Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna
Yarina nu a venit, este in concediu cu mami si tati.
Au fost cu cortul la ostroveni, pana ieri cand a inceput ploaia.De ieri sunt in vizita la un fin de al meu aproape de Ranca.
Dar sa va spun ca sambata dimineata am plecat si noi dupa ei cu cortul. Sambata a fost o zi foarte frumoasa, ne-am simtit extraordinar de bine impreuna cu ei, iar Yari a fost in culmea fericirii ca s-a intalnit cu "Nina "ei.Ne-am jucat mai toata ziua in apa, cu galetusa si formele, iar seara la gratar am facut puzle. A cazut la 9 seara franta de obosita.Ieri cand am plecat a trebuit sa o pacalim ca mergem sa-i cumparam pantofi cu toc, ca sa putem pleca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Magda super iesirea cu cortul. Noi n-am mai fost de ani buni la cort, iar cu Alexia cred ca imi e si frica...de tot felul de lucruri, ganganii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor eu sunt ok,am fost in vizita la cele mai bune prietene ale mele care au venit din cipru si acumk am de facut mancare .
Va las un fresh si fug.
M-am impacat si k al meu sot

http://alinahandmade.blogspot.com/

Asa Alina, asta tot incerc si eu sa-ti spun de atata timp... sa mai iesi din rutina asta zilnica. Vezi ce bine te simti? Ma bucur sincer pt tine.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Nyny tu ia-i dat ceva Marei pt. imunitate?

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Doinita, acum le dau www.musetel.ro/prospect.php?id=2891" target="_blank"> asta copiilor pt imunitate si nu numai, iar anul trecut in toamna imi recomandase pediatra sa dau din sept pana in aprlie www.farmaciastejara.ro/septilin-sirop-200ml-p-702.html" target="_blank"> septilin si sa le fac o cura de o luna cu niste picaturi... dar nu pot deloc sa-mi amintesc cum se numesc. Ma mai gandesc si-ti spun...

Mergi la inceput

Tatiana sorry de cearta cu sotul... bine ca te-a lasat sa versi sacul.

Magdalena ma bucur ca v-ati revazut cu comoara voastra si ca v-ati mai alinat dorul de ea.

Mariana concediu placut cu vreme frumoasa si buna dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor o las mai usor k smotru sper sa reusesc
Ma bucur ptr cele care sunt plecate sau au revenit din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Ce credeati, fetelor, ca plec fara sa-mi i-au de la voi ?
Tot ceea ce pot sa va spun este ca ieri eu si Bianca am fost late-n pat , cu muci si frisoane. Tocmai acum cand ne pregatim de plecare. Astazi suntem mai bine...Am bagat la greu oscilo, pulmex si ceai cu lamaie. Maine dimineata plecam.... M-am apucat de calcat si de pregatit bagajele. Dupa cum observ a fost un care si-a bagat coditza, si eu m-am certat cu omu'... din cauza ca a schimbat rezervarea...si mie nu-mi place acolo (asa la prima vedere)., poate o fi bine ca tare dezamagita plec la drum...

Nyny, ma bucur ca ai petrecut un we frumos !

Doinita, daca te-ai hotarat, mergi la medic nu mai sta .

Tatiana, sa va fie de bine plimbareala !

Alina, n-ai povestit cum de s-a schimbat sotu' tau asa la 180 de grade... Sa-i de DD minte si intelepciune !

Magdalena, frumoasa intalnirea cu Iari !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana va urez insanatosire grabnica tie si Biencutzei si distractie placuta,speram sa nu te mai certi k al tau sot.
Al meu sot nu stiu de ce s-a schimbat asa brusc,dar tot trebuie sa ne discutam probleme ca sa stim ce sa evitam si ca stim cum sa ne purtam.
Eu de smotru cred ca nu voi scapa k 2 pututrosi(tata si fratimiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Chiar ca e surpriza,Mariana,insanatosire grabnica,asa am patit si eu cu Daria inainte cu o zi de Antalya-puroi in gat,am chemat medicul la Arad,dar s-a rezolvat pb.Poate si din cauza marii,a apei sarate,a brizei.O sa fie super fain,eu asa presimt.Drum bun sa aveti.

Alina,cum e Delia e mai bine?
Magda,Nyny,Doinita-sa aveti o noapte faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna de dimineata!

Cafelutele aromate si ceaiurile sunt gata! Poftiti de serviti!

Noi ne pregatim de plecare! Sa fiti cuminti ! Multumim pentru urari !

Sa aveti zile frumoase si linistite !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput