Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

La capitolul kg , ieri am uitat sa le declar. Inca 1 in plus. Asadar, +4kg la 28 sapt(aproape 29).

Si, sunteti primele carora le spun..........Ne-am hotarat la numele bebelului. Ce ziceti de Razvan-Octavian ?

Astept critici si pareri....

Mi-au sosit patutul si salteluta. Cei de la magazin , au facut o greseala si mi-au trimis alt model de patut, care are inclusa o masa de infasat, un carusel cu jucarii de pus deasupra patutului si o veioza de control cu muzicuta si vibratii. Sunt tare frumoase. Inca nu am scos patutul din geanta lui, ca nu am unde , pana nu facem modificarile in dormitor. Dar ,pana atunci, o sa imi soseasca si aparatul foto si o sa fac pozici...sa le vedeti si voi. Ahhh, si pentru ca a fost greseala lor , noi am platit pretul celui comandat de noi, chiar daca asta era mai scump....

Uffffff, curg apele pe mine..cred ca fug la un dush...si ne mai auzim , burtici.

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

La capitolul kg , ieri am uitat sa le declar. Inca 1 in plus. Asadar, +4kg la 28 sapt(aproape 29).

Si, sunteti primele carora le spun..........Ne-am hotarat la numele bebelului. Ce ziceti de Razvan-Octavian ?

Astept critici si pareri....

Mi-au sosit patutul si salteluta. Cei de la magazin , au facut o greseala si mi-au trimis alt model de patut, care are inclusa o masa de infasat, un carusel cu jucarii de pus deasupra patutului si o veioza de control cu muzicuta si vibratii. Sunt tare frumoase. Inca nu am scos patutul din geanta lui, ca nu am unde , pana nu facem modificarile in dormitor. Dar ,pana atunci, o sa imi soseasca si aparatul foto si o sa fac pozici...sa le vedeti si voi. Ahhh, si pentru ca a fost greseala lor , noi am platit pretul celui comandat de noi, chiar daca asta era mai scump....

Uffffff, curg apele pe mine..cred ca fug la un dush...si ne mai auzim , burtici.

28+ cu minune de

Este frumos numele ... sa fi BB sanatos!!!!
Si eu fug la dush ....mai vb!!!!

34+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

HAYAT .. Razvan... , sa dea DD ( sau ma rof Allah?) sa fie asa de frumos si destept ca si Razvanul nostru.. ingerul nostru, na iate ca plang si nu ma pot opri... offff ce dor imi e de Razvanul meu cel frumos.... Vi-am aratat vreodata poze cu EL? offff ce aiurea e .. cat isi dorea sa fiu mamica...

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Scuze de mesajul anterior...m-a apucat brusc...

Am modificat kg...

mers sa stau in pat sa treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

multumesc inca o data tuturor fetelor pentru urari!
kora, La multi ani si tie! nastere usoara, bebe sanatos si o viata asa cum iti doresti!
bujo, La multi ani pentru Filip!
eu azi am aranjat una alta prin sufragerie, ma cam ia groaza ca maine intru la jucarii. si nu sunt putine, credeti-ma .
intre timp m-am linitit ca nu mai dau banii pe camasile alea stupide pt spital, ca are mama vreo 3 bucati nou-noute. nu de alta, dar erau de unica folosinta si mi-era nu stiu cum sa arunc banii pe geam cu buna stiinta.

michella mami de Teodora si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

HAYAT .. Razvan... , sa dea DD ( sau ma rof Allah?) sa fie asa de frumos si destept ca si Razvanul nostru.. ingerul nostru, na iate ca plang si nu ma pot opri... offff ce dor imi e de Razvanul meu cel frumos.... Vi-am aratat vreodata poze cu EL? offff ce aiurea e .. cat isi dorea sa fiu mamica...

Doamne Seidana,am izbucnit im plans cand ti-am vazut mesajul .Iti e dor tare de el,asa-i? Nici nu stiu ce sa spun,decat ca te inteleg .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hayat sa il foloseasca bebele sanatos,asta e ,greseala lor ,norocul tau. MAi scump era cel cu carusel,nu? Are si etaj?
Ee,barbatii nu isi dau seama ce sensibiloase suntemnoi cateodata!
Si numele sunt foarte frumoase .
Pentru Raisa
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Doamne Seidana,am izbucnit im plans cand ti-am vazut mesajul .Iti e dor tare de el,asa-i? Nici nu stiu ce sa spun,decat ca te inteleg .

Pentru Raisa
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Daaaaa .. si culmea e ca nu ma pot opri.. de cand sunt graviduta nu am avut stari asa de aiurea , de disperarea dorului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

SEI nu stiu ce sa iti spun draga mea sa te linistesc, stiu ca nu am ce.. sa treaca

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Ceau fetele! In 1 rand felicitari tuturor burticilor pt comorile miscacioase de la ele din "marsupiu". Noi suntem relativ binisor, suportam cu greu caldura insa acum ne intarim si ne gandim ca mai e putin si merita tot efortul. Respir din ce in ce mai greu, ma misc ca o balena prin casa, noaptea nu din vina bb-ului nu dorm bine, ci din vina caldurii....offf! Dusurile deja nu isi mai fac efectul. Inima imi face unele figuri, ma sufoc, ma mai inteapa, etc....pulsul e pe undeva pe la 100 iar TA e si aia marita. De mancat insa mananc absolut orice, cum nu am avut toata sarcina inca de la inceput pb cu acest aspect, Petru mic si drag nu se dezice si nu-mi creeaza pb nici acum, asadar, bag in mine de toate, de la pepene rosu pana la grasimi, carne, legume, fruste, lactate, absolut orice.
Am facut un EKG, a iesit in mare bine, cu mici variatii...trebuie sa ajung si la un cardiolog sa vedem ce si cum, eu nu stiu sa-l "traduc".
Psihic am o stare aiurea, nu stiu, nasoala....poate pt ca se apropie nasterea si sunt ATAT DE SINGURA.....:( Dragele mele, sa stiti ca va citesc mereu, dar scriu mai rar si din vina starii mele, pt ca nu vreau sa va incarc pe voi cu pb mele....Asa de mult imi doream o schimbare, atat de mult as fi vrut sa vad ca poate, poate, pe EL totusi il intereseaza cat negru sub unghie de PEtru insa nu.....se pare ca a uitat cu totul de noi, si cata nevoie aveam noi de EL :((((

Sunt in 32 sapt cu o minune de la D-zeu Petru Severian !

Mergi la inceput