Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

stefy, tu vrei sa murim de ciuda? :D
asa si al meu ieri imi zicea ca la el erau 17 grade si eu ma coceam la foc mic pe aici....

mie mi-e dor de cappucino de la Costa...

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Micheela .Multumim de sucuri si prajituri.
Elly te invidiez ptr casuta...............si are si piscina.
Noi vrem sa luam un teren mai la marginea brailei sa ne facem o casuta acolo.............m-am saturat de aglomeratia si zapuseala din oras.Acum ne chinuim sa cumparam terenul.Casa n 3-4 ani.Numai bine se face Eva mai mare ca sa simta ca creste la curte...........ca razvan saracu n-o sa simta prea mult asta.

32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

michella78, La Multi Ani cu multa sanatate si multe bucurii

didiana, imi pare rau ca ai picat.Lasa ca le treci tu

elly, -sa treaca

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

fetele, uite unde eram eu anul trecut aprozimativ pe vremea asta :

http://monalisa900.wordpress.com/2010/07/09/malta/

vreau si acum...

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

stefy, tu vrei sa murim de ciuda? :D
asa si al meu ieri imi zicea ca la el erau 17 grade si eu ma coceam la foc mic pe aici....

mie mi-e dor de cappucino de la Costa...

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

May nu asta fu intentia mea. Nu ma bate rau ca
+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

May, vreau si eu

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Ms RACH de te si eu.Sincer acum incerc sa nu ma gandesc la scoala, ca am si eu catva timp sa uit de ea..
MAY acum ne faci in ciuda si eu vreau acolo

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

si eu
a fost super. si apa e exact ca in poze. n-am photoshopuit nimic.
vreau la mare

anu' asta ne propusesem sa mergem in tenerife. tocmai cautam oferte de vacanta cand am aflat ca am bebe la purtator.
dar nu-mi pare rau.

la anu prin mai-iunie mergem in tenerife cu tot cu pitica :D

27 de grade la mine in camera

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

27 si la noi.
Ieri am baut jumatate de litru de bere fara alcool, asa m-am umflat de la ea..nu stiu unde a intrat toata..Eu nici suc nu beau mult, ca ma satur cu 3 guri, bere nu mai zic, dar ieri asa pofta am avut..

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

may ... merci !
m-am uitat la pozele de la intalneala si m-am ofticat de-am murit . noi am fost la curte cu bunicii (ambele perechi), d'asta am zis pas ne-am intors abia luni.

didi, camady ... noi de cativa ani cochetam cu ideea de curte in zona aia (e cea mai apropiata zona verde de Bucuresti). ne-am tot uitat dupa terenuri. problema a fost ca ni s-au incurcat apele cu niste bani si a trebuit sa amanam pentru ... nu se stie cat timp
cand a aparut saptamana trecuta ocazia asta de chirie, a trebuit sa ne hotaram instant. casutele de genul asta se dau foarte repede. normal ca argumentele astea au primat.
pe de alta parte, acum, pusa in fata faptului implinit ... vad si minusurile, care, zau, sunt multe.
cu toate astea am zis sa incercam pentru un an si e o ocazie buna sa vedem cum ne-am descurca si daca am face "definitiv" mutarea asta (cumparand un teren si construind).
cu piscina e vis ... stiu! deja avem o lista lunga de prieteni in asteptare . si avem ceva "experienata" in domeniu. noi am avut la matusi-mea in curte una pe cadru metalic. cu diametru de 5 m si inaltime de 120 cm (...parca) pe care barbata-miu a ingropat-o si era super fain.
iarna trecuta a scos-o din pamant si a lasat-o in magazie unde au ros-o soarecii si este aprope imposibil de lipit. are vreo 1000 de gaurele.
deja avem tot tacamul pentru piscina. sezlonguri, jucarii gonflabile, scule de piscina o tona, pastile de clor si diferite chestii de tratat apa ... nu suntem novice
si anul asta i-a trimis bunicu' o piscinica mai mica de 80 inaltime cu diametru de 3 m jumatate pe care am instalat-o la curte la ai mei.
deci oriunde ne instalam noi ... instalam si o piscina caci la noi in familie (barbata-miu e pesti si fii-mea rac) nu se concepe viata fara piscina

dar eu sunt paranoia si negativista. asta e o piscina betonata, total de kkt facuta .... dar asa e cand o face altul. nu am masurat-o dar din ochi are 10-12 in lungime si 4-5 in latime.
iar inaltimea ... de la 120 cm (fii-mea are 116 ) pana la 180 cm!!!
pai cum dracu' sa-ti faci in curtea proprie piscina de 180?!? ca doar nu ai piscina olimpica! mie mi se pare total inconstient si stupid.
iar curtea este pe lung. in fata e loc pentru masini (intra vreo 3-4 una in curul celeilate) si mai ramane ceva loc in laterale eventual de o tura cu bicicleta pt asta mica. iar in spate, unde e piscina, trebuie facut locul de joaca.
pai cum doamne iarta-ma sa stau linistita in casa sa alaptez copilul mic cu gaza afara care alerga cainele in jurul piscinei de 180 cm!!!
am ficatul in gat numai cand ma gandesc

dar am "decretat" ca inainte sa puna apa in ea (ca acum e goala) ... sa puna gard in jurul ei. altfel eu nu pun apa.
si oricum fara mine sau taica-su nu va putea sa intre.
aaa ... si pe langa faptul ca e atat de inalta ... mai are si marginile inaltate!!! ca sa-i fie si mai greu sa se prinda de margine daca intra in panica ...
concluzia ... va fi mai mult stres decat placere

dar cum spuneam ... poate vad eu in perioada asta doar partea intunecata a lucrurilor

mami de (30.06.2005) si 27+

Mergi la inceput