Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

ATHO oare tu nasti prima? Nu te imgrijora de caldura ca de maine vin ploile in zona noastra..

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Ce bine ar fi sa se racoreask putin!!!!!

34+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Nu cred k eu o sa fiu prima mai este : caty2585,NataliaS ... dar e posibil si lore,seidana si raluca050 ....

O sa vedem ... oricum imi este frica dar simt si o bucurie ENORMA!!!!Nu stiu sa descriu exact sentimentul!!!!

34+ cu robert-mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

of, ce as vrea sa treaca timpul mai repede!
as vrea sa dorm pana dupa nastere. sa ma trezesc direct atunci, dupa ce l-au scos deja pe bebe si totul e in regula.
ca asteptarea asta imi pune nervii la incercare. si cand vad la voi ca aveti deja 32,33,34 de saptamani, simt cum se apropie invidia de mine sa ma roada un pic

29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana deocamdata sunt multumita ca am reusit sa-l infasor pe mine.Mi se parea asa greu.................e atat de lung.Dar am urmat pasii aratati pe net.Sa vad cum exersez ptr introducerea bebelului in el.

32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

of, ce as vrea sa treaca timpul mai repede!
as vrea sa dorm pana dupa nastere. sa ma trezesc direct atunci, dupa ce l-au scos deja pe bebe si totul e in regula.
ca asteptarea asta imi pune nervii la incercare. si cand vad la voi ca aveti deja 32,33,34 de saptamani, simt cum se apropie invidia de mine sa ma roada un pic

Stai linistita k vei ajunge si tu!!!! Mai ales k tu esti la al-2-lea bebe ....noi suntem la primul si avem niste emotii!!!!!

34+ cu robert-mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

La multi ani KORA
Stiu Kora ce vrei sa spui, ca si eu innebunesc cand vad ca fetele mai au doar cateva saptamani, si eu mai am inca 11..Dar sa nastem toate la termen copilasi sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

multam fain, Didi
si eu sper sa ajung cu bine la termen

athosik, chiar daca sunt la al2lea bebe am emotii cu caru', mai ales ca la cat de usor am trecut prin prima cezariana, mi-e teama ca la a2a nu va fi asa usor

no, fetelor, eu ma retrag acum. nu ma simt prea bine, sper sa ajung acasa fara vreun incident, ca azi sunt cu masina ca mi-a fost sila sa o iau pe jos pana la metrou si de la metrou la birou.

daca reusesc sa fac modemul de vdf sa mearga, atunci intru si de acasa sa ma mai delectez cu ce scrieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

dragele mele dragi,

mi-a fost dor de voi

am revenit in Bucuresti, la nunta a fost frumos, am stat pana pe la 2:30 dar am fost prezenta toata ziua la evenimentele specifice. A doua zi am mers la tara la mireasa la un gratarel, foarte fain, dar obositor.

Acum ca am revenit avem multeeee de rezolvat.

Aseara am fost in butoi, nu cred ca am iesit inca, tot cu apartamentul, renovarea (care nici nu a inceput), banii care nu mai intra...discutii peste discutii, nervi peste nervi...uuuuf tare complicam noi oamneii viata asta...

Doamne ajuta sa fie bine!

Declar 68,5 kg la 32 sapt, adica un + de 14 kg.

Va rog sa ma iertati, dar voi intra ceva mai rar.

Sper mai pe seara sa citesc si eu din urma. Acum plecam la doctor.

va de o mie de ori

32+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Hello Fetele!

La multi ani Kora si multa sanatate si cat a mai ramas din sarcina sa fie totul bine si sa treaca cat mai usor!!O limonada as bea si eu , ca tare bine ar pica pe caldurile astea.

La multi ani scumpetei de Filip!! Sa creasca mare si frumos si si-si faca parintii mandri de el.

