Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Asa sa faci Alina,teama cred ca o are orice femeie care trece prin asa ceva,dar o sa vezi ca nu e ...asa de negru cum pare.Usor n-o sa fie,dar DD ne da intotdeauna cat putem duce,niciodata mai mult

Ma duc sa-i pun in farfurie sotului,asa am primit ordin,e pe drumStiti basmul cu aruncarea buzduganului?E leitDar o fac din placere.Pupici.Poate mai reusesc sa mai intru,daca nu ,ne auzim la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

ALINA, URLA, PLANGI, DESCARCA-TE DAR TOATE ASTEA SA NU-TI IA PREA MULT TIMP! ADICA INCHEIE SOCOTEALA ORICAT DE DUREROS TI SE PARE ACUM! VEI VEDEA CA DUPA UN TIMP O SA ZICI: TREBUIA S-O FAC MAI REPEDE!
IN ASTFEL DE SITUATII CHIAR SI TU TREBUIE SA FII 'SCUTURATA' PUTIN ...MAI MULT!( am vazut ca te gandesti la tot felul de prostii) SA INTELEGI CA SI TU AI DREPTUL SA RAZI, SA FII FERICITA...TOTUSI ESTE VIATA TA SI TE ROG NU-TI BATE JOC DE EA...PT. O RELATIE CARE N-A MERS!!!!
SCUZE...DAR TREBUIA SA SPUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Alina, stai ca nu inteleg, adica cum sa iti gasesti unde sa stai?
Eu intelesesem ca stai in casa tatalui tau, sau nu am inteles bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Eu stau in casa parintilor mey,dar iau in calcul si varianta in care nu vor intelege k ma despart si poate nu vor sa ma ajute zic si eu.
ACum ma gandesc la toate.
Va multumesc ptr sfatuiri si incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Alina no comment... eu am ramas fara cuvinte. Sanatate multa Deliei... sa se faca bine repede.

Fetele... ce mi-ati facut cu meniurile astea p-aici? Bine ca nu sunt insarcinata ca nu stiu ce ma faceam..

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doamne ajuta,si eu sper sa se faca repede bine.
Va multumesc inca odata ptr incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina, cum adica sa nu te inteleaga ai tai? doar n-ai fost data pe vecie omului asta...de ce gandesti asa pesimist?
Tu nu poti pleca la mama ta cu Delia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Ziua buna fetelor !

Mai, mai da' nimeni sa nu dea o cafea, un piscot ceva...
Eu doar ce am terminat de gatit. M-au taiat mii de ape...bleah. Ma duc sa fac un dus si dupa aceea imi astept cupilu' din parc.
Aseara n-am mai reusit sa intru . Am mai tras o spalatura la masina cu lucrurile pe care trebuie sa le luam la noi...am fost cu mandra-n parc si bineinteles la topogan, si am cazut lata .
N-am reusit nici sa gustaresc ceva...

Alina, cum mai esti?

Ce bine o fi de Nyny, la mare la soare..... Da nu' mai am nici eu mult, doar 2 zile si via la balaceala mareee...

si va doresc o zi placuta!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

E, stai Mariana ca abia maine e rasfatzul. Ne-am hotarat pana la urma sa mergem la bulgari. Sunt cam aceeasi km ca si pana pe litoralul nostru doar ca acolo speram sa gasim o mare curata nu plina de alge cum am vazut la tv ca se intampla pe la noi.

Am iesit si eu cu copiii in parc de dimineatza, dupa aia ne-am ghifuit bine si acum ar trebui sa ne odihnim. Visez cu ochii deschisi la ziua de maine. Abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

E, stai Mariana ca abia maine e rasfatzul. Ne-am hotarat pana la urma sa mergem la bulgari. Sunt cam aceeasi km ca si pana pe litoralul nostru doar ca acolo speram sa gasim o mare curata nu plina de alge cum am vazut la tv ca se intampla pe la noi.

Am iesit si eu cu copiii in parc de dimineatza, dupa aia ne-am ghifuit bine si acum ar trebui sa ne odihnim. Visez cu ochii deschisi la ziua de maine. Abia astept.

Nyny, distractie si romantism la maxim !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput