Vreau un tatuaj!

Vreau un tatuaj! | Autor: inbox

Link direct la acest mesaj

De un an de zile mi s-a pus pata sa-mi fac un tatuaj. Vreau sa fie ceva mic ( un simbol ), discret, sa se vada cel mult la plaja.

Voi ce stiti despre tatuaje? Daca aveti, a-ti regretat ca le-ati facut? Ce anume ati vrea sa schimbati la tatuaj ( locul, forma etc) ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu vreau unu ,o sa imi tatuez numele Mariei in ebraica

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

eu mi-am facut tatuaj,anul acesta in feb....cineva mi-a spus dupa ce mi l-am facut,ca tatuajul se face la o varsta matura,pt ca multi si-l fac cand sunt tineri,apoi regreta....

eu initial imi doream simbolul zodiei,dar din simbolul zodiei a ajuns sa fie o declaratie pt sotul meu(care spunea ca nu am curaj sa-mi fac un tatuaj)...nu regret deloc,l-am facut cu buna stiinta,iar acum face parte din mine!

daca vreti sa cititi despre tatuaj!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Ma bucur ca mi-ati raspuns :)! Si eu vreau ceva legat tot de copii, ma gandeam la ceva gen inima facuta din doua bucati iar in mijloc un copacel ( copacul vietii), dar deja iese prea mare...ma mai gandesc, mai studiez, si poate la anul de ziua mea il pun in practica...

M-am gandit si la ce vor zice copii cand il vor vedea...sa nu ma trezesc cu ei tatuati pana-n dinti cand ajung la maturitate :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu sunt fan tatuaje dar are cina sa ma tempereze
momentan am doar unul pe spate jos, ff finut pe care l-am facut acum vreo 2 ani. imi place la nebunie si acum

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Si eu am unul, facut acum vreo 7 ani. E la baza spatelui, se vede f putin chiar si la plaja. E o inima rupta, cu 2 aripi de vultur. E atat de ascuns ca inca ma surprinde uneori, efectiv uit de el. Il vad in oglinda in baie, cand ies de la dus... Inca imi place, nu zic nu, dar acum, clar alta mi-ar fi optiunea.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput