Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 18
MarianaPop spune:
Vad ca nu e nimeni in casuta...ma duc si eu la 
Va doresc o seara linistita
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Buna dimineata fetitze dragi!
Va servesc o
sau un frape pt. doritoare!
Ce mai faceti?
Mariana ai ajuns la mare? Balaceala placuta!
Alina ce mai zici? Cum se mai simte Delia?
Ce-ati facut in we?
Tatiana, Nyny, Magda...

Eu smotru maxim sambata
ceva mancare, plimbari cu piscotica cu bicicleta...si o cearta cu omu'...se mai intampla si de-astea! Azi n-am o stare de spirit tocmai buna...dar trec eu si peste asta
Va doresc o saptamana linistita!

Gherman_in spune:
Neata fetele
,ne-am intors si noi din deplasari,dat cu ATV-ul,mers prin pestera,vazut ritual sectanti la pestera,pe o ploaie torentiala,super misto.Sambata cred ca a fost ceva in atm.ca si eu am tras o cearta cu al meu pe la ora 1 noaptea,mai mult eu,el a stat sa-mi fac eu damblaua.

doinita_g spune:
Tatiana ce we plin ati avut!
Eu tot nu-s in apele mele...cred ca imi iau inima-n dinti si-mi fac niste analize
ca prea ma simt fara vlaga! Am un card de sanatate de la munca...sa vad daca pot beneficia de el!
Nyny abia astept sa ne pove...unde-ai fost si cum v-ati simtit!
nyny spune:
Neatza fetelor...
Doinita sarumana pt cofee
.
Hai sa va povestesc... a fost foarte frumos. Am fost la Nisipurile de aur. Desi ne speriasem de vreme pt ca sambata noaptea a plouat mult... a fost ok ...nici cand de mori, nici frig. Apa a fost super .. calda, valuri maricele
. Ne-am bronzat frumos, ne-am balacit maxim, ne-am luat teapa la restaurant
... ni s-a parut totul foarte scump. Nu ne-am asteptat pt ca prietenii nostrii au fost si anul trecut tot aici si ne spuneau ca a fost mult mai iefti atunci.Va spun si voua asa, informativ.. poate vreti sa ajungeti pe acolo si sa stiti cum stau lucrurile. Am platit pt masa de pranz 2 familii in banii nostrii cam 400 lei
, 4 sezlonguri si unmbrele 200 lei...si multe altele foarte scumpe.
revin, ca nu mai pot sa scriu acum
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Fetelor eu sunt ok,am fost in vizita la cele mai bune prietene ale mele care au venit din cipru si acum
k am de facut mancare 

.
Va las un fresh si fug.
M-am impacat si k al meu sot
doinita_g spune:
Nyny si noi am fost anu trecut la Nisipuri, am avut ultra all incl, in resort a fost super ok (Arabela) dar intradev. in afara totul era mega scump
.
Alina ce bine-mi pare ca aud ca te-ai intalnit cu prietenele tale
...tine-te aproape
alina_satena spune:
Am fost cu Delia dar a fost ok,am mai schimbat o vorba,si asa le vad odata pe an.
Sa vedem cum va evolua relatia cu al meu sot.
Sper sa fie mai ok.