 7 saptamani .

Tigara electronica si-a luat sotul dar nu a reusit asa ca am mai tras si eu din ea .

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

pe mine si acum la 13 sapt ma doare burta si cateodata se combina durerea cu crampe intepaturi si mai nou de 2 zile si cu dureri de coapse, dar dr zice k este normal k se mareste uterul si sa iau nospa pana la 6 pe zi.
cat de fumat eu m-am lasat acum 6 ani am pierdut un pariu cu sotul ...si acum de atat vreme tot visez k fumez si ma trezesc speriata:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Silvi – cat ma bucur ca totul a iesit bine la eco. Abia astept si eu sa imi intalnesc puiul , luni.
Faith – si eu am fumat si m-am lasat . Am reusit abia in saptamanile 7-8 si ma bucur tare mult. Cred ca asta este cauza pentru care ma ingras foarte tare in sarcina. Am fumat si tigara electronica, dar din cate stiu are nicotina, insa nu are monoxid… si se comanda pe net rezervele, ai dreptate. Oricum cea electronica este mai putin nociva.
Alice- si eu ca si tine, dupa alaptat am fumat nanotech gri.
Biancabia – nu mai vreu sa ma ingras. La sarcina trecuta m-am ingrasat foarte mult si am reusit sa dau jos abia intr-un an. Poate tu ai 40 de kg, dar eu am inceput de la 60. Te pup.

in 11+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

MyLady Multumesc pentru link
Alice - tot Nanotek gri fumez si eu, ca e cel mai slab. Ma bucur ca nasica fetitei tale are 2 copii sanatosi desi a fumat, si stiu f multe femei care au copii fara probl desi au fumat...dar ideea e ca am remuscari dupa fiecare tigara..si chiar vreau sa incerc sa le las in perioada asta...sa vedem..cat o sa reusesc...
Altesa si Nicole Felicitari ca ati renuntat deja la fumat Sper sa va urmez..
Legat de crampe si intepaturi - eu am fost ieri la control si i-am zis dr. despre ele - a zis ca nu e nimic, iar dupa consultatie si eco m-am linistit - totul e in regula cu mine si bebe
Cu kg - m-a cantarit ieri si se pare ca am 49 kg, asta inseamna ca am luat 4 kg sa fie efectul celor 100 mese/zi? Poate acum ca mi s-au mai dus poftele nu o sa mai iau prea multe kg...cel putin pana in luna a saptea...
Fetele care spuneau sa vor sa se ingrase - mie medicul mi-a zis clar ca daca mamica se ingrasa f mult in timpul sarcinii nu e o garantie ca automat si bebe va creste mai mare...si are dreptate. A nascut o prietena anul trecut, ea luase vreo 10 -11 kg...si copilul a avut peste 3500 g, nu mai retin exact cat. Cel ptuin pentru mine aia este dovada clara.

Va pup!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput