Clasa a 5 a 2011-2012
Raspunsuri - Pagina 4
DragosD spune:
Buna Ziua !
As dori sa-mi trimit si eu fata in clasa a V a, anul acesta in septembrie,la Liceul Moisil. Puteti sa-mi spuneti, din ceea ce deja cunoasteti despre acest liceu, daca merita? Fata mea studiaza germana ca a doua limba straina. Se fac clase cu Engleza/ Gemana? Cum sunt profesorii?
Va multumesc anticipat
Dragos
gabib spune:
Miracolul Invierii Domnului nostru Iisus Hristos sa coboare in inimile tuturor lumina.
Fie ca sarbatoarea Sfintelor Pasti sa va aduca Dumneavoastra si tuturor celor dragi multe bucurii, sanatate deplina, prosperitate si renastere sufleteasca.
HRISTOS A INVIAT!
mussette spune:
Buna
ma intereseaza si pe mine un colegiu pentru clasa V- pe lista ar fi Moisil, Lazar si Vianu
As vrea o clasa de mate
multumesc
Mussette
matahut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mussette Buna ma intereseaza si pe mine un colegiu pentru clasa V- pe lista ar fi Moisil, Lazar si Vianu As vrea o clasa de mate multumesc Mussette Mami de Pisoias Bogdan |
Pt clasa de mate, Vianu e cel mai potrivit. Se da o testare la mate prin februarie-martie (cel putin asa s-a dat anii trecuti).
LORE33 spune:
Gata .....VINE VACANTA ! S-a dus si clasa a 5a .Ceea ce parea greu in septembrie,s-a dovedit a fii usor .Am terminat semestrul 1 cu 10 si semestrul 2 il terminam cu 9,98( am "reusit" sa avem o medie de 9 ).Pentru voi cum a fost anul ?Ca nu prea a scris mai nimeni pe aici.
filofteia spune:
LORE felicitari pentru rezultatele foarte bune!
La noi anul a fost foarte greu... de ...scoala buna.
Vacanta inca nu a venit, saptamana asta avem teste finale la matematica, romana, biologie, engleza si franceza. Am inteles ca cele de la engleza si franceza se vor trece in catalog.
Pe semestrul I am avut o medie de 9 (la romana, unde o avem si pe sem II - de copil de ingineri )... La engleza si franceza se vor stii mediile dupa testele finale . Oricum media va fi peste 9,80. Eu sunt foarte multumita de rezultate.
Am fost al doilea pe judet la olimpiada de informatica si a primit si un premiu in bani pentru asta, ceea ce l-a incantat la maxim.
mihuletu spune:
Ma bucur ca am gasit acest subiect, deoarece am vrea si noi sa ne