Seidana, cam asta am facut aseara. Mi-am descarcat toate celea. Am lasat ventilatorul pe tastatura vreo 4 ore, insa la un moment dat nu mai puteam de cald si l-am indreptat spre mine. Soseste si sotul acasa si dupa vreo juma de ceas vine la mine in bucatarie cu tastatura de la calculatorul meu pe care am pus-o provizoriu la lap, in brate si ma intreaba daca mai am o punga sa o puna la loc. Eu am incremenit. Am zis , gata, lap-ul e distrus....Si el de acolo din usa, zambind, imi zice: nu mai avem nevoie de ea. Eu: de ce? ce s-a intamplat? El: pai si-a dat drumul, merg toate tastele. Eu: izbucnesc in lacrimi(era si cazul sa mearga, mamaliga lui de calculator)...El: Io cred ca ai facut multa du`a (rugaciuni) , de si-a dat drumul asa de repede (si rade)....

Eu, mai patisem asa cu vechiul meu calculator. O prietena venita in vizita, mi-a scapat de keyboard o cana de ciocolata calda. SI nu mi-a spus..de teama....ca era o tastatura scumpa....A doua zi, vad ca unele taste nu se mai misca,erau inghetate.Altele mergeau mai greu si erau foarte lipicioase. Ea, dormise la mine peste noapte. SI ii spun: tu Di, nush ce au tastele astea ca nu mai merg cum tre.....Ea: pai, stii......am scapat cioco calda pe ele....Dar dupa cateva zile si-au revenit si unde nu se miscau deloc le-am spalat cu spirt.Iar acum, ca era doar apa, speram sa se rezolve problema repede.

Lali, nici ca puteai sa imi dai un exemplu mai bun.:))))) Si al nostru e nou, de cateva luni si a costat destul de mult, ca eu mai prelucrez si foto pe el si aveam nevoie de ceva cu viteza de lucru, dar totusi al tau, doar de 3 zile...:))))))
Va multumesc pentru incurajari si optimism....ca eu ieri eram praf, plangeam din orice. De mi-a zis al meu azi-noapte, ca tre sa vb serios despre ...."despre ce?"...."despre stii tu"..."ba chiar ca nu stiu"...."ba stii...de cate ori e vreo problema, tu incepi si plangi , chiar daca in acelasi timp o si rezolvi"..."da, normal ca plang, ca asa imi era o ciuda de numa`ca mi se intampla mie asta....si tu in loc sa stai in supararea ta, imi mai faci si contabilitatea la cheltuieli, numa sa ma simt si mai vinovata ca prostia aia a vrut si ea sa se racoreasca..."

Si eu dorm mai greu si mai rau....mai ales de cand cu caldurile astea...si peste zi nu pot dormi deloc.

Didi, tu ziceai de gandacei negri prin casa.....la mine e invazie de pui de omida....verzi si parosi..brrrrrr..de cand a fost vijelia aia mare acum 2 seri la noi. Si, Doamneeeeeee, ca nu suport nici un fel de taratoare...morrrr cand le vad.....De omizile paroase mi-e cel mai nashpa, pentru ca atunci cand eram mica, batranii ne spuneau sa nu punem mana pe ele ca mutzim si sa tinem gura inchisa....Horror frate... Iar serpi, brrrr, nici atat. Calcasem pe coada unuia cand eram pe camp la cules fasolea de pe lanul de porumb si cand s-a ridicat ala in toata splendoarea lui, am rupt-o la fuga cat s-a putut de departe...De atunci, pas...serpilor...

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

HAYAT eu sunt tare ciudata, nu mi-e frica de serpi, de soparle, imi plac toate animalele, in afara de 99% din insecte.Viermii sunt pe primul loc, ma ingrozesc!! apoi restul insectelor, mai putin fluturii..Intru in panica si plang, se ridica parul pe mine..Gandaceii aia erau tare micuti, si nu cred ca erau multi, cred ca veneau la lumina de la laptop, dar am sarit in sus cand am vazut unul pe piciorul meu.Deja ma scarpinam la orice atingere..Acum au disparut.Sper sa stea la mama lor..

Mergi la inceput