La baiatul meu de 8 ani ii cresc ungiile foarte greu.Am observat acest lucru de vreo 3 luni?Cred ca in 3 luni i-am taiat ungiile de 2 ori.Oare este motiv de ingrijorare?o sa sun si astazi la medic.
Multumesc
Esti sigura ca nu si le roade? Nici eu la fiica'mea nu am ce taia, dar ea isi roade si unghiile de la picioare cand le prinde.
nu,nu cred!as fi vazut daca erau roase:)se vede ca ii cresc ,dar foarte greu
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Esti sigura ca nu si le roade? Nici eu la fiica'mea nu am ce taia, dar ea isi roade si unghiile de la picioare cand le prinde. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Poate si le taie singur? Fii-mea (7 ani) si le taie singura. Noroc ca nu si le poate taia prea bine la dreapta...ca altfel mi-as fi pus si eu aceasi intrebare.
Eu am observat ca la ai mei le cresc unghiile foarte repede dupa ce le dau calciu. Poate puiul tau are lipsa de calciu, dar inainte sa-i dai ceva mergi la medic si roaga-l de niste analize uzuale (calciu, fier...)
l-am prins!! le rupe singur!Am avut o discutie cu el si astept sa vad de acum ce va fi....dar totusi cred ca nu ii cresc foarte usor.
Va multumesc
bine macar ca te-ai lamurit!
Pune-i unghiera la dispozitie...si cu ocazia asta ii transferi problema taiatului unghiilor in grija lui
da,este o idee buna.Multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui A_Iulia bine macar ca te-ai lamurit! Pune-i unghiera la dispozitie...si cu ocazia asta ii transferi problema taiatului unghiilor in grija lui |