lecturi de vacanta

lecturi de vacanta | Autor: speed

Link direct la acest mesaj

ce carti luati cu voi vara asta , la plaja, prin munti, prin trenuri, masini etc ?

eu ma gindesc sa iau Leo Africanul de Amin Maalouf si The Lacuna a Barbarei Kingsolver.

Anul trecut m-am delectat cu The Help de Kathryn Stockett, Cloud Atlas de David Mitchell si A sea of poppies de Amitav Ghosh, le recomand pe toate 3 ca lecturi placute si usoare de vacanta. :)

vara asta vom merge in Romania, rog frumos sa recomandati niste carti romanesti ce se gasesc in librarii in momentul de fatza si care trebuie neaparat cumparate :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

speed, eu cred ca mi-as cumpara din Romania carti de Mircea Cartarescu. Nu strica sa te uiti pe site-urile editurilor si sa vezi ce reduceri au, nu numai la autori romani. Am o prietena ce a venit din Londra si a plecat cu o sacosa de carti cumparate de aici, afirmand ca sunt mult mai ieftine decat ce a gasit acolo in librarii.

Ca sa raspund la subiect, in concediu am citit fantasy (carti din seria 'Cantec de gheata si foc' a lui G.R. Martin).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cartarescu spun si eu. Am "Zen" pe lista scurta.

Noi ne-am consumat deja o buna bucata din concediu, dar n-a fost o vacanta cu lectura, ci agitatia obisnuita cu copiii. Citit ce era la rand, pe bucatele, n-am avut timp sa-mi pregatesc lecturile si oricum nu era timp de ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cartarescu si eu :)). Acum ma delectez cu Frumoasele straine, amuzanta, placuta...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Am pus Cartarescu pe lista , merci :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Iti recomand Peter Mayle, oricare dintre scrierile lui te va destinde. In vacante recitesc cu mare placere "Viata de caine". Chiar si alte persoane (mai necititioare de carti) care mi-au gasit cartea langa fotoliu si au aruncat un ochi sa vada ce citesc cu atat de mare placere, s-a amuzat si a recunoscut ca ii place.

_
dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

Mergi la inceput

merci Dana, l-am cautat pe Amazon si suna bine,distractiv, cred ca ceva genul " A year in the merde" a lui Clarke...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Mi-am cumparat pentru apropiata vacanta:

- Septembrie, de Rosamunde Pilcher
- Zapada de Primavara, de Yukio Mishima
- Nasterea. Istorii traite, coord.Mihaela Miroiu si Otilia dragomir. Pe asta am si citit-o, sunt 20 de femei care isi povestesc experienta nasterii in diverse perioade (din 1955 pana in 2009). Unele m-au impresionat, trebuie sa recunosc, mai ales povestirea Otiliei Dragomir.

Acum mai caut o carte, in locul celei citite.

Numai bine,
Ioana.

Mergi la inceput

Ioana, " zapada de primavara " suna foarte bine :), sa ne spui impresii dupa ce o citesti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

buna speed :)

Hopa cu un premiu de la Humanitas pentru speed.

Cand ne intalnim iti ofer de la ei (si de la DC ) www.desprecopii.com/NewsItem.asp?id=1838" target="_blank"> aceasta carte:

De acum in colo, pe acest forum special al iubitorilor de carte, se vor imparti din cand in cand premii surpriza celor care il populeaza.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

aa mirela, ce surpriza placuta !:) multumesc frumos si abia astept sa ne vedem , deja simt mirosul padurilor bucovinene , mai avem putin :))

Mergi la inceput