Multumesc de raspuns fetelor
ce m-as face eu fara voi! (as deveni paranoica, in mod sigur
)
Alexia, mie mi-a venit raspunsul in aproximativ 2 sapt
cam cu o saptamana mai mult decat mi-au spus initial, dar asta din vina celor de la Medlife, ca au "uitat" sa aduca foile de analize. Analiza in sine stiu ca dureaza 6-7 zile teoretic.
Offf, nu stiu ce medic pediatru sa aleg.... mi-ar placea sa fie calm si intelegator cu o mama nebuna si paranoica ca mine
pe de alta parte, sa platesc 250 lei cat e o sedinta acasa pe la unii mai acatarii.... parca nu-mi convine. Uff!
37+ 
Fetele, fac eu capitol nou si revin cu vesti.
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
35+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth pe de alta parte, sa platesc 250 lei cat e o sedinta acasa pe la unii mai acatarii.... parca nu-mi convine. Uff! |

whaaaat? 
fericita de
Razvi si
34 sapt
Andra - Maria
Oana, 250 lei? enooorm! asta banuiesc ca e pret la clinica privata. cu/fara abonament? in acelasi timp nu poti lua si un medic de familie in sistemul de stat?
Vor fi cazuri in care nu o sa fie musai nevoie de vizita acasa a medicului. De exemplu, fii-mea a racit prima data pe la un an jumate, si atunci a stranutat o zi, a doua zi a behait un pic, am dus-o la doctor, abia pe seara a facut febra
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world