Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 9
nyny spune:
Fetelor, ma retrag si eu spre casa. Devorez o oala cu porumf fiert 
, imi iau copiii si ne ducem la 
Va
, sper sa mai intru la noapte dupa ce bag copiii la somn
.
Mamica fericita de Mara si de David
Gherman_in spune:
Mama mama ce furtuna,cu copaci smulsi din radacini,acu se simte Doinita racoarea
Cum a mers cu banca?

alina_satena spune:
Fetelor eu sper sa trec peste o alta cearta k al meu sot,cred k ma va paste un"divort"asta este dar de abia acum imi dau seama ca nu ne potrivim,el este desteptul eu sunt proasta,eu nu sunt buna sa fiu mama,el le stie pe toate
Gherman_in spune:
Gata,am adormit fetele,dar am tras o sperietura sora cu moartea.Ale voastre au treaba cu apa?Ale mele de dimineata au ocupat baia si pe bideu frate,se spalau pe maini de mama focului,degeaba am stat cu gura pe ele ,ca tot eu auzeam.Pana in seara asta,cand Iarina,fiind incaltata cu niste "ciobote"(talpa de cauciuc si continuata cu soseta),a alunecat,a ratat sprintul si a aterizat in cap direct,nu a mai avut timp sa puna manutele.A bubuit,nu alta,ca a venit randunoiu val vartej sus la etaj sa vada daca mai traieste.Am oblojit-o,apoi i-am zis sa se duca la bideu sa se spele pe maini
,a inceput sa planga si a zis ca nu vrea,ca-si sparge capul
Sa vad cat o tine,poate maine e la loc la bideu.

MarianaPop spune:
Gata, a adormit in sfarsit
. Dupa amiaza am fost in parc la nisip si topogane...e clar fiica-mea are inclinatii catre sporturi extreme
nu e de ajuns ca se da pe cele mai inalte topogane cu/fara serpentine, se da culcata pe spate
. Atat de multe ori s-a dat in topogan si a aruncat mingea in niste tulumbe suspendate ca la culcare a cazut lata
.
La noi e o caldura de behai...avem 31 de grade in dormitor...
Tatiana, trimite niste racoreala si-nspre noi
!
Imi pare rau de patania Iarinei
. Si Bianca se balaceste tot timpul, mai ales ca acum ajunge sa dea drumul la bateria de la cada!
Alina imi pare rau ca faci pasul asta, orice ar fi sunt alaturi de tine
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
S-a dus de rapa planul nostru cu piscina. A inceput si la noi sa bata un vant
, s-a intunecat cerul si n-am mai avut curaj sa mergem nici macar in parc. Am dat o tura de bloc cu trotineta si cu tricicleta si cam atat. De plouat n-a inceput nici macar acum... in schimb tot cerul e brazdat de fulgere
.
Alina iti doresc sa ai putere si intelepciune pt a lua cea mai buna decizie. E foarte delicata situatia
...
Tatiana e varsta traznailor. Bine ca nu s-a lovit rau Iarina
... cred ca ti-a stat inima. Ce devreme intra fetele la culcare... Mara si acum se fofileaza p-aici. Tre sa fac ceva neaparat ca prea se lungeste de vreo 2 zile. Nu mai vrea sa se culce odata cu David si o lalaie paaana la 12 noaptea
.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Fetelor, ma retrag la
.
Sa nu a faceti griji...maine n-o sa fiu cu voi la cafeluta. Vin femeile sa faca curatenie si trebuie sa stau dupa ele. Deci lipsesc motivat
.
Da' am aflat de la omu' meu o chestie tare in seara asta...o sa cunun in septembrie...mi se potriveste zicala cu chelu si tichia de margaritar
.
Vorbim maine....
O seara linistita si racoroasa!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Hai Alina,fi barbata!O sa treaca si asta.Suntem alaturi de tine.
Nyny,e rau daca se decaleaza asa programul de somn intre ei.Tu cand mai ai timp de tine,de voi doi?Ale mele dorm si de la 20.Azi daria imi cerea nani la 19si30,dar am mai tinut-o putin.Eu le culc pe amandoua odata.Mariana,somn usor,va sa zica imi zici si mie cum e cu nanasitu,ca eu cunun in Octombrie.La noi s-a potolit furtuna,dar acum e rece,cred ca e numai bine in noaptea asta.Am intrat asa tarziu ca mi-a luat randunoiu cu asalt calculiciu,baga niste coduri pt danonedisney,si a nimerit un puzz-l,nu-i da de cap nicicum.Acum s-a enervat si s-a dus la nani.Plus ca s-a trezit si Daria,m-a alungat din patul ei,-ridica-te si pleaca de aici,m-a ejectat(sa nu zic ca Vanghelie m-a ejaculat)
Gherman_in spune:
Noapte buna,somn usor,nici ca am putut rezolva puzz-ul,s-a trezit si omu sa-l faca da degeaba.Ma duc sa dorm ca maine la 7 sunt in picioare.
Gherman_in spune:

URAAAAAAAAAAAA!am reusit,nu m-am lasat,l-am trezit inca o data pe om si am rezolvat-o impreuna!Ca asa sunt eu ,capoasa,nu ma las usor
Saracu om ,maine la prima ora are si o conferinta de presa,o sa fie cu ochii cat cepele
I-am promis o recompensa
,dar nu l-au mai tinut balamalele![]()

Fug la somn multumita