Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)
Raspunsuri - Pagina 11
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui v_florina Arianna, felicitari pentru stabilirea zilei de nastere a fetitei tale ![]() Arianna, Alexa, astazi a fost prima mea zi de stat acasa. Pana miercuri inclusiv sunt tot prinsa cu diverse alergaturi si munca de acasa. Acuma.... stiu ca m-am trezit si eu in ceasul al 12-lea, dar aveti dispozitie (mai ales Arianna) sa ne vedem la un suc? toate fetele fara exceptie!_ 35+ |
ne vedem
....termina ce ai de facut si pana pe 29 ne vedem noi nu vreau sa te speri ,azi la sp am vb cu o tipa care avea medicul ca tine la caritas ...si era internata azi la ilfov pt k se pregatea sa nasca ...fusese la malaxa si nu e gata sectia,cica la anul in februarie.pe ea o transferase la pantelimon si nu a vrut ,a ales aici.
daca vrei si cu dr mea se poate vorbi
pupici
35 +
Arianna-Maria
mihahegarty spune:
Mamutz, Fecian multumesc mult de 

DAR se pare ca ele sunt pentru BABYLICIOUS!!! Oana mi ai luat o inainte! Ti am zis eu ca a mea vine mai tarziu decat bebelina ta!!
BRAVO OANA!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE ELIZA!! Sa fii sanatoasa si mancacioasa!!

MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
39+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 2 ZILE!!!!!
mihahegarty spune:
BRAVO RAMONA!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE IUSTIN!!!
Sa fii un ingeras mancacios, sanatos si bucalat si sa ti faci parintii mandrii de tine!!
Refacere usoara Ramona si Oana!!!
MHegarty
TestPozitiv
39+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 2 ZILE!!!!!
mihahegarty spune:
BRAVO MIHAELA_V!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE ALEXANDRU-GABRIEL!!!!
Refacere rapida Mihaela si bebe Alexandru sa fii fricit, iubit si sanatos!!
MHegarty
TestPozitiv
39+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
AMR 2 ZILE!!!!!
morenna spune:
BV RAMONA BUN VENIT BEBE IUSTININTRADEVAR CRED CA AM PLANS TOATE LA ACEASTA VESTE
DE FERICIRE NORMAL
35+super fericita cu un
AMR cca 5 sapt.
pana o sa mi tin
in brate
corry_28 spune:
Doamne, nu pot sa cred...
Mult doritul Iustin, a venit pe lume

Sa fii sanatos, mancacios si norocos!
Recuperare rapida, proaspata mamica Babyblue

35+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
morenna spune:
bun venit pe lume LIZ felicitari OANA pt printesa sa ti traiasca
FELICITARI SAVVY BUN VENIT PE LUME STRUMFULUI TAU
35+super fericita cu un
AMR cca 5 sapt.
pana o sa mi tin
in brate
morenna spune:
OFF CE EMOTII AZI E O ZI CU VESTI BUNE SA O TINEM NUMAI ASA

35+super fericita cu un
AMR cca 5 sapt.
pana o sa mi tin
in brate
Ireth spune:
Off, cate vesti bune astazi! fie ca toata saptamana sa o tinem tot asa!! 
In primul rand, felicitari Oanei si lui Liz! e o scumpete de fata, am vazut poza
(vedeti ca e o poza pe contul comun, a trimis mail). Asa cum preconizam toate, e la fel de frumoasa ca maica-sa ![]()
Bine ai venit Liz, sa fii fericita, iubita, sa iti asculti parintii si sa nu le faci zile (nopti
) grele 

In al doilea rand (in ordinea sosirii
dar nu mai putin important!) felicitari Ramona si bebe Iustin!! 

Intr-adevar si mie mi-au dat lacrimile cand am vazut ca IN SFARSIT s-a terminat cu bine toata nebunia asta! Pe Iustin nu l-am vazut inca, dar abia astept!!
sunt convinsa ca e un frumos si un grasan - mai grasan decat a fost maica-sa la nastere ![]()
Multa sanatate Ramona, recuperare rapida! iar lui bebe Iustin ii doresc in primul rand sa fie SANATOS, iubit sigur e, si un mancacios si un necolicos ![]()
Gata, m-au napadit emotiile.... nu mai stiu ce sa scriu... stiu sigur ca mai vroiam sa raspund pe ici colo, dar am uitat
oricum felicit fetele care si-au stabilit marea zi de intalnire
si in rest... va pup pe toate, maine stau acasa si promit ca o sa fiu mai atenta!
36+ 
cristelle25 spune:
Ce vesti minunate..
Bine ati venit Liz si Iustin !! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!!

HAI MIHA!!

Azi am fost la ambasada sa facem pasaportul la micut...am incercat sa il facem sa stea la poza dar nici o sansa ...off cat l-am chinuit saracutul...Ambasada Romaniei in Singapore nu are conditii de pozat copii atat de mici (oricum al nostru a fost al doilea roman inregistrat nascut in Singapore deci nu prea s-au confruntat cu cazuri din acestea)si nu inteleg la ce trebuie poza cand oricum ei se schimba de la o zi la alta..Ne-am hotarat sa mai lasam ceva timp sa treaca oricum avem timp pana pe 25 august cand plecam acasa...
Fug si eu la culcare ...bebe a inceput sa doarma cate 3 ore
..De maine tati se intoarce la munca asa ca ramanem doar cu matusica...sa speram ca Vladut nu o sa se alinte prea mult..
Va pup sa auzim doar de bine...
mami fericita de strumf
Vlad Rafael