LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cris, distractie faina la mare!!

victo, nici vecinii n-au somn asa devreme?

crispro, unde iesiti dimineata la plimbare? poate reusesti sa-i dai fructele pe-afara, nu mai pierzi timpul in casa... ca stiu ca dupa papa mereu se mai gaseste ceva, de spalat vasutele lui, de aranjat nu-stiu-ce prin casa. asa, afara, mananca, il stergi cu un servetel si gata! poate mananca mai bine daca mai vede una-alta in jur, cine stie?

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Cris2010, dai pe google ferma animalelor si-ti apar detalii despre ferma. E in Pantelimon, langa Bucuresti. Sotul va avea acolo un proiect de echitatie pentru adulti.

E frumos de mers cateva ore cu copiii,e totul sub ochii parintilor si copiii au ce face, chiar si cei mititei ca ai nostri, dar si Teo s-a distrat de minune. Si noi luam de acolo si lapte de vaca, au si ferma de vaci si au dozatoare cu lapte proaspat mult, de ala ca in copilarie. Mie mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristeo, da vad ca in utima vreme esti f activa pe la noi :) te organizezi mai bine sau le lasi balta?
eu sunt f obosita dupa atata concediu, mers cu masina, impachetat despachetat, incat casa mi-e vraista, dar asa o las. azi inca mai are sotul trebi prin oras, dar maine se va ocupa de piti, iar eu voi face curatenie, pt miniparty.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Eu sunt convinsa ca daca ai afacerea proprie e munca mai multa, sau de fapt resposabilitatea si grijile sunt altele, ca depinde de tine cum merge treaba, dar si satisfactia e pe masura.

Si eu asta imi doresc de mult, nuami ca a trebuit sa astept sa cresc si inca mai stau un pic, mie asa imi place, cand incep ceva sa fiu pregatita, chiar sa ma pricep la ce vreau sa fac.

Am lucrat si pentru altii, mi-a placut, si acum imi place ce fac la serviciu, insa imi doresc un pic alta libertate de miscare si de decizie si imi doresc sa-mi fac eu programul astfel incat sa pot sta cu ai mei. Pentru mine asta e foarte important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

bubu meu numai afara mananca,in casa intoarce capul si dupa 2 lingurite il umfla plansul...afara in schimb baga ca spartul(fructele si iaurtul,ca la masa de pranz in ciuda faptului ca ii fac tot felul de bunatati nu vrea sa manance...bona il mai pacaleste ca ea are rabdare si o ora sa bage un borcanel in el).Asa ca eu ii pun dis de dimineata mancarea de la 10 si de la pranz in borcanele si afara cu el.Acum cu caldurile astea e mai greu,eu vreu sa fim in casa la 12.30 si el urla de zici ca-i batut cu urzici daca vrei sa intri in bloc.Si dupamasa cand se trezeste pe la 17-18 afara cu noi,baga un iaurt cu ceva biscuiti(populari) si dupa aia parc,leagane,copii,masinute,distracie maxima pana la 20.30. Acasa baie cu tati,pupici,daca e prea obosit sarim peste cereale si baga doar lapte,si la 21,cel tarziu 21.30 doarme de rupe. Dar trebuie sa-si faca rondul in parc,sa calareasca toate jucariile,sa frece toate masinutele disponibile,mers,tarat,etc. Cand ploua si nu putem iesi afara ma sui pe pereti in 2 ore ca nu-i convine nimic,se duce si bate cu palma in usa de la balcon ca el vrea afara :)).
si pe mine ma intereseaza cum sterilizati mancarea la borcanele,plecam 4 zile si as prefera sa-i iau facut de mine daca se poate, ce de-astea cumparate nu vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Buna dimineata mamici dragi!

Am vazut poze cu Isa, frumoasa tare si cu mamica din dotare

Iar despre afacerile voastre, Crispro, Cris2010, mie mi se pare extraordinar sa ai un vis, e mult mai usor decat sa nu-l ai . Eu de exemplu as vrea sa fac ceva, dar nu stiu ce . Deci voi aveti macar un punct de plecare, asa ca incercati sa va urmati ideea, parerea mea.

Mergi la inceput

Victo, asa e, am devenit activa, cred ca am reinviat un pic, dupa statul in spital cu Berti, am senzatia ca nu tre sa las nici o zi sa scape fara sa fac ce-mi place.

Si mie asa de mult imi place sa stau cu voi la povesti.

De unde am stat 5 zile fara sa pot face nimic decat sa pazesc copilul si sa astept sa treaca asistentele,uitandu-ma disperata pe geam acum ma organizez mult mai bine si pretuiesc altfel zilele.

Dimineata ma trezesc copiii, apoi fac dus Berti, dus Teo, dus eu, apoi papa in aceeasi ordine sau toti odata depinde, apoi eu fac cafeluta, am bagat rufe la spalat, am intins pe cele uitate de ieri in masina, acum beau cafeaua si iesim afara. Dimineata scriu si eu mai mult, apoi ma ofilesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hi hi hi..am comandat tortulet la puiut..ghiciti ce forma va avea??? :):)
bombonelu meu e f obosit dimineata, asa ca nu apuc sa ies, ca el la 9,20 deja imi maraie de somn..ii fac rapid fructele si la 9, 40 doarme :)dc as avea parc/umbra aici in cartier, l-as lua sa doarma afara, dar asa sa stau eu sa ma bata soarele in cap si el in carucior..mai bine doarme in casa. iesim dupa-amiaza de la 5-8 afara.
ma duc sa strang totusi cate ceva, sa pun mancarea la foc pt amiaza.

al meu se joaca frumos si in casa, dar sa fiu langa el.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

hi hi hi..am comandat tortulet la puiut..ghiciti ce forma va avea??? :):)

sa vedem, sa vedem!!

eu inca is in stand-by, casa tot doarme

gata capuccino, gata micul dejun, hainele-s in masina, painea -mmmm . nici mare galagie nu pot face

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna dimineata si fetele pt cafea.

Eu iar il pazesc pe Theo sa doarma. A dormit doar 30 de minute in patutul lui iar eu aveam o gramada de treaba. Dar le-am lasat pe toate balta.

Rody am vazut pozele. Imi vine s-o mananc pe Isa, asa e de dulce. Iar mami arata super bine.

Mergi la inceput