Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Anaemi esti o dulce!! Multumesc mult, dar dupa cum o vad eu pe Imi a mea, cred ca o sa mi intarzie!! Eu tot ma repet, caci cred in puterea gandului, dar o vreau LEU, ca Anastasia ta!! Cred ca sunt firi de viata, mai putin sensibile decat racii (ma refer ca sunt mai putin influentabili) si foarte puternice!
Eu sunt pesti, semn de apa ca si tine si racul si cred ca suntem mult prea sensibili! Leu sa fie, sa fie puternica!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 39+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 1 ZI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ireth, ce sa fac in seara asta? Nika, doar stau la TV in sufragerie si imi observ incomoditatile astea. Am tot felul de dureri de spate, de fata....Off!
Eu ma plangeam la 37 de saptamani, vai ce greu e, dar daca bebe ajunge dupa 39 cred ca e foarte foarte greu!! Nici nu vreau sa ma gandesc daca treci 10 zile peste! Si maine ma duc la moasa si unul din lucruri e sa ma programeze pentru inducere, care va fi la 12 zile de la DNP (due date), care in cazul meu e 1 august, dar NU CRED CA AJUNG EU PANA ACOLO!!! E super greu si asa, dapoi sa ma gandesc ca mai am de rabdat inca 2 saptamani!! No way!! Va veni ea weekendul asta!! Ori pe 23 ori pe 24, am o presimtire!!

Va doresc o seara minunata fetele!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 39+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 1 ZI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

uitandu-ma acum pe situl gasit de Ireth mi-a venit in minte o intrebare!
cum alegem medicul pediatru, pentru ca dr. mea de familie nu are studiile necesare! ma gandesc ca tre sa fie de specialitate, cu referinte bune si mai ales aproape de casa! ma gandesc ca am abonament la medlife si as putea sa aleg pe cineva de acolo in in sistemul privat cred ca e putin mai dificil sa iti inscrii copilul la ei!
apropos?! locuieste cineva in dr. taberei, sau sector 6, care are un astfel de medic?

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
adra_bell nu vreau sa o iau pe dealuri si nici sa deschid subiecte ... spinoase. dar, cred eu (cel putin ai mei asa au fost/sunt), orice bb ar sta nonstop la san. pai unde-i mai bine decat acolo??? bb alex sta la san, motaie, doarme, ma tocaie efectiv ca pe suzeta, NU TRAGE, desi lapte ar mai fi (nu mult, dar daca strang sanul mai iese), el sta acolo cu nasu' si gurita-n san. pai daca asta e puseu de crestere ... inseamna ca atata timp cat sunt alaptati bebelusii sunt intr-un puseu continuu.
N-am inteles nici eu treaba cu "subiecte spinoase"... Care, cine, ce? Adra a explicat simplificat, dar f suficient pt general, ca oricum fiecare copil trece altfel prin pusee. Ideea e ca una e sa stea numai la san copilul ca asa ii place cel mai mult, si alta e sa manace cu adevarat cat sta la "sursa" - ei, asta e puseul! E o vorba aici: "a growing baby is a hungry baby". Asadar de unde un copil nu era asa mancacios si avea poate deja un program destul de regulat, in timpul puseului (care poate dura pana la o saptamana) ar manca non-stop, si la o ora, zi si noapte, ca sa-si satisfaca necesarul caloric pt cresterea asta in salturi. Ca se da programul peste cap, se va reflecta si in starea generala mai agitata/nervoasa a copilului, dat fiind ca manaca in detrimentul dormitului... Asa ca un copil mai agitat ca de obicei, mai plangacios si mai mancacios e un copil care f posibil are un puseu de crestere. Orientativ astea sunt la 10 zile, 3 saptamani, 6 saptamani, 3 luni, 6 luni.

Crisspy, bravo pt vizita cu vesti bune de la doctor si pt fixarea "intalnirii". Imediat trece, vai cum ne apropiem cu toate de finish.

Ireth, hai ca te apropii si tu, stai acolo mai cumintica ca probabil ti-o fi si tie de atatea incheieri de luna. Spor la treaba! Cat despre sfaturile pediatrei, nu prea stiu ce sa zic, n-am aplicat chestiile alea. Baie de tarate stiu ca nu e babism, e naturism, dar stiam ca e recomandat daca bebe are eczeme, nu asa de toata ziua. Cine are vreme de asa complicari oricum... Cu salteaua inclinata e bine pt cei care au reflux gastric, dar din nou, in situatii normale copilul e bine sa doarma perfect la orizontala, din cate stiu eu.

No io am fost azi la "revizia" saptamanala la doctor, tot excelent ma prezint (doctorul asta al meu e o figura), colul e tot inchis, sunt dilatata catre 3cm dar cica nu nasc chiar maine... Bebe e in grafic, excelent si el, asa ca nothing to worry about. Sophia saraca nu mai are ea rabdare - stia ca merg la doctor sa imi spuna daca e "gata" baby. Si cica la plecare: "daca e gata, sa stii ca eu sunt f excited, venim repede cu tata sa va aducem acasa". Saraca, nu stiu ce o fi in capusorul ei si cum isi imagineaza ea ca va fi totul, stiu doar ca o iubesc la nebunie.

