Pepenasi de iulie-august 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Biri, sper sa fie doar o faza, nici Mihaita nu mamos, s-a mais chimbat in ultima vreme de la Mateias, care ar sta toata ziua in brate sa te mangaie si sa te pupiceasca, eventual sa iti mai dea si cate o palma din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Hello si de la noi, am fost ocupati cu una alta si n-am mai avut vreme de net.
biri, am disparut din motive obiective, adica:
1. am mincat (fu bun curcanul, dar prajitura gretos de dulce)
2. am dormit (c-am profitat de zilele libere ale lui barbatu-meu)
3. am shoppinguit la greu

Dar acuma am revenit la rutina. Care rutina ne innebuneste, copiii astia ai mei nu dorm de nici o culoare, care mai de care se trezeste mai repede, ieri Victor ne-a dat startul la 5 dimineata, azi Mara la 6, de ce n-am facut si io copii dormiciosi? Mai citesc la odiseile apropiate de ale lui V. cind am vreme si ma deprim ca altii dorm si maninca.
Pe al meu l-am cintarit azi si am intrat si mai rau in butoi, de cind am venit in America cica a slabit 300 de grame, are la un an si o luna doar 7.600 kg. Chiar nu stiu cum sa il fac sa se ingrase, mi se pare ca e mic si amarit si imi tot fac pb sa nu aiba carente de vitamine.

In rest, siby, ti-am vazut copiii, ce frumos se joaca impreuna, ce bine ca faci filmulete din astea, sint amintiri minunate. Vlady e un scump, iar Anna e tare frumusica, sa iti traiasca. Cum merge scoala?

mona, of, m-a impresionat ce ai scris ca iti zice Cris, e tare matur pt virsta lui. Pe mine m-ar pune pe ginduri felul in care vede el lucrurile si m-as gindi cum as putea reactiona ...

ana, deci ai avea un gind de bebe3 daca ar fi fetita? Asa zice si sora-mea, care are 2 baieti. Io m-as mai gindi la bebe3 daca as sti ca doarme

anaxena, imi pare rau ca aveti pb, sper sa reusiti sa gasiti o solutie. Am vazut ceva poze cu copiii pe FB, sint tare dragalasi. Maria s-a schimbat enorm de cind era bebe, seamana mai mult cu tine acuma.

dia, felicitari pt bebe Sofia!!!!!! Sa fie sanatoasa, cuminte si mincacioasa. Sa mai intri pe aici sa ne spui cum va adaptati la viata in patru. Eram sigura ca Miruna o sa te ajute.

Felicitari si lui pica.

gallyb, sa stii ca nici Mara nu mai maninca extraordinar in ultima vreme, mai nou legumele sint inamicii, eu inventez tot felul de povesti cum ca brocoli (pe care ea il adora pina acuma) are vitamina C si cum vitamina asta C merge tac-tac la nas si scoate toata raceala afara, cum morcovii au vitamina A care merge la ochi si acuma, ia musca o bucata si spune-mi cit de departe vezi, nu-i asa ca vezi pina la vecini? Si tot asa, chinul de pe lume.
Mai nou vrea paste si numai paste, ce mai, perioada asta e cu fite.

Mai m si m si biri, chiar vroiam sa zic care-i treaba cu baietii astia, ca si Victor e un mamos si jumatate, nici la taica-sau nu vrea sa mearga, vine si ma trage de pantaloni sa il iau in brate cersetorul mic, il port ca o maimutica dupa mine prin toata casa. Noroc ca-i slabanog si nu atirna greu

anyway, ca iar am revenit la durerea mea cu greutatea, ce ziceti, oare sa ii dau ceva vitamine? Sotul meu zice sa il ducem la vreun pediatru aici in America, eu nu mai am chef de doctori, sora-mea zice sa ii dau Peritol (nici nu stiu daca este pe aici si am citit ca de fapt e cam cu dus-intors medicamentul asta), dar mie mi se pare extrem de slab si amarit.
E vioi, dar e tare mic, daca nu se dezvolta ca lumea din cauza de carente? Si poate din cauza asta nici nu doarme noaptea. Nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Turtu, problema pe care o ai tu cu Victor am avut-o eu cu MIhaita..era slab si mic ( parca acu e un pic mai bine desi la 3 ani si 4 luni are 98 de cm si 14,5 kg si mananca zic eu binisor, nu mai face mofturi ) La un an Avea 8kg si 76 de cm din cate imi aduc aminte...se stresa dr mai mult ca noi..mi-a dat sa ii dau Peritol dar nu i-am dat sa ii dau vitamine ..i-am facut analize si nu a iesit nimic , asa e felul lui , seamana cu mine. Mateias in schimb seamana cu Daniel, e un pofticios si jumatate, mamanca orice si ar manca mai tot tmpul...are deja 12,5 kg, dar are si o constituttie mai robusta ...
Cu trezitul si ai mei sunt matinali ..6-7 dim dau trezirea, noroc ca dupaamiaza dorm cate 2-3 ore amandoi simultan..

