Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 8
doinita_g spune:
Cica se raceste din seara asta
...dar...incepe cu vestul
Tatiana simti deja racoarea????
doinita_g spune:
Mariana
sa aveti parte de apa curata fara alge la mare...ca ce zic astia la stiri
...daca totusi dai peste ele...sa faci niste impachetari sau vreo masca ceva![]()
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Ce bunatati la Nyny ![]() ...Poate am retinut gresit...ai zis tu cumva ca au fost parintii tai la Bulgari, ceva avantajos?...poti sa-mi spui si mie unde si cat au dat?...multam si pofta buna![]() |

sarumana, deja am radiat-oParintii mei au fost www.vacanteinbulgaria.ro/balchik_hotel_ahilea.html" target="_blank"> aici . Au platit in banii nostrii 350 lei pt 2 zile (2 nopti de fapt cazare), 2 persoane... all inclusive (bufet suedez dim+pranz+seara), plus ca de la ora 11 la piscina orice bautura gratis. Eu zic ca e mai mult decat ok, nu? aaa... si au avut in camera un pat dublu si inca unul de o persoana.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana sa aveti parte de apa curata fara alge la mare...ca ce zic astia la stiri ...daca totusi dai peste ele...sa faci niste impachetari sau vreo masca cevaDoinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Ne adaptam la mediul inconjurator
! Am vazut si eu la tv, erau unii cu masca pe plaja, nu zic ca n-or fi da' si aia erau taman cand se facea reportajul cu mastile pe figura...
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui nyny Alina da, din pacate exista si astfel de parinti/bunici. Copiii mei sunt fericitii posesori ai unor bunici super ![]() Despre medicamente... ce sa va zic... eu nici n-am fost plecata cu copiii mai mult de un weekend Ma duc la masa ca ma asteapta o ciorba de rosii cu galuste ![]() ![]() ... o bunatate.Mamica fericita de Mara si de David |
Sa-ti fie de bine masa! Io felu' unu n-am pregatit...
?Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MarianaPop
Sa-ti fie de bine masa! Io felu' unu n-am pregatit... ?Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
Cum sa nu. Haideti, poftiti.... cine mai doreste, cine mai pofteste. E pentru toata lumea. Sunteti invitatele mele
.Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Fetelor am asa o satisfactie cand se vorbeste de parinti/bunici iubitori
. Nu ca mi-ar lipsi asa ceva din partea alor mei....dar din cauza problemelor pe care le intampinam in viata uitam sa "impartasim" aceasta iubire. Fiecare cu felul lui de a fi si de a se manifesta...In privinta soacrei mele e o fire rece, o persoana care a stiut sa aiba grija numai de ea...no more comments. M-am impacat cu felul ei de a fi...si cu asta basta. Nu ma mai consum pentru nimic in lume.
Hai c-o dau in filosofeala ![]()
.
Ma duc sa pregatesc o omleta bulgareasca pe care o sa o servim cu garnitura de castraveti murati
!
Mi-am descarcat si un film "misterios si fantastic" **Passengers**
.
V-am lasat fresh-uri la rece
!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Nu simtim nimic,Doinita,eu is ca pestele pe uscat,plus ca mai am si o durere de cap care ma sacaie de 2 zile si nu vrea sa treaca.Am ajuns si la 2 fiole de Algocalmin pe zi baute si tot degeaba.
Tatoneaza terenul in alta parte,nu medical,ca nu se merita.Si eu as vrea sa-mi schimb meseria.Parerea mea.
Eu azi nu fac nimic,nici macar mancare,cu toate ca nu am ioc ciorbita,dar ne descurcam cu mancare rece,noroc ca mananca si fetele.Si eu sunt fetelor cu farmacia dupa mine,sa am pe ce pune mana,eu in plus iau si antibiotice suspensii.Mariana,am ratat-o,am crezut ca dormi si am oprit calculiciul,eu am adormit pe la 3,din cauza caldurii.Lasati fetelor,ca azi e Sf.Ilie,ar trebui sa avem parte de tunete si ploi...Ma duc si eu sa beau un ness,ca pe aici nu se serveste asa ceva. ??

magdalena67 spune:
plec si eu acasa, ma duc sa fac ceva rapid de mancare , ca nici in bucatarie nu iti mai arde sa stai pe caldura asta.Cred ca fac o salata orientala.
doinita_g spune:
Nyny arata bine si e mult mai OK...si nici nu-i departe! Anu' trecut am oprit si noi in Balcik pt. vizitare...si ne-a placut
Tatianada' te cam tine de ceva vreme durerea de cap...o fi de la caldura + AC
sa scapi cat mai repede de ea!
Fug sa vad ce explicatii primesc azi de la Banca![]()

>>