Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am revenit si eu.
Copilu' meu a fost marait de pe la 12.40, cand s-a trezit dupa un somn de 40 de minute pana la 14 cand s-a culcat de pranz . Nu stiu de la ce. O fi de la caldura. Sunt 26 de grade in apartament... Inainte era mai racoare, dar acum cred ca s-au incalzit peretii. Doar noaptea scade sub 26.

Acum doarme de 2 ore si sper sa mai doarma 30 de min ca sa se odihneasca bine.

Scrish, nici al meu nu da semne de deshidratare, totusi uneori are buzele uscate. Am incercat sa-i dau cu bibe si apa si ceai. Apa nu vrea, ceai a baut azi 20 ml.

Moulineta, multumesc, am inteles de ce se recomanda sa incepem diversificarea cu fructe.

Antguess, frumoasa casuta, ati avansat repede . Rochia e frumoasa, dar nu stiu de ce te-as vedea in ceva mai glamour, mai sofisticat. Sa nu ma intrebi de ce, ca habar n-am. Asa mi te imaginez eu mireasa.

Fetelor voi cum dati calciu? Adica, in fiecare luna? Si cum procedati ca sa il bea? Eu ii pun in ceai, dar daca nu vrea ceai?
Pediatra mea a zis sa-i fac curele de calciu in lunile cand facem vaccin, adica la 2, 4 si 6 luni. Un alt pediatru la care am mers, unul renumit la noi in oras, a zis sa-i dau in fiecare luna .
Voua cum vi s-a recomandat?

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Am revenit si eu.
Copilu' meu a fost marait de pe la 12.40, cand s-a trezit dupa un somn de 40 de minute pana la 14 cand s-a culcat de pranz . Nu stiu de la ce. O fi de la caldura. Sunt 26 de grade in apartament... Inainte era mai racoare, dar acum cred ca s-au incalzit peretii. Doar noaptea scade sub 26.

Acum doarme de 2 ore si sper sa mai doarma 30 de min ca sa se odihneasca bine.

Scrish, nici al meu nu da semne de deshidratare, totusi uneori are buzele uscate. Am incercat sa-i dau cu bibe si apa si ceai. Apa nu vrea, ceai a baut azi 20 ml.

Moulineta, multumesc, am inteles de ce se recomanda sa incepem diversificarea cu fructe.

Antguess, frumoasa casuta, ati avansat repede . Rochia e frumoasa, dar nu stiu de ce te-as vedea in ceva mai glamour, mai sofisticat. Sa nu ma intrebi de ce, ca habar n-am. Asa mi te imaginez eu mireasa.

Fetelor voi cum dati calciu? Adica, in fiecare luna? Si cum procedati ca sa il bea? Eu ii pun in ceai, dar daca nu vrea ceai?
Pediatra mea a zis sa-i fac curele de calciu in lunile cand facem vaccin, adica la 2, 4 si 6 luni. Un alt pediatru la care am mers, unul renumit la noi in oras, a zis sa-i dau in fiecare luna .
Voua cum vi s-a recomandat?

Noua pediatra nu ne-a sp nimic de Calciu !!! Deci, nu stiu sa-ti rasp la intrebari !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc Ally
De-as gasi si eu un pediatru ca lumea... Peste 6 luni vreau sa ma mut de la tipa asta. Mi-ar placea unul mai tanar, preocupat si la curent cu noutatile...

Madutza, distractie placuta, drum bun!

Yasmi, pofta buna! Ce-o fi cu poftele astea de aiureli? Eu n-am baut cola de ani de zile... Si-acu as bea de numa' numa'. De fapt cam beau. Pepsi twist, ca de-asta bea si sotul. Si as manca dulciuri. Parca am innebunit. Salivez cand deschid site-ul si vad reclamele la dulciuri . Acu' as rade o ciocolata. Noroc ca nu am in casa . E si asta o metoda de a te abtine

Lalely, nu stiu ce sa-ti zic despre tuse... Am vazut ca fetele mai dadeau oscilococinum.
Al meu doar stranuta. Destul de des si mai ales cand iesim afara dimineata. Mi-e teama de vreo alergie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

alina- mersi frumos. imi place cum ma vezi tu, si eu m-as vedea asa dar mi-e frica sa nu exagerez....asa ca mai bine merg pe ceva simplu....rudele LUI sunt extrem de critice, nu ma accepta f bine si imi dau seama ca o sa vina la eveniment cu gandul sa critice tot ce pot asa ca...nu vreau sa dau gres de aceea am ales acea rochita....e mai clasica...