Cu greutatea..hmmm...eu sunt pe dos, as vrea sa mai pun vreo 2-3 kg pe mine dar nu reusesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

M&M, dar ce e rau la 98 cm si 14.5 kg? La inaltime si Aida e cam la fel (sau era acu vre-o luna), iar la greutate are 15.5 dar in nici un caz nu e slaba, e chiar consistenta

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

M&M cedez din greutatea mea pt tine vreo 10 kg. Iti e suficient?. Eu nu stiu cum sa le dau jos...

Xenia are 99 cm si 12.5kg, deci intram la categoria de fotomodel.

TURTU eu intr-o perioada i-am dat Xeniei pentru pofta de mancare Apperin sirop, este din plante si pot sa spun ca a mancat foarte bine atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ola, fete frumoase!

Eu despre greutatea copiilor incerc sa nu ma mai raportez la norme. Fi-mea are 20 de kg (si 106 cm) si zau daca are vreun colacel, e carnoasa cu oase grele, dar asa suntem toti in familie.

Turtu cred ca ti-am mai zis si dincolo, am o vecinica de 1 an jumate pe modelul lui Victor, analizele generale sunt bune dar au descoperit ca are ceva probleme, malabsorbtie si o intoleranta (dar nu mai stiu la ce). Ia Sanzyme si mama ei mi-a zis ca s-a ameliorat pofta de mancare. Inca baza e laptele de titi. Si e si miniona.

Fi-mea si-a revenit dupa bronsiolita, chiar foarte repede si foarte bine, au fost cazuti pe capete la gradi.

Xena imi pare rau de norii negri din casa voastra dar eu sunt sigura ca te vei descurca admirabil indiferent de drumul pe care te vei hotari sa-l urmezi!

Dia Felicitari pentru bebedoi (m-am distrat de numa cu bebeloi si bebedoi )

Voi aveti probleme cu mamoseala i-o am probleme cu scartzaiala. Mai are careva asa copil care sa lacrimeze sau sa suspine din nimic? Fi-mea ma exaspereaza uneori, boscorodeste si se plange ca o baba, urca scarile si la fiecare pas bolboroseste printre false lacrimi "piciorusele mele, au, ce ma mai dor, dar ce obosite sunt, nu mai pot!" Ma gandesc cu groaza cum se va tangui la teme cand o incepe scoala...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Boti, ce bine ca s-a insanatosit Garga!!..Si noi suntem virusati bine, toti 4...Mihaita vrea in brate, cand oboseste vrea in brate, dar " oboseste " numai cand e cu tati, cu mine nu oboseste

Didi, Gally, m-am mai linistit un pic ...Didi, da' , parca asta vara cand am vazut-o pe Aida era inaltuta fata de Mihaita sau nu mai imi aduc eu bine aminte???!!..

Mai, inseamna ca am eu amice numai cu pici inalti...am doua vecine cu fetite de 2 ani juma una si cealalata de 2 ani si vreo 8 lun i si sunt un pic mai inalte ca Mihaita, plus o amica a carei fetita are deja 110cm...bine parintii sunt si ei inalti, dar ma streseaza ca mereu cand ne vedem zice de Mihaita cat de mic e , desi de fiecare data ii explic ca nici noi , eu si Daniel, ca parinti nu suntem foarte inalti..dar unii oameni nu au ce vorbi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

M&M, nu mi s-a parut sa fie Aida mai inalta decat Mihaita. Cred ca aveti voi prieteni inalti, asta-i tot . Azi in parc s-a jucat cu 2 fetite: una de 2 ani si jumatate si una de 3 ani. Toate 3 (adica inclusiv Aida) erau cam de aceiasi inaltime, deci ce sa mai zic... nici nu vreau sa mai fac comparatii
Bine, si C este inalt, dar se pare ca Aida seamana cu mine la capitolul asta.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare.

la inaltime nici ai mei nu-s foarte inalti, dar nici nu au cu cine semana ca noi suntem asa, de mijloc, nici inalti tare dar nici mici
Eu nu mai contorizez de mult chestiile astea.

Ai mei il asteapta pe Mos Craciun, Stefi in fiecare zi pune alt biletel pe geam si Mosul asta toata ziua culege biletelele....pana la Craciun nu stiu zau unde se va ajunge....

Eu in schimb am intrat asa intr-un soi de nostalgie, ma apuca brusc dorul de bunica mea si de vacantele de la bunici, de mirosul de cozonaci si alte mirosuri/zgomote pe care le simt parca acut in suflet... nu am mai patit asta niciodata. Bunica nu mai este, e inger de anul acesta din mai, eu am ramas asa cu un dor... nu stiu ce ma apucat.Ma trezesc ca imi dau lacrimile numai cand ma gandesc la ea...
Pe de alta parte parintii mei si-ar dori sa mergem la ei de Craciun si eu nu vreau, nu am "drag" de mers la ei, nu stiu de ce, ma duc doar asa... ca sa nu-i supar, dar nu simt asta cu tot sufletul, desi mi-am propus ca anul acesta sa fac doar ce vreau eu...se pare ca sentimentul asta de vinovatie este mai puternic decat ceea ce as vrea eu sa fac. Este o stare tare nasoala intre ceea ce simt ca vreau sa fac si ceea ce "trebuie" sa fac ca sa nu imi supar parintii...
Sper sa-mi treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Si-au pregatit pepenasii ghetutele?

Mergi la inceput