Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Vad ca nu e nimeni in casuta...ma duc si eu la

Va doresc o seara linistita !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Neatza fetelor e gata abureste,va astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata fetitze dragi!
Va servesc o sau un frape pt. doritoare!
Ce mai faceti?
Mariana ai ajuns la mare? Balaceala placuta!
Alina ce mai zici? Cum se mai simte Delia?
Ce-ati facut in we?

Tatiana, Nyny, Magda...

Eu smotru maxim sambata ceva mancare, plimbari cu piscotica cu bicicleta...si o cearta cu omu'...se mai intampla si de-astea! Azi n-am o stare de spirit tocmai buna...dar trec eu si peste asta

Va doresc o saptamana linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Neata fetele,ne-am intors si noi din deplasari,dat cu ATV-ul,mers prin pestera,vazut ritual sectanti la pestera,pe o ploaie torentiala,super misto.Sambata cred ca a fost ceva in atm.ca si eu am tras o cearta cu al meu pe la ora 1 noaptea,mai mult eu,el a stat sa-mi fac eu damblaua.

Mariana,spor la balaceala.
Nyny,cum e la Bulgari?
Alina,cum esti?
Magda,s-a intors Iari?

Mergi la inceput

Tatiana ce we plin ati avut!

Eu tot nu-s in apele mele...cred ca imi iau inima-n dinti si-mi fac niste analize ca prea ma simt fara vlaga! Am un card de sanatate de la munca...sa vad daca pot beneficia de el!

Nyny abia astept sa ne pove...unde-ai fost si cum v-ati simtit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza fetelor...

Doinita sarumana pt cofee.

Hai sa va povestesc... a fost foarte frumos. Am fost la Nisipurile de aur. Desi ne speriasem de vreme pt ca sambata noaptea a plouat mult... a fost ok ...nici cand de mori, nici frig. Apa a fost super .. calda, valuri maricele. Ne-am bronzat frumos, ne-am balacit maxim, ne-am luat teapa la restaurant... ni s-a parut totul foarte scump. Nu ne-am asteptat pt ca prietenii nostrii au fost si anul trecut tot aici si ne spuneau ca a fost mult mai iefti atunci.Va spun si voua asa, informativ.. poate vreti sa ajungeti pe acolo si sa stiti cum stau lucrurile. Am platit pt masa de pranz 2 familii in banii nostrii cam 400 lei , 4 sezlonguri si unmbrele 200 lei...si multe altele foarte scumpe.

revin, ca nu mai pot sa scriu acum

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt ok,am fost in vizita la cele mai bune prietene ale mele care au venit din cipru si acumk am de facut mancare .
Va las un fresh si fug.
M-am impacat si k al meu sot

Mergi la inceput

Nyny si noi am fost anu trecut la Nisipuri, am avut ultra all incl, in resort a fost super ok (Arabela) dar intradev. in afara totul era mega scump.
Alina ce bine-mi pare ca aud ca te-ai intalnit cu prietenele tale...tine-te aproape

Mergi la inceput

Nyny tu ia-i dat ceva Marei pt. imunitate?

Mergi la inceput

Am fost cu Delia dar a fost ok,am mai schimbat o vorba,si asa le vad odata pe an.
Sa vedem cum va evolua relatia cu al meu sot.
Sper sa fie mai ok.

Mergi la inceput