Sotul nu vrea al II lea copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sa punem raul in fata: te va teroriza. Ce vei face?
Esti dispusa sa lupti pentru puiul tau?
Noi iti vom da tot suportul, dar lupta va fi a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Esti dispusa sa lupti pentru puiul tau?
Noi iti vom da tot suportul, dar lupta va fi a ta.

Adica familia lor va fi ringul si noi suporterii, sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Suportul moral nu are nicio legatura cu suporterii.

Rrox si fetele (Ah! si Marius) care te-au sfatiut sa-i spui pur si simplu te-au sfatuit bine.

Ar fi mai rau sa ascunzi asa ceva. Pentru ca la un moment dat o sa-si dea seama si s-ar putea ca reprosurile sa fie mai aspre.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga Ana-radu, felicitari pt sarcina!

Si eu te sfatuiesc sa-i spui sotului, dar sa nu renunti la copil, cu atit mai mult cu cit ti-l doresti si cu atit mai mult cu cit simti ca-i "ultima sansa" de a mai avea unul... In plus,zici ca ai mai renuntat odata la unul, deci ai mai facut odata cum a decis sotul tau, acum frumos ar fi sa asculte si el de tine...

Eu l-as tine cu orice pret, chiar daca i-as ascunde sarcina la inceput,daca n-ar fi alta cale.(Acuma e drept ca vorbesc si cu sufletul, am in brate un pui mic de 6 saptamini care, in ciuda contraceptivelor, a vrut sa vina pe lume.Nu s-a pus pb sa nu-l vrea sotul, dar, si daca nu l-ar fi vrut, ar fi fost pb lui, nu el ar fi decis.)

Iti tin pumnii si nu te descuraja, ai sa vezi ca te vei descurca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu prea stiu care-s relatiile intre voi...dar nu trebuie sa-i ascunzi. In mod normal daca iti doresti asa mult sarcina, nu poate sa se puna de-a curmezisul, chiar daca nu-i convins. Oricum, explica-i exact ce inseamna asta pentru tine si ce crezi ca va insemna pentru intreaga familie.
Spune-i...si fa-o repede. Varianta cu ascunsul e mai grava si nici nu-i corecta.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_radu

Exista cineva care a putut sa tina secret vestea 4 luni ? Cum ati reusit ? Eu ma gandesc non-stop la cum sa-i dau vestea si daca sarcina va decurge normal.

anar

Adica tu practic vrei sa astepti pana cand ii poti spune "asta e situatia, nu mai avem ce face?".
Sa tii sarcina ascunsa tot timpul asta presupune mai putin stress decat "teroarea" la care te-ar supune sotul ca sa te convinga sa renunti?
Opinia mea sincera este ca:
- nu este corect sa nu vorbesti deschis cu sotul, in definitiv este si el parintele copilului pe care il porti
- daca iti doresti copilul cu adevarat sunt sigura ca-i poti transmite sotului mesajul asta

Daca aveati un acord ca va opriti la un copil corect ar fi fost intai sa schimbati acordul respectiv si dupa sa ramai insarcinata, asta daca ai ramas insarcinata cu buna stiinta. Daca a fost "un accident" e corect sa-i spui sotului ca, cu toate ca nu e o sarcina "premeditata", tu nu vrei sa renunti, ca iti doresti copilul, ca intreruperea anterioara a fost o greseala, o trauma mult prea mare si nu a fost decizia ta ci a lui si ca nu poti sa mai treci prin asa ceva.
Minciuna nu este o solutie, cred ca situatia risca sa degenereze daca tii sarcina "secreta" pana la 4 luni. Pune-te in locul sotului taul, cum crezi ca o sa se simta el atunci? Fericit si exuberant? Sau tradat, inselat, mintit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

intre a face avort si a mi minti sotul,as alege a doua varianta.
daca e folosita intr un scop nobil,minciuna poate aduce si beneficii.
lupta pentru a avea copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

intre a face avort si a mi minti sotul,as alege a doua varianta.
daca e folosita intr un scop nobil,minciuna poate aduce si beneficii.
lupta pentru a avea copilul.

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

exista si varianta a3a. Sa fii sincera. Vorbeste cu el, descarca-ti sufletul, spune-i ca inima ta iti zice etc. Faceti calcule financiare, daca aveti ajutorul financiar/efort a familiei -discutati despre asta etc. Cum veti face cu 2 copii, ce sanse are sotul sa isi gaseasca alt job, ce sacrificii financiare veti face in viitorul imediat, puneti totul pe hartie. Sunt niste cheltuieli ce le implica o sarcina, urmarirea ei, alimentatia, etc. vedeti cum puteti sa le faceti mai ieftin (in buc. sunt medici ce ofera consultatii in spital, ecografii care pot fi facute tot in spital, cu programari ce dureaza, dar este o solutie mai ieftina); vedeti ce haine puteti refolosi de la copilul mai mare; chiar de la prieteni.

O minciuna in casnicia mea, atat de mare, mi-ar distruge increderea in sot. De fapt, pt mine e o minciuna f. grava, pt ca ma vad zi de zi cu sotul, in urmatoarele 3 luni; si o minciuna de asemenea amploare ar distruge orice prietenie, d-apoi o casnicie.
Dincolo de copilul nr.2, este mai important conservarea unui climat de pace si liniste in casa pt copilul nr.1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

O minciuna in casnicia mea, atat de mare, mi-ar distruge increderea in sot. De fapt, pt mine e o minciuna f. grava, pt ca ma vad zi de zi cu sotul, in urmatoarele 3 luni; si o minciuna de asemenea amploare ar distruge orice prietenie, d-apoi o casnicie.
Dincolo de copilul nr.2, este mai important conservarea unui climat de pace si liniste in casa pt copilul nr.1.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Cleo ,eu am s afac asa o glumitza si am sa spun ca un sotz nu are cum sa minta cu o asemenea problema,insa in cazul de fatza minciuna e minciuna!

Si daca faptul ca minciuna sotzului poate clatina o casnicie...de ce nu si minciuna sotziei poate avea aceleasi efecte???

Monalac,imi place cum itzi respectzi sotzul!
La fel ai gindi daca prietenele/sotziile copiilor tai ar proceda la fel?

Decizia de a a vea sau a mai avea un copil nu este una singulara,se face in cuplu si opiniile partenerului trebuiesc respectata!

Injositoare mi s epare solutzia de a astepta pina sarcina ajunge la 4 luni,adica de a-tzi pune partenerul in fatza faptului implinit!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

S-a spulberat orice vis.....am fost sa imi fac ecografie intravaginala, am 7 saptamani si 5 zile, exista sacul dar fara embrion .

Mergi la inceput