LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_Theo spune:
Si mai voiam sa-ti spun ca asa imi place ca aveti marea aproape. Parca sunteti mereu in concediu.
Racusor iti urez multa rabdare cu piticul mic. Te admir ca reusesti sa mergi la serviciu si sa-l cresti asa frumos pe Andrei.
Cris eu zic ca Vladut e bine Cu greutatea. Nu te mai necaji. Exista copii si mai slabi ( Theo are 9,100; n-a mai pus nici el nimic). Banuiesc ca si pe ei ii deranjeaza caldura si papa mai greu.
Roxana_Theo spune:
Noi traversam o perioada care nu-mi place deloc si sper s-o depasim cat mai repede. Theo urla dupa tati din ce in ce mai mult. Saracul (tati) nu se poate odihni, spala, manca. De cum il vede, vrea numai la el. Daca mi-l da pe Theo chiar si numai pt cateva secunde, incepe sa tipe incat ai impresia ca-l doare ceva. Cand nu e acasa e totul ok. Cum vine, cum incep urletele.
Seara cand vine de la serviciu, el merge mereu la casa unde socrul meu Mai face cate ceva peste zi. As merge si eu, pt ca e racoare si se poate juca in curte. Insa evit, pt ca incepe cosmarul, si atunci sotul chiar nu mai poate face nimic.
Nu stiu care e explicatia. Sa-I lipseasca tati atat de mult?
rodyka spune:
i-am vazut pe:
Paul zgaltaind patutul si papand frumos, pana la un moment dat
Mara cea isteata cu masinuta roz
Daria dansatoarea
ce faini is toti
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
carla_2008 spune:
LA MULTI ANI DELFINASILOR!VA UREZ LA FIECARE LA SUB DEDICAT VOUA!
NEATA MAMICI!
AELITA,nu pot decat sa iti dau dreptate in privinta a ceea ce i-ai scris lui Victo.Insa vin cu niste completari,daca ma lasi.
Unele fete stiu,la noi problema e veche,complexa si destul de grava(relatia cu sotul ma refer)
Nu voi mai intra in detaliile vietii mele sa nu plictisesc.Ci spun doar atat:eu am avut o copilarie de vis,nu glumesc.Nu vb de material ca nu se pune problema,chiar nu era extraordinar de bine,din contra.DAR parintii mei au avut grija sa fie armonie in casa,rar se certau si atunci incercau sa nu simtim noi si sa nu fim de fata,mai mari fiind ne dadeam seama oricum(eu am o sora si un frate).Tatal meu era si este un familist convins,facea absolut totul sa ne fie noua bine,sacrifica tot,timp,bani,placeri personale,prieteni etc...Ceea ce sotul meu nu face in totalitate:pt el sunt importante iesirile cu baietii(mai importante de ex ca plimbarea in parc cu copiii lui sau datul lor pe un leagan),e egoist pt ca se gandeste intai ce are EL chef sa faca,nu ce e bine pt noi toti(de ex vroiam sa mergem la cursul de inot cu bebeii in weekend si el a zis ca nu are chef,desi la pici le place balaceala enorm si facem asta pt dezvoltarea lor),cand ne certam urla la mine de fata cu bebeii care se sperie si nu ii pasa..., in unele weekenduri se intampla sa fiu foarte obosita dar lui nu ii pasa si tot isi cheama musafiri acasa.....etc.....lista e foarte lunga si promiteam sa nu intru in detalii multe....
in fine....ideea mea care e?Ca desi am avut o copilarie fericita si un tata exemplar,eu sunt socata,marcata si frustrata de faptul ca sotul meu nu e un tata pt copiii mei ca imaginea pe care mi-am creat-o inca din copilarie.
Si inconsient incerc sa il fac sa fie asa si atunci apar discutiile interminabile...
scuze daca va plictisesc cu postarile mele de genul,dar aici pot sa ma descarc...
Victo nu asta ai nevoie sa citesti,ci postari precum cele ale Aelitei.
Aelita bine a zis Kata
...........
Crispro dulaul tau e atat de dulce,cum ar putea sa iti fie frica de asa ceva?Ce scump e Vladut echipat in superman cu sandale asortate!un dulce,iar mami o fericita se vede!
Alice ce se distreaza Mara in piscinuta,si ce de bileeeee.Banuiesc ca e piscina voastra.Iar tu mami esti o frumoasa!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ilinca79 spune:
Buna dimineata si de la noi,
am fost deja o tura pe-afara iar juniorul doarme, cred ca imediat se trezeste sa pape micul dejun. Iar se anunta o zi calda, la 10 cand am intrat in casa deja mi se parea irespirabil aerul.
cris, n-am poze de la munte ca am uitat ca fraiera aparatul acasa Cu afacerea...mi-ar place ceva in domeniul serviciilor, ca nu am bani de investitie mare. Of, e asa de greu ca si vremurile astea is potrivnice...Imi place mult ideea lui Cris2010. Poate astept sa deschida ea si cumpar franciza
Bumble, Paula cum sunt puiutii?
Racusor, draga de tine, imi inchipui cat iti e de greu. Ai grija sa nu te surmenezi, sa nu te imbolnavesti cumva Deci zici ca asa mult timp scade imunitatea dupa ROR? Noi l-am facut acum o saptamana, si i-au iesit deja lui V niste bubite, nu stiu daca sunt de la caldura sau efecte adverse. Oricum nu par sa-l deranjeze. Sper sa scapam cu atat doar
Crissteo, ce copii frumosi ai Imi place mult freza lui Teo.
