Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Gherman_in spune:
Asa sa faci Alina,teama cred ca o are orice femeie care trece prin asa ceva,dar o sa vezi ca nu e ...asa de negru cum pare.Usor n-o sa fie,dar DD ne da intotdeauna cat putem duce,niciodata mai mult
doinita_g spune:
ALINA, URLA, PLANGI, DESCARCA-TE DAR TOATE ASTEA SA NU-TI IA PREA MULT TIMP! ADICA INCHEIE SOCOTEALA ORICAT DE DUREROS TI SE PARE ACUM! VEI VEDEA CA DUPA UN TIMP O SA ZICI: TREBUIA S-O FAC MAI REPEDE!
IN ASTFEL DE SITUATII CHIAR SI TU TREBUIE SA FII 'SCUTURATA' PUTIN ...MAI MULT!( am vazut ca te gandesti la tot felul de prostii
) SA INTELEGI CA SI TU AI DREPTUL SA RAZI, SA FII FERICITA...TOTUSI ESTE VIATA TA SI TE ROG NU-TI BATE JOC DE EA...PT. O RELATIE CARE N-A MERS!!!!
SCUZE...DAR TREBUIA SA SPUN
magdalena67 spune:
Alina, stai ca nu inteleg, adica cum sa iti gasesti unde sa stai?
Eu intelesesem ca stai in casa tatalui tau, sau nu am inteles bine?
alina_satena spune:
Eu stau in casa parintilor mey,dar iau in calcul si varianta in care nu vor intelege k ma despart si poate nu vor sa ma ajute zic si eu.
ACum ma gandesc la toate.
Va multumesc ptr sfatuiri si incurajari
nyny spune:
Alina no comment... eu am ramas fara cuvinte. Sanatate multa Deliei
... sa se faca bine repede.
Fetele... ce mi-ati facut cu meniurile astea p-aici? Bine ca nu sunt insarcinata ca nu stiu ce ma faceam
..
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Doamne ajuta,si eu sper sa se faca repede bine.
Va multumesc inca odata ptr incurajari
doinita_g spune:
Alina, cum adica sa nu te inteleaga ai tai?
doar n-ai fost data pe vecie omului asta
...de ce gandesti asa pesimist?
Tu nu poti pleca la mama ta cu Delia?
MarianaPop spune:
Ziua buna fetelor
!
Mai, mai da' nimeni sa nu dea o cafea, un piscot ceva...
Eu doar ce am terminat de gatit. M-au taiat mii de ape...bleah. Ma duc sa fac un dus si dupa aceea imi astept cupilu' din parc.
Aseara n-am mai reusit sa intru
. Am mai tras o spalatura la masina cu lucrurile pe care trebuie sa le luam la noi...am fost cu mandra-n parc si bineinteles la topogan, si am cazut lata 
.
N-am reusit nici sa gustaresc ceva...
Alina, cum mai esti?
Ce bine o fi de Nyny, la mare la soare....![]()
. Da nu' mai am nici eu mult, doar 2 zile si via la balaceala mareee...
si va doresc o zi placuta!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:

E, stai Mariana ca abia maine e rasfatzul. Ne-am hotarat pana la urma sa mergem la bulgari. Sunt cam aceeasi km ca si pana pe litoralul nostru doar ca acolo speram sa gasim o mare curata nu plina de alge cum am vazut la tv ca se intampla pe la noi.
Am iesit si eu cu copiii in parc de dimineatza, dupa aia ne-am ghifuit bine si acum ar trebui sa ne odihnim. Visez cu ochii deschisi la ziua de maine. Abia astept
.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nyny![]() E, stai Mariana ca abia maine e rasfatzul. Ne-am hotarat pana la urma sa mergem la bulgari. Sunt cam aceeasi km ca si pana pe litoralul nostru doar ca acolo speram sa gasim o mare curata nu plina de alge cum am vazut la tv ca se intampla pe la noi. Am iesit si eu cu copiii in parc de dimineatza, dupa aia ne-am ghifuit bine si acum ar trebui sa ne odihnim. Visez cu ochii deschisi la ziua de maine. Abia astept .Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny, distractie si romantism la maxim

!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**