Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)
Raspunsuri - Pagina 17
alexia_ada spune:
fetele , de azi am intrat in luna a 9-a? sau saptamana viitoare ?
aaa si legat de medicul pediatru cred ca am sa merg pe recomandarea medicului de familie ...nu-s foarte sigura dar stiu ca vreau un pediatru disponibil, sa raspunda la telefon in caz de urgenta, sa poata veni acasa , adica sa nu stau cu teama ca il sun si sun degeaba ...si pentru ca ieri am fost sa imi iau rezulatele la analize la med de fam( care au iesit bune) l-am intrebat de AC ( are si el un bebe de 6 saptamani) si mi-a spus asa : vara este cam periculos pentru ca daca iesim cu bebe afara la 35 de grade si il aducem apoi in casa la 26 de grade , diferenta asta mai mare de 5 grade este perceputa cam aiurea de bebelus, iar daca are o imunitate mai scazuta poate raci ...am spus sa va impartasesc inca o parere ca vb voi de AC zilele trecute ...cati medici atatea pareri ...
35+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
gogoshika10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell poate va este de folos. Eu le cunosc personal pe fete si sunt foarte dragute "Planuiti sa; alaptati? Atunci veti avea nevoie de informatiile si încurajarile oferite de catre La Leche League Bucuresti. Consultantele în alaptare sunt mame cu experienta în alaptare, acreditate de La Leche League International. Daca sunteti însarcinata sau deja alaptati, LLL va ofera recomandari si tehnici pentru alaptare împartsite de catre mame care s-au bucurat de succes în alaptare. Serviciile disponibile includ întâlniri informationale lunare, despre cresterea copiilor, testare de "purtatoare" (www.sling.ro) si ajutor 24 de ore din 24 prin intermediul telefonului si e-mail-ului. Mamele si copiii lor sunt asteptati la întâlnire. O noua serie de întâlniri va începe în data de 29 iulie 2011, ora 18.30, parcul Izvor (pe partea paralel#259; cu Facultatea de Biologie, lânga locul de joaca, pe iarba - cu rugamintea de a fi pregatite cu cele necesare pentru a sta pe iarba). Pentru mai multe informatii despre întâlnire sunat la Rox - ..... sau scrieti pe adresa laptematern@yahoo.com" daca doreste cineva nr de tel inlocuit cu puncte-puncte il pot trimite pe pm blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Buna dimineata!
As vrea si eu pm, daca se poate.
Insa eu voi putea doar cere sfaturi pe mail/net.Bine ati venit bebe Iustin si bebe Eliza! Sa va pazeasca DD sanatosi si voiosi!
Revin dupa ce recuperez paginile necitite... am chiulit pt. ca mi-au sosit parintii si am avut multe de povestit si de umblat cu treburi familiale, dar am incercat sa ma tin la curent si sa va citesc, asa printre drumuri si excursii.
Felicitam toate proaspetele mamici si pe bebicii lor pentru marea intalnire.
Noi mergem azi la 13,oo pt. primul nostru TNS. abia astept sa-l aud dinnou pe Andrei in buritca

Am facut si analize si au iesit toate OK
.Va pupam si speram sa auzim numai de bine!

Cristina G.
37+
Andreihttp://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
alexia_ada spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME !!!
35+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Am venit de la echo: bebelina e in parametri, are 2,270kg Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria |
Bravo Crisspy, felicitari ptr strumfita!
Aoleuuu, da'cat mai este pana pe 27 august......
Chiar vrea sa te duca la termen, nu?(de obicei cezariana, se programeaza un picut mai devreme).
Dar ce planuri ai tu, de vrei pe 27?(Fecioara)
35+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
Krissy spune:
La multi ani ILIILOR si ILINCELOR din viata voastra!
Ce o fi cu Maribell ca nu a mai dat pe la noi de ceva vreme, si vad ca are si ea DPN in 2 zile... O fi venit fetita ei pe lume?! Deeag??? Maria2mami, ai luat si tu o pauza? Sper ca sunteti toate bine.
Mihaa, voi cum sunteti? Poate iti faci timp sa mai intri sa ne spui despre fetita
, uite nici nu ne-ai spus cum o cheama...
Crisspy, cum mai esti cu durerile, a fost doar alarma falsa? Poate te-ai deshidratat, bea apa sa vezi daca nu e mai bine... Sanatate!
Pe langa Kate Hudson, Victoria Beckham si Jewel, acum vad ca si fiica-sa lu' Donald Trump (Ivanka) e la noi in odisee
. Ce nume cute a pus fetitei - Arabella Rose...
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
35+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
corry_28 spune:
Laura, iti spun si eu parerea mea, referitor la 'alergie'.
Poate fi de la caldura.Adica, din ceea ce ai descris tu, sunt exact zonele unde sta bebelusul mai mult cu capul, si implicit cu parul.
Incearca sa pui un scutecel (sau altceva, nu stiu...)intre el si tine, pana trece canicula asta infernala!
Alexia, tu nu ne esti datoare cu niste informatii???????????
Te-a parat Ireth ca ai fost la Ramona![]()
Ce facea, cum este?
Mie mi-a spus (intr-un sms) ca o doare burtica tare si ca este cam greu cu alaptatul...mai mult, nu am indraznit s-o deranjez...
35+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
anaemi spune:
Neata fetelor!
Ireth, Alexia, d.na doctor Herdea este si medicul copiilor mei ![]()
Intr-adevar este f buna si noi suntem f multumiti.
Alexia, sa stii ca este fff operativa
si chiar raspunde la telefon. Este la cabinet impreuna cu fiica ei.
Uite, e ex. noi am fost luni la control cu bebe si suna telefonul ca la centrala si a raspuns la toate tel. (luni era doar fata dansei) si f amabila de fiecare data !
Si eu stiam ca salteluta tb sa stea inclinata la 30 grade...eu i-am pus sub salteluta o pernuta din aia mititica si sta f bine. Nu este asa de ridicata precum "suna" 
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Crisspy cum mai esti ? Si eu am avut asa perioade de dureri continue... dar s-au dovedit a fi doar niste gaze ![]()
Gogosica, bafta la TNS !
...Mai ai 7 zileee!
Krissy ma bucur ca bebe mai sta la cuptoras putin! Cum te mai simti? 
Corry tu cum mai esti? 
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
corry_28 spune:
Omibaba, sa stii ca suntem colege de suferinta![]()
Eu am doi

Nu am avut in viata mea, m-am si speriat cand i-am simtit....
Ideea este ca nici eu nu sunt constipata, si totusi mi-au aparut...
Nu ma dor, dar ...nici nu-mi plac...
Imi este si rusine sa merg la doctor![]()
Fetelor, daca nenorocitii astia de hemoroizi nu dispar dupa nastere, picioarele in cat timp ni se desumfla?adica, ni se desumfla, nu?![]()
35+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"

Razvi si