Kata, ce bine ca vii la Cluj. Eu sigur vreau sa te intalnesc, si ma gandesc ca si fetele, daca sunt in zona. Cat stati? Noi sambata in 30 avem o petrecere de pici dupa-masa, dar facem cumva sa va vedem. Ce fel de cazare vreti, hotel, pensiune? Cam ce pret maxim?
Am vazut si fete frumoase: Mara, Alice, Isa, Maria si Rodi
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Mai fetele, care aveti planuri de afaceri proprii, sau aveti deja afacerile si vreti sa faceti investitii, sa-mi spuneti sa vad daca se dau fonduri europene pt activitatea respectiva. E pacat sa nu beneficiati de banii aia. Cu un sfat va ajut cu draga inima. Proiectele nu vi le fac..., ca nu ma prea amestec cu prietenii si rudele, ca pot interveni certuri. Dar un sfat, oricand, cu mult drag... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze mare |
Paula uite de unde sare greierasul.Chiar zilele astea ma gandeam pe cine sa intreb legat de aceste fonduri.Demult m-am gandit cu sotul sa construim un fel de loc de joaca,loc de chefuri,pt copiii,pt ca la noi in oras nu prea avem.De ex si acum cand le-am tinut ziua cu greu am gasit acest loc dar care nu e axat pe asa ceva,toate accesoriile trebuind eu sa le duc,cumpar(gen ponei,tobogan,mascarici etc..)Si bineinteles doar cu fonduri eu as putea.Ce parere ai?
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
Paula uite de unde sare greierasul.Chiar zilele astea ma gandeam pe cine sa intreb legat de aceste fonduri.Demult m-am gandit cu sotul sa construim un fel de loc de joaca,loc de chefuri,pt copiii,pt ca la noi in oras nu prea avem.De ex si acum cand le-am tinut ziua cu greu am gasit acest loc dar care nu e axat pe asa ceva,toate accesoriile trebuind eu sa le duc,cumpar(gen ponei,tobogan,mascarici etc..)Si bineinteles doar cu fonduri eu as putea.Ce parere ai? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
later edit: sunt off topic,daca ai putea sa imi raspunzi te rog pe pm
carla_2008 spune:
Bumbleeeeee,ce are Victor?mai are febra?dr ce a zis?ce i-a iesit la analize?de unde bacteria?offff saracutul,il pupam sa ii treaca!il si mananca bubitele?
Alice Mara mai vomita?dr ce a spus?
Victo spune:
denisa stai linistita, ca eu pot citi orice.
ti-am mai zis de multe ori ca mi-e ciuda pe sotul tau ca nu sta mai mult cu copilasii aia atat de scumpi. dar,vezi tu, asa cum te straduiesti tu sa treci peste asta, o sa ma straduiesc si eu sa il inteleg si sa trec peste alea sotului meu.
gandindu-ma acum, mai la rece, il prefer asa lenes, decat sa nu se joace cu copiii nostri.dar cum am mai zis si repet. el ii iubeste si ii va iubi mai mult decat oricine (si eu, of course).
sigur si sotul tau ii iubeste pe copii,dar nu poate sa se prosteasca, maimutaresca cu ei.
chestia asta cu comportamenutl nostru ca parinti nu aveam de unde sa le stim atunci cd eram tineri.
mie spre ex. nu mi-au placut niciodata copiii.cd am schimbat prima data un bebelus- nepotelul meu-aproape am vomitat si am zis Doamne, e groaznic!:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ochidut spune:
Crispo, am zis ca mor de ras cu dulaul tau, acum i-am vazut si eu poza. Pai bine ca ai zis, ca atunci special pt tine, cand vii la MI ii dau drumul lui Ghita (il vezi tu pe facebook)
Doamne, glumesc, dar cred ca ai fi in stare sa te urci pe casa daca te-ai intalni cu dulaul nostru, care apropo e un bleg de zile mari
Am luat in curte un ponei din ala gonflabil - cum au toti copii- si el prostul se speria de ala
Aelita, vezi, ai ras ca te-am denumit motata minune, dar uite psihanaliza faci si ce sfaturi dai
Victo
Pupici multi la delfinasii bolnavi, Raul si Victor, sa va faceti bine cat mai repede!!!
Am pierdut faza cu afacerea proprie, dar aici am putea dezbate zile si nopti despre avantaje si dezavantaje. Sunt si multe avantaje, dar eu va zic cu certitudine, ca e munca muuullllt mai multa, raspundere mai mare, nopti nedormite...
Foarte buna ideea Paulei cu fondurile, noi am luat dar ne-au ajutat niste oameni dedicati fara de care nu am fi reusit nimic. La fondurile nerambursabile, stie Paula mai bine, de cele mai multe ori e atat de greoaie procedura, de zici ca sunt facute sa le atraga cat mai putini oameni. Si asta la cele cu sume relativ mici, medii sau normale. La cele cu valori foarte mari, intervin alte sfere de influenta......Nu e deloc usor, trebuie de la bun inceput sa iti stabilesti sa ai nervi de otel.
Am pierdut si faza cu Crissy cu pensiunea....dar si aici as putea scrie capitole.... Ca prim sfat, nu te inhama la nimic mare, ceva cu doar cateva camere si fara sa servesti mancare, ca aici e partea cea mai grea. Daca doresti orice sfat, cu placere oricand.
Nu zic ca nu au fost si momente frumoase, ne-am atasat de ceea ce facem, avem o satisfactie si sper tot efortul sa se materializeze financiar in viitor in ceva cat de cat, DAR ne-a mancat zilele, nervii, timpul...noi am da-o si maine
de Larisa Ioana 24.06.2010