Iul-Aug 2011-Bv Ramo,Oana,Savy&MihaV!Hai MihaH(76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

A VENIT BEBE IUSTIN PE LUME !!! 2640GR, UN ROZALIU SI UN PLANGACIOS !!! RAMONA ESTE BINE SI BEBE LA FEL !!!

34+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Yupiiiii............
Felicitari mami

bine ai venit pe lume bebe Iustin.....sa cresti mare si sanatos .
D-zeu a avut grija de voi .

35 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

A VENIT BEBE IUSTIN PE LUME !!! 2640GR, UN ROZALIU SI UN PLANGACIOS !!! RAMONA ESTE BINE SI BEBE LA FEL !!!

34+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

o doamne! imi vine sa de fericire!
multumim de veste Alexia!

felicitari Ramona si bine ai venit bebe IUSTIN!
doamne ajuta sa fie bine si in continuare!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bravo RAMONA! Bun venit bebe IUSTIN! Lacrimile imi curg la vale cand scriu mesajul asta, Doamne ajuta sa fiti amandoi sanatosi si tot ce a fost neplacut sa ramana doar ca un vis urat in urma! Sa ai o viata frumoasa inainte, IUSTIN!

AlyMih, da e posibil ca bebe de 2 saptamani sa aibe colici. Incearca intai sa vezi daca nu cumva e sensibil la ceva ce ai mancat tu! De picaturile alea din pacate nu stiu sa-ti raspund daca poti sa le dai deja, dar bea tu ceai de chimen sau fenicul sa-l linisteasca. Multa santatate si bine ai revenit!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 35+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Bine-ai venit pe lume Iustin! Bravo Ramona, ai reusit!!!! Sa va intoarceti acasa sanatosi si voiosi!

Fetelor, cred ca macar juma' de odisee ne-am pus pe bocit de fericire la vestea asta!

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Multumesc Krissy

BINE AI VENIT BEBE IUSTIN

Mama fericita de baietel Ianis -Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Drage fete, astazi a curs cu vesti bune!!!

Bine ati venit pe lume, bebe ELIZA de babylicious, bebe Gabriel de Roberta si bebe IUSTIN de Ramona! Sa fiti sanatosi, norocosi si papaciosi! Mamicilor, sa va bucurati de minunile voastre!

Arianna, felicitari pentru stabilirea zilei de nastere a fetitei tale

Adra, mamutz, multumesc pentru raspunsuri.
Adra, eu trebuia sa nasc la Caritas. Caritasul a fost desfiintat si medicii mutati la Malaxa, unde se construieste sectia de maternitate. Sper din tot sufletul sa fie gata pana la sf lunii - pana acum au tot fost intarzieri de la 1 iunie. Daca nu voi putea naste cu meicul meu acolo, voi apela cu incredere la tine. Multumesc!

Arianna, Alexa, astazi a fost prima mea zi de stat acasa. Pana miercuri inclusiv sunt tot prinsa cu diverse alergaturi si munca de acasa. Acuma.... stiu ca m-am trezit si eu in ceasul al 12-lea, dar aveti dispozitie (mai ales Arianna) sa ne vedem la un suc?

toate fetele fara exceptie!
_
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

poate va este de folos. Eu le cunosc personal pe fete si sunt foarte dragute

"Planuiti sa; alaptati? Atunci veti avea nevoie de informatiile si încurajarile oferite de catre La Leche League Bucuresti.

Consultantele în alaptare sunt mame cu experienta în alaptare, acreditate de La Leche League International.

Daca sunteti însarcinata sau deja alaptati, LLL va ofera recomandari si tehnici pentru alaptare împartsite de catre mame care s-au bucurat de succes în alaptare.

Serviciile disponibile includ întâlniri informationale lunare, despre cresterea copiilor, testare de "purtatoare" (www.sling.ro) si ajutor 24 de ore din 24 prin intermediul telefonului si e-mail-ului. Mamele si copiii lor sunt asteptati la întâlnire.

O noua serie de întâlniri va începe în data de 29 iulie 2011, ora 18.30, parcul Izvor (pe partea paralel#259; cu Facultatea de Biologie, lânga locul de joaca, pe iarba - cu rugamintea de a fi pregatite cu cele necesare pentru a sta pe iarba).

Pentru mai multe informatii despre întâlnire sunat la Rox - ..... sau scrieti pe adresa laptematern@yahoo.com"

daca doreste cineva nr de tel inlocuit cu puncte-puncte il pot trimite pe pm

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

RAMONA!!! BRAVO, HAI IUBITA!!! Ai rezistat mult, putin mai e si intr adevar cand il vei tine pe Iustin in brate, TOTUL va trece si ti vei da seama ca a meritat!! Multa multa iubire si ganduri bune de la mine!!

Lulusor, Krissy , Anaemi , Oxidoni sunteti fantastice cu . Multumesc din suflet iubitele!! De ce oare ma simt asa de plina de iubire??? Wow, oare se aproprie momentul??? Eu as vrea o LEU care incepe pe 23 iulie, sambata asta, dar sa vedem...

Corry, eu joi am pierdut dopul, avem ceva scurgeri, nu uriase, dar tot trebuia sa port tampon si asa m am dus la epilat. M ma facut total la fofoloanca, ca sa stiu ca ma simt bine! Am avut noroc ca prietena mea nu are nici o problema in a ma epila in astfel de cazuri. Asa ca tu sigur o sa apuci sa te faci fara nici o problema!!

Adra si Corry imi pare rau pentru vergeturi, dar am auzit ca cica ar trece dupa nastere. Anaemi parca asa zicea, si chiar se vede ca la Petru nu a avut asa multe vergeturi ca la Anastasia.

Crisspy imi pare rau tare de taticul tau. Te cred ca ti e dor de el, dar el cu siguranta se uita la tine de la Doamne Doamne! Asa ma alin si eu cu pierderea mamei!! Se uita ei la noi, si au grija de noi!!La fel si cu Adra care e in grupul nostru!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 39+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 2 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Bun venit ELIZA si IUSTIN!!! Sa cresteti mari si sa le umpleti viata numai de bucurii parintilor. Refacere rapida mamicilor si va asteptam cu povestea!

Noi ne-am intors de la doctor, controlul de 1 sapt. Totul e ok, e revenit la greutatea initiala, deci punem ok in greutate.

Mai face copilul asta pisu in toate partile, nu mai stim cum sa il oprim, deci daca nu esti pe faza...uda tot

REvenim...merg as fac curatenie, azi ne vine preotul sa ne citeasca rugaciunea de a 8-a zi.

Va pt toate!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput