Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

LAURA13 si pe mine ma mananca pielea de ma scarpin ca un lepros. Si peste tot, adica picioare, maine, sani, fund, spate. Cand am fost la midwife si i am explicat, mi a zis ca ar putea fi ceva de la ficat. Poate asa ai si tu. Poate e doar ceva trecator de la ficat. Exista ceva care e safe in sarcina si alaptat cu care te poti da daca nu mai suporti, dar eu am preferat sa rezist.
Nu stiu, imi dau si eu cu parerea. De alergie, nu cred ca e cazul la propriul copil.

Roxybarbu si Aymih felicitari pentru saptamanile implinite la bebelusii vostri!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 39+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 1 ZI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am venit de la echo: bebelina e in parametri, are 2,270kg . Am programat si cezariana in principiu pe 27 august ...sper sa nu vrea mai devreme ca pt mine data asta e perfecta.

Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

puseul de crestere=ar sta in disperare numai la san, suge si la juma de ora. Impresia este ca "nu-i mai ajunge laptele", tendinta generala e de a suplimenta cu lapte praf. Dar pus la san, copilul reuseste sa regleze productia

Hemoroizi=cica e o problema frecventa in sarcina, eu m-am pricopsit la ambele sracini cu eu cate una bucata in luna a 9-a si mi-a trecut dupa nastere, fara tratament. Sper sa scap si acum de el

Sunt f nervoasa, l-am disperat deja pe bietul sot:(

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mihahegarty da, stiu scarpinatul de care zici ... am fost si eu suspecta de colestaza de sarcina. dar s-a dovedit ca nu e. nu am mai avut problema asta din luna a 5-a, acum m-a acpucat iar. nici eu nu cred ca am alergie la bb ... ar fi chiar culmea!!!!!
adra_bell nu vreau sa o iau pe dealuri si nici sa deschid subiecte ... spinoase. dar, cred eu (cel putin ai mei asa au fost/sunt), orice bb ar sta nonstop la san. pai unde-i mai bine decat acolo??? bb alex sta la san, motaie, doarme, ma tocaie efectiv ca pe suzeta, NU TRAGE, desi lapte ar mai fi (nu mult, dar daca strang sanul mai iese), el sta acolo cu nasu' si gurita-n san. pai daca asta e puseu de crestere ... inseamna ca atata timp cat sunt alaptati bebelusii sunt intr-un puseu continuu.
sau n-am priceput eu explicatia ta, ceea ce e ffff posibil, avand in vedere ca sunt zombi de oboseala.

azi am iesit cu wrap-ul ... dar n-am facut nici o branza, habar n-am sa il tin, nu am curaj fara s aii tin capul, practic l-am dus in brate. dar a dormit si el doua ore ca si asa azi a fara greva somnului. acum, ca ar trebui sa faca baitza doarme dus. si acusica se trezeste, de foame, si plange pe masa de infasat la masaj si imbracat. bine macar ca nu plange in cada.
fetele, ma duc sa fac galagie la el in camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Am venit de la echo: bebelina e in parametri, are 2,270kg . Am programat si cezariana in principiu pe 27 august ...sper sa nu vrea mai devreme ca pt mine data asta e perfecta.

felicitari pentru rezultate si pentru programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Laura, cred ca am dat un link zilele trecute despre puseul de crestere. Poate nici nu explic bine, nu vad de ce ar fi un subiect spinos. Fii-mea a fost intr-un puseu continuu pana pe la 2 luni jumate, cand in sfarsit a inceput sa ceara la san la o ora jumate de la alaptarea precedenta

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Felicitari Crisspy!!! Sa stea acolo pana pe 27 august!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 1 ZI!!!!!

Mergi la inceput

Laura vezi cum mai merge cateva zile cu mancarimea asta si daca nu trece poate te duci la un medic? E super enervanta!!!! Eu tare ma chinui cu mancarimea asta si aseara abia am dormit, ma scarpinam intr una!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 1 ZI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

azi am fost in priza si nu am avut timp sa scriu

Laura ai mei, cand erau intr-un puseu de crestere, pe langa ce a zis adra, erau mai agitati ca de obicei, cateva zile (2-3), apoi se linisteau la loc si daca-mi aduc bine aminte, aveau si ceva modificari in program . (nu stiu daca m-am exprimat coerent ...imi pica ochii de somn...daca e necesar revin )

Omibaba si eu m-am pricopsit cu hemoroizi inca de la prima sarcina. Nu s-au vindecat de tot, dar incerc sa ii tin "in frau" cu alimentatia.

Crisspy, Ariana, felicitari pt stabilirea datelor !

Aly, Roxi si tuturor bebeilor la multe lunite si multi ani!

MIhaH tu nimic? I-a mai ia niste motate poate cine stie...isi face Imogen curaj

Hai Miha! Hai bebelusa Imogen!

De cafea nu stiu ce sa zic, pt ca eu nu beau ! Dar eu una as incerca sa o evit pt ca mi-e ca agita bebelusul... eu nici ciocolata nu mananc !

Despre mancarime, iritatie...Eu am o usoara iritatie pe sani, in jurul mameloanelor...De fapt pe unde sta bebe cu manuta si ma ciupeste

Ireth, tu chiar vrei sa te grabesti cu nascutul! Odihnestete acum cat mai poti !

Felicia si pana la urma ti-a dat Ana markerul?

Nu mai stiu ce si cum, dar daca vreti neaparat ceva de la mine sa ma trageti de maneca.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Buna seara fetelor! ce faceti in seara asta?

Am gasit pe net site-ul doamnei doctor Herdea Valeria (pediatru renumit). Mi-a placut ca are un fel de video-blog, si mai ales pentru mine, care nu stiu nici macar cum se tine un bebelus in brate e foarte util.
Are si o lista care se numeste "instructiunile bebelusului". Am citit acolo niste chestii care nu prea le-am inteles:
- in primul rand, salteaua patutului trebuie inclinata la 30 de grade!! mi-a aratat Alex cam cat inseamna asta si... mi se pare foarte foarte mult 30 de grade! adica inteleg logica, dar nu la 30 de grade... acolo un 10, hai maxim 15 grade, inteleg (apropo, cum pot sa fac asta?)
- pentru baia bebelusului de sub o luna, apa de baie trebuie fiarta si racita, deci nu apa de la robinet. Voi folositi asa ceva?
- de asemenea, tot la bebelusii de sub o luna, e recomandat cand fierbi apa sa folosesti tarate(pe care apoi le strecori, evident). Am mai auzit chestia asta, dar am considerat-o babism, sincer. Voi ce ziceti?

Astazi Alexia a fost la Ramona la spital, asteptam maine sa ne delecteze cu poze cu Iustin Andrei! si sa ne povesteasca starea de spirit

Americancelor cum o duceti? ce mai faceti?

Ma duc sa mai vad chestii video, asa invat si eu cum se pune un scutec Va pup!

37+

Mergi la inceput