ally- o las in pace cu kk,,..o ajut cu supozitor doar daca da semn de disconfort la burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gabi, orez cu roscove folosim si noi. de ce ii dai suculetul cu bibe?? diversif trebuie facuta cu lingurita.

alina06, caldiu il dau 10 zile/luna 3 luni. cu seringa cate 5 ml. nu au fost pb sa nu il bea....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
mai apuc si eu sa citesc si sa scriu dupa ce am stat azi 3 ore si ceva in parc, si as mai fi stat ca era asa placut... dar am zis sa nu exagerez...
Antguess, felicitari pentru toate realizarile, am vazut si pozele, minunat!
Scrish, cred ca a fost minunat la munte intr-adevar! Pe 8 august plecam si noi la Cheia, abia astept!!! Sa port numai pulovere si sa-mi inghete nasul, asta visez
Cami ai niste fete superbe, si botezul a fost pe masura!
Alina, eu i-am mai dat din 3 in 4 zile ceai sau apa, apa n-a vrut-o (asta am incercat doar o data cand era f canicula afara) si ceiut bea uneori maxim 40-50 ml. Oricum asta a fost mai mult moft, fiindca ma gandesc ca nu e rau sa fie obisnuit cu inca un gust, dar de diversificat nu-l diversific inainte de 6 luni (hai, 5 luni jumate), fiindca doar alaptat creste atat de bine ca nu vad sensul sa ma complic cu piureuri si sucuri de-acum.
Lavi, voi ce faceti cu casuta?
Madutza sa va distrati minunat la mare! Cate zile stati? iti vom simti lipsa
Strumpfi, ce mai faci tu? eu propun ca atunci cand esti in Bucuresti sa organizam din timp o intalnire mare!

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- buna fetelor. noi ne-am intors ieri la 10 de la olanesti. am vazut ca sunt multe capitole de citit. am citit decat unul, de cand am plecat noi de miercuri dim.
-vreau sdi eu nouqa parola picasa, cea veche nu mai imi merge, s avad poze, si rochie cami- citit printre randuri ca e foarte frumoasa, si s apun si eu poze de la munte cu bebicii mei
- a fost foarte frumos, racoare, si relaxant, ptr ca in majoritatea timpului am avut doar un copilinclusiv nopatea. fiecrae isi hranea copilul lui, langa care dormeam-a ajutat sotul enorm, dar ptr ca eram 2, ptr mine parea relaxant.binenteles ca tot eu eram sefa, dar sa am un ucenic langa era mirific
-a fost bine, ptr ca de la nastere, in sfarsit am fost toti 4 mai multe zile.de la antoibioticul pe care tocmai il terminase baiatul, a fost constipat.asta a fost unul din incoveniente, celalat- madra era obosita dupa plimbarile din timpul zilei, si nu adormea decat dupa concert de 10-15 minute in care nu vroia nici in brate, nici pe pat, nici cu suzeta, nici fara.dar ceda intr-un final
-intreba pisuc- nu, n-am luat cadita, le-am facut baie in dus, sotul ii tinea de subbrat, eu ii clateam, sapuneam, si apoi iar clateam
-s-au jucat mult cu tati, care le vorbea, se stramba la ei, ii pupa,iar ei erau in culmea fericirii, iar eu ma simteam excelent, vazandu-mi sotul in acea postura

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

yasmi, multumesc pt urare
Tu dai 150ml de fructe? Sau n-am inteles eu bine? Mie de ce mi-o fi zis doar 6 lgt?

antguess, eu am zis de cereale "burtica sanatoasa". Sant de la Nestle, mi le-a recomandat dr pedi pt ca pruncul meu nu face kk deloc. Inca nu stiu daca sant eficiente, ca nu a vrut sa manance.

anda, moulineta, si mie la fel mi s-au rupt cateva membrane la 32 sapt, dar am dus-o inca o saptamana. Nu stiu de ce, eu stateam in pat mai tot timpul, ca aveam cerclaj de la 21 sapt.
Observ ca santem ultimele 3 nou venite la "fluturasi", si toate 3 avem prematuri. Bine ca sant sanatosi, asta conteaza.

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-repet- noua aprola picasa o vreau si eu , pleaseeeeeeeee!-
-azi mergem la vaccin de 4 luni, miercuri la eco ptr rinichiul baiatului, sa vedem evolutia dilatarii cailor urinare in 3 luni, am nitel emotii, desi nu ma astept la minuni, ele sunt cam rare in viata mea
- in week-end, ma apuc de diversificare cu suc de mere
- de-abea astept sa mergem si la mare 2 zile

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Si noi mergen maine la vaccinul de 4 luni. Sa ne tineti pumnii, am emotii.

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput