Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nyny ma bucur ca va facet timp si ptr voi doi

Intre noi doi nu exista comunicare,si am vazut ca prefera sa stea pe calculator sa se joace,pe play station,de ajutat ma ajuta cateodata nu pot sa zic ca nu,dar la capitolul comunicare stam extrem de prost.
Eu cred(de fapt sunt sigurea)ca sufar de depresie si incerc sa nu ma gandesc la asta si ma imi mut gandurile in alta parte.Cum ar fi hobby-ul meu margelitul si cosmeticele mele haomemade.
Voi avea grija sa rasara soarele si pe strada mea.
Acum incerc sa gasesc un psiholog sau ceva de genul.
Prieteni numai am din cauza lui.
Sunt doar eu cu Delia,atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Prieteni numai am din cauza lui.
Sunt doar eu cu Delia,atat.

Ne ai si pe noi Alina. Poti sa-ti descarci oricand sufletul aici. Din cauza asta te-am si sfatuit sa nu renunti la forum. Iti face bine sa vorbesti cu cineva despre asta, nu trebuie sa te inchizi in tine.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Alina,dragoste cu sila nu se poate.Tre sa fi mai hotarata,sa nu te lasi calcata in picioare de nimeni,sa nu te certi de fata cu copila,pune piciorul in prag.Ti-am mai zis,fata pe primul loc.Situatie foarte delicata la tine.Noi ne dam cu parerea,dar decizia iti apartine in totalitate.

Mergi la inceput

Stiu ca trebuie sa fiu mai hotarata,dar nu stiu exact cum sa fac asta.
Vas multumesc fetelor ca ma ascultati si sa sfatuiti.
Intotdeauan trebuie sa am si o parere obiectiva.
Asazti am de si sa gatesc.

nici nu poate fi vb intre noi,de o luna deja.Mi-a zis ca nu se va mai intampla ca nu are cu cine.
Am ajuns la concluzia ca pentru el sunt buna ca menajera si ca bona
Fetelor va rog sa imi datri niste sfaturi pe care le pot aplica imediat in aceasta relatie.
Un fresh si un capuccino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

alina, spune-mi te rog daca se poate ce varsta are sotul tau?
Pentru ca dupa comportament ,imi da impresia unui pusti cam alintat si care nu prea stie cu ce se mananca o relatie.

Mergi la inceput

Magdalena sotu meu are 24 de ani,implineste in noiembrie 25.
El in Romania cand a venit in 2006 pentru mine a luato de la 0 s-a angajt a muncit( avenit fara parintii lui,doar mama lui buna e in Romania dar nu il ajuta cu nimic si nici el nu yi cere ajutorul,parintii lui sunt despartiti de 13 ani,tatal lui e recasatorit s-a stabilit in Maroc cu sotia lui copilul ei si au mai facut un copil impreuna care are 5 ani acum,sotul meu mai are o sora mai mica care acum este in franta cu sora luor vitrega-fata mamei lui vitrege).Ajutor din partea tatalui lui nu are delocsi nici nu il cere.
nu stiu ce sa mai spun sau sa cred,m-am saturat sa plang si sa sufar de una singura.Nu ma intelege nu apreciaza ceea ce am facut ptr elsi am facut destule.Va voi povesti cand voi avea ceeva mai mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina, totusi esti si tu femeie si ai nevoie de dragoste, afectiune...iar ...sau recompensa, cum zic fetele...e f. importanta intr-o relatie! Zau asa...daca nu acum atunci cand?...la 80 de ani...asa repede zboara timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Alina, nu te supara dar eu cred ca tu l-ai cam alintat pe al tau sot, l-ai ocrotit ca era bolnav dupa cum am inteles, si acum lui i se pare normal sa te comporti la fel, fara sa vada cat de greu iti este, si pana la urma cat de obosita psihic esti. Tie iti trebuie o perioada cat de mica in care sa te rupi de toate problemele cu care esti incarcata- ale tale, ale familiei tale-pentru ca altfel ai sa clachezi si nu stiu daca chiar va fi ok.
Pana sa ajungi la un psiholog, incearca si relaxeaza te, lasa naibii curatenia sau mancarea .Curatenie poti face si de 2 ori pe zi,daca cei din jurul tau nu iti apreciaza munca tot degeaba. Traseaza-le sarcini la toti cei ai casei, inclusiv sotului tau, iar daca nu le indeplinesc va fi strict problema lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Da...si eu is deacord cu ce-a spus Magda!
Stii cum e vorba aia:'cum il inveti asa il ai'...cu dezvatul e mai greu dar trebuie s-o termini odata ca altfel...o iei razna.
Asa ca, sfatul meu: tai-o brusc...si nu mai lungi boala, Alinuca draga

Mergi la inceput

Magdalena stiu ca am nevoie de o pauza,dar nu am nici resurse financiare,nici cu cine sa o las pe delia.
Sotul meu are epilepsie(a avut un accident in Maroc in 2003,a dat masina peste el a stat 6 zile in coma si a ramas cu aceste crize)si are nevoie de somn,nu are voie sa se enerveze,nu are voie sa steas in soare si multe altele.Si am incercat sa ma ocup eu mai mult de copil si de casa,dar vad ca nu conteaza ptr nimeni.
Si incerc sa ma descurc fara ajutorul nimanui,dar nervii mey si stima mea de sine scad pe zi ce trece

Mergi la inceput