Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 3
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MarianaPop Nyny, e prima data cand plecati in formatie completa ? Chiar daca nu v-ati relaxat, macar ati inhalat aer curat de munte. Data viitoare o sa fie mult mai bine ! |

E prima oara anul asta. Anul trecut am iesit de vreo 3-4 ori la munte si o data la mare. Tot asa... numai weekend-uri, dar mi s-a parut mai ok drumul pt ca David statea in scaunel si nici nu ne-am dus asa departe.
Acum sunt in tratative cu sotu' pt o zi numai noi 2 la mare... sa plecam dimineata si sa ne intoarcem seara. Sa vedem daca imi iese...
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Vai ce chin e pe mine pana adoarme corcodusha
! Dupa ce ne-am spus rugaciunea de seara, povestea cu greierele si furnica, scufita rosie, dupa o frecangeala de inca 30 min, in sfarsit a adormit. Sa va mai spun cum? Cu papucii de plaja in picioare, cu 2 mingiute in maini si bineinteles cu colacul "caprel" ![]()

Si eu acum, ca sa scap de stres...ma "delectez" cu niste carbohidrati "rontanele din catofi" 
.
si o noapte linistita!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
![]() ![]() E prima oara anul asta. Anul trecut am iesit de vreo 3-4 ori la munte si o data la mare. Tot asa... numai weekend-uri, dar mi s-a parut mai ok drumul pt ca David statea in scaunel si nici nu ne-am dus asa departe. Acum sunt in tratative cu sotu' pt o zi numai noi 2 la mare... sa plecam dimineata si sa ne intoarcem seara. Sa vedem daca imi iese... Mamica fericita de Mara si de David |
Asta inseamna ca David a crescut...

stii cum e... Daca femeia isi pune ceva in gand...
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Alina, multumesc pentru cafeluta
.
Eu deja sunt obosita...
incainte de a incepe treaba. Dus copil la cresa, facut putina piata...mi-am pregatit "maldarul" de rufe sa le calc, beau cafeaua si go....
. Trag si o tura de spalatura cu lucrurile Biancai...
Si ce caldura e....bleah
.
si va doresc o zi buna!
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Si eu am o zi full ca ieri mi-a fost rau.
Astazi trebuie s agatesc,

.Trebuie sa mai am grija si de iepurele cumparat de al meu sot pentru Delia
.
Sper sa termin toate treburile azi
O zi usoara.
MarianaPop spune:
Alina, iepuras zici? Intreaba-ma pe mine cum e cu un animalut in casa
. Pe de o parte imi pare bine ca sotul tau i-a facut o bucurie Deliei, iar pe de alta parte...e o munca in plus...
si spor la treaba. Eu sunt intr-o pauza, am intins rufele, am calcat lenjeriile ... acum ma apuc de celelalte rufe...
Fetelor, unde v-ati ascuns
? Nu prea sunteti vorbarete...![]()
O zi buna!
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Mariana eu in afara de iepuras mai am si o broasca testoasa
,eu trebuie sa gatesc.M-am gandit sa fac o ciorba de legume si un pilaf cu ficatei.Restul l fac pe parcurs asa,sper sa termin.Spor la treburi .
Va las un milk-shake si un capuccino ptr cele cu vicii
nyny spune:
Neatza fetelor...
Alina zic multumesc pt tratatie si .... spor la treaba sa ai si azi
. Sa stapaniti sanatosi lighioana
. Cred ca e super incantata Delia
.
Mariana spor la treaba si tie... inca putin si vine vacantza cu trenul din Frantza![]()
. M-am distrat cu adormitul corcodusei de aseara.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Fetelor va multumesc ptr incurajari.Astept si eu minunea de a pleca inm vacanta sper sa tina DD si cu mine:D

e gata abureste .