Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Tatiana, se pare ca te-am ratat la intalneala...am noroc ca omu' saptamana asta e schimbul 3 asa ca....am locul liber.
Intotdeauna am fost pasare de noapte, si ma mai mir cu cine seamana fiica-mea .

Plec la ...mi-am pregatit cateva sandeviciuri cu unt si gem de gutui...

Ne auzim maine! Sa aveti somnul lin si vise placute !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor din pacate eu voi parasi cuibusorul.
Imi pare rau dar am senzatia ca sunt cam in plus si nu vreau sa deranjez.
Ma bucur ca v-am cunoscut sper sa aveti grija de voi si de puiutii vosatri si sa fiti sanatoase.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Aloooo, Alina...cine a spus ca deranjezi....? Tocmai acum cand ne-am gasit loc'sorul asta frumos ?

Mergi la inceput

Iti aduci aminte ca la un moment dat eram numai noi doua? Hai, Alina, cine-mi mai savureaza prima cafeaua? Ce zici? Hai spune orice, nu conteaza...o sa vezi ca o sa te simti mai bine...

Mergi la inceput

Alina, am asteptat sa mai scrii...Te-am ratat si pe tine !

Somn usor si...stii tu, noaptea e un sfetnic bun...Te astept maine la cafea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

stati asa ca sunt si eu p-aici...

Alina da de ce sa pleci? Chiar nu inteleg...iti respect decizia, dar nu pot sa inteleg de ce? Imi pare rau daca te-am suparat cu ceva de-a lungul timpului, n-a fost cu intentie. Nu trebuie sa te simti exclusa... sunt sigura ca si celelalte fete gandesc la fel. Hai... capul sus, iesi din starea asta. Iti faci rau singura. Cum mai esti cu durerea de rinichi?

Tatiana ma dai pe spate cu plimbarile voastre. Sanatate multa Dariei... poate nu e nimic.

Mariana si la noi caldura mare 38 de grade. Eram terminati fara AC.

Eu am ramas fara laptop dupa-amiaza, l-am lasat la servici sotului. Abia dupa ce am bagat copiii la culcare si mi-am facut si eu baie am reusit sa-mi arunc si eu un ochi pe forum.

Ma duc la culcare ca-mi pica ochii in gura.

Noapte buna fetelor... ne vedem maine la cafea.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

,, pentru toata lumea.
De azi se pare ca se mai racoreste.

Mergi la inceput

Magdalena, multumiri pentru cafea !

Si zici ca va fi racoare ? Ce bine ar fi! La noi a anuntat iar canicula cu temperaturi de 37 de grade .

Doresc sa transmit celor care-si serbeaza astazi ziua numelui sanatate, fericire si un sincer
"La multi ani!"

Eu azi vegetez... E sarbatoare si nu am prea multe de facut...doar o sa incropesc masa de pranz si cam atat...azi sunt intradevar in co .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata fetite dragi!
Magda multumim de cafea! Ce mai faci? cand ai conced? ce mai zice Yari?
Alina si eu imi cer scuze daca vreo data de-am necajit cu ceva...ii altfel cand scrii...se poate interpreta usor... Dar acum cand e asa frumos in noua casa...de ce sa pleci?...
Tatiana, suna super Retezat

Sa va pove...putin de ieri...am avut ziua ' bancilor deschise'
Am finalizat-o cu refinantarea...sa scap de franc...cu toate hartoagele cerute...si declaratii
Mai am putin dintr-un alt credit pt. casa si tot ieri zic sa achit ceva in avans ca tot mai aveam ceva din CAR! D-na zice: imediat, depuneti banii si va refac graficul de plata! Zis si facut...scoate graficul...semnez eu fata verso fiecare pag (am semnat ieri de-am capiat...la un mom. dat ea zice: semnati fata verso...desi verso era goool)...si fug la serv. Cand am un moment de respiro...sa ma uit putin pe grafic sa vad ce mai platesc...cand privesc mai atent...in sept. tb. sa achit 340 lei ce reprezinta doar dob. fara nimic din credit...Ma intorc la madam ii arat...ea: nu s-a mai intamplat pana la dvs....suna la IT, sefi...toti neputinciosi in fata erorii...eu, care-am fost un copil bun la mate clasa a sasea, zic: madam zero minus ceva face ceva cu minus...cred ca-i vorba de-o restrictie de progr...nu afiseaza sume negative...ea: haideti sa consideram plata anticipata din 06.08 (data mea scad)...uite asa merge...numa ca in defavoarea mea cu vreun mil...eu nu si nu...pai tot timpu' prostul plateste
Asa ca i-am lasat in studiu pana la ora 4 problema de gazeta ...si azi ma infiintez sa vad ce-mi mai spun...simpaticii angajati de la banca...Adica eu depun banii de ieri...si ea vrea sa-mi opereze in 06.08????
Scuze daca v-am plictisit...dar trebuia sa va spun!
Si-am mai avut o patanie, la Bancpost...dar cred ca-i prea mult!

O zi racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Pe yari de abia o astept sa vina de la bunicii ceilalti. Vorbim in fiecare zi la telefon si imi dau seama ca vorbeste din ce in ce mai bine.Deja am impresia ca are aere de domnisorica, si imi este atat de draga.
In concediu anul asta se pare ca mai spre octombrie, caci am o nunta si un botez pana atunci si nu pot lipsi.Dar tot o sa incerc sa fug macar 2 zile la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Si eu la cafea, Magdalena sarumana.

Mariana relaxare placuta azi.
Doinita bine ca ti-ai dat seama ca e ceva in neregula. Eu iti spun sincer ca sunt atat de aiurita incat mai mult ca sigur nu m-as fi prins.
Alina hai ca se raceste cafeaua.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput