Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Complicata situatie. Alina eu te-am intrebat daca ai vorbit cu el despre divort adica daca i-ai spus ce ai de gand. Macar asa intr-o doara, chiar daca nu se poate discuta cu el in general. Nu zic ca o sa fie speriat de moarte, dar poate asa isi da si el seama ca e groasa si ca totusi ar fi timpul sa dati cartile pe fata. Poate el isi imagineaza ca tu nu ai curaj sa-l parasasti si ca o sa fi sluga lui toata viata indiferent de cate jigniri iti aduce zilnic. Sau poate chiar isi doreste si el divortul dar ca sa pici tu intr-o lumina proasta in fata Deliei te determina pe tine sa faci primul pas.... nu pot sa-mi dau seama ce-i mintea acestui barbat

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

el a spus ca vrea sa ne despartim ca nu ma mai suporta si numai suporta situatia asta,ca asteapta s ao dam pe delia la gradinita sa ma angajez eu si s avada cum ma descurc,aceasta discutie a fost acum ceva timp,acum eu nu stiu ce sa mai cred.
Eu simt nevoia sa ma alinte,sa imi vb frumos sa ma aprecieze ptr ceea ce fac dar intotdeauna aduce discutia ca el munceste ca eu stau acasa,ca dorm,ca fumez prea mult,ca imi ocup timpul cu prostii(bijuterii si cosmetice).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Alina, eu totusi cred ca Nyny are mare dreptate.
Eu cred ca boala lui totusi nu reprezinta o scuza chiar atat de plauzibila pentru purtarea lui. Din intamplare acum multi ani am lucrat cu o colega care avea aceasta boala, dar era un om calculat , fara nervi,iti era chiar mai mare dragul sa fii in preajma ei.
Tu la cocolosit, l-ai ocrotit, l-ai protejat si acum se pare ca este precum un copil foarte razgaiat si alintat.Pentru ca sa iti vorbeasca frumos, sa se poarte frumos cu tine si cu fata, nu trebuie sa depuna un efort nici fizic si nici psihic.
Nu te supara, dar eu stau si ma gandesc ca acest comportament se datoreaza mare parte familiei pe care a avut-o.Tu in aceast comportament al lui esti doar victima, si gandeste te bine ca in timp si fetita voastra s-ar putea sa aiba de suferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Scuze Alina,...dar eu vad o contradictie in ceea ce spune...ori vrea sa divortati ori asteapta sa fie Delia la gradi si apoi mai vede el... Si inca ceva: odata inceputa gradinita doar nu crede ca situatia se schimba asa...cat ai bate din palme...plus ca primul an la gradi nu-i chiar asa usor...

Mergi la inceput

Lui cred ca yi convine situatia,deoarece are mancare,este curat,calcat spalat,are cine sa aibe grija de copil,nu ma scoate nicaieri,imi jigneste parintii,fratele(si eu yi jignesc parintii dearece si el mii jigneste)vede in bine un fel de bona-menajera.
Ma desconsidera ca persoana,numai pot scrie ma duc sa ma descarc macar cat doarme pitica deaorece nu vreau sa ma vada plangand.
Sorry

Mergi la inceput

Alina da de ce trebuie sa demonstrezi tu intotdeuna ceva?!? "... lasa ca o dam noi pe Delia la gradinitza si sa te vad eu de ce esti in stare, daca nu... divortul te paste!". Faci cat poti si ce poti... esti om, nu robot, iar el trebuie sa te accepte asa cum esti. Omul asta te terorizeaza psihic. Doamne, nu vreau sa te bag si mai mult in depresie, dar trebuie sa faci ceva. URGENT!

Mergi la inceput

Stiu Nyny dar nu am nici un ajutor din partea nimanui crede-ma ,mama nu ma intelege tatal meu nci ata,fratele le are pe ale lui.nu am la cine sa apelez

Mergi la inceput

Pacat ca am ajuns in asa situatie.
Mi-a scris un mesaj in care mi-a spus citez"nu stiu de ce mai suntem impreuna daca tu esti tot timpul nemultumita".Si nu inteleg pe ce ar trebui sa fiu multumita:ca ma jigneste,ca ma tine numai in casa, ca ma barfeste cu maicasa,ca isi bate joc de mine si tineretea mea?
De multe ori m-am gandit sa ma si sinucid(nu dati cu rosii)dar apoi m-am gandit doar la Delia,ca nu se merita sa imi iau viata ptr el.
Ce ma sfatuiti ce sa fac.
Sunt deja disperata

Mergi la inceput

Sa nu-ti mai treaca vreodata asa ceva prin minte...

E greu dar nu vad ce rost mai are sa stai langa barbatul asta. Decat o viata tensionata cu certuri si reprosuri, mai bine pe drumuri separate. Sincer. Eu cred ca as inscrie cat mai repede copilul la gradi si as cauta sa ma angajez, sa pot sa ma intretin singura, sa nu mai depind de nimeni. E posibil sa dureze un pic toate astea, dar e un inceput.

Mergi la inceput

Asa m-am gandit si eu sa fac si sa am mai multa incredere in mine si sa numai las jignirile lui si ale familiei lui sa ma doboare.Sunt si eu om ca si el si nu cred ca merit asa ceva din partea omului care ar fi trebuit sa ma sustina si sa imi fie alaturi de mine atat la bine cat si la rau.
Sper sa ies din acest cerc vicios cat mai repede.
Va multumesc ptr incurajari si sprijinul vostru neconditionat

Mergi la inceput