Cam atat e raportul meu pe ziua de azi, daca imi mai amintesc ceva mai scriu. O noapte usoara tuturor,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 35+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Merci fetelor, cred ca maine ma si duc sa-mi iau ceva de hemoroizi. Al meu e micut inca, cam cat o boaba de mazare, dar deranjeaza de numa. Nu inteleg de ce uneori nu il am iar alteori il am, dar scap eu cumva de domnul Hemoroid. Scuze de detaliile mai putin interesante.

Ah, sa nu uit, azi am vazut un catalog al unei firme ce produce jucarii pentru copilasi, mie mi-au placut foarte mult, poate va plac si voua.
ctf-co.eu e site-ul, sigur cu www-ul de rigoare inainte, la sectiunea vanzari directe gasiti catalogul. Eu ma benoclez de vreun ceas la jucariile lor si mi se par foarte potrivite pentru copii (cel putin pentru copilul meu).

va pupacesc

39 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Na' ca revin, ca sa fac o urare cu intarziere pt cineva care si-a tinut ziua de nastere la secret (pe 18 iulie). Asadar:

La Multi Ani MADY!, sa fii sanatoasa, sa ai parte de o nastere usoara si un copilas sanatos si cumintel!

Si off-topic: Miha, ai primit ca am primit, da? Tie cred ca orele ti-s numarate, iti tin pumnii si asteptam vesti!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 35+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

deci am niste dureri de burta (in partea de jos) si de mijloc (aici mai mult pe stanga) de mor...sunt in continuu si nu pot decat sa stau in sezut sau in picioare. Intinsa in pat exclus. Asta de pe la 7...am luat si 2 no-spa si nimic.

Si imi vine sa fac si no. 2 (ma scuzati de detalii) dar nu pot si imi vine sa si vars.

Ce naiba e asta? Nu-mi spuneti ca sunt contractii ca nu e timpul lor

Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Te doare incontinuu sau e o durere pe episoade?
Eu am patit-o odata, de credeam ca acus vine bebe, insa a fost alarma falsa. Ma durea rau de tot pe sub burta, in prima faza am crezut ca se intoarce bebe in pozitia de nastere, apoi cum zici senzatia de voma si de kk.
De durere nici pe barbatul meu nu suportam sa il aud vorbind.
Durerea a fost continua la mine si cam pentru 30 min in continuu.
Dupa ce am fost la baie, mi-am revenit usor, treptat. Or fi fost poate niste gaze acompaniate cu niste suturi de catre bebe.
Incearca sa stai cu fundul in sus, poate ies ceva aere si te ajuta, calmeaza.

In cel mai rau caz da un tel la medic sau fa o vizita la spital.
Sper sa iti revii din starea asta.

Si scuze de detalii

39 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Te doare incontinuu sau e o durere pe episoade?
Eu am patit-o odata, de credeam ca acus vine bebe, insa a fost alarma falsa. Ma durea rau de tot pe sub burta, in prima faza am crezut ca se intoarce bebe in pozitia de nastere, apoi cum zici senzatia de voma si de kk.
De durere nici pe barbatul meu nu suportam sa il aud vorbind.
Durerea a fost continua la mine si cam pentru 30 min in continuu.
Dupa ce am fost la baie, mi-am revenit usor, treptat. Or fi fost poate niste gaze acompaniate cu niste suturi de catre bebe.
Incearca sa stai cu fundul in sus, poate ies ceva aere si te ajuta, calmeaza.

In cel mai rau caz da un tel la medic sau fa o vizita la spital.
Sper sa iti revii din starea asta.

Si scuze de detalii

39 + sex neidentificat

e o durere continua...am incercat sa mai stau intinsa dar doare al naibii de tare... la calculator ma simt excelent sau in picioare

mersi frumos de sfaturi, sper sa treaca ca nu e momentul propice de nastere acum

Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Neata
Crissy felicitari pentru stabilirea datei !!! dar oare nu este cam tarziu ...zic si eu , eu una nu cred ca ajung in 10 august , al meu tot zice prin casa ca 2 august o sa fiedata cea mare , sper sa nu aibe dreptate ca mor apoi de frica cu previziunile lui
Arianna, inca 10 zile si vine bubulina a inceput numaratoarea inversa
Irethsi noua ne-a fost recomadata d-na dr Herdea , mai ales ca are cabinetul pe langa noi ..dar cum este un medic faimos mi-e frica ca nu cumva sa raspunda din an in paste la telefon ..adica sa nu fie chiar asa de disponibila. Pentru cele care stau in zona Berceni mai este dr Stanciu, are cab particular pe langa Bagdasar sau la Budimex...dar iar nu stiu cat de disponibil este mai ales sa vina la domiciuliu...
si legat de patutul inclinat se pun cateva carti sub picioarele patului , la cap si asa se inalta ( stiu de la o pacienta a d-nei dr Herdea )
merg sa schimb si eu semnatura

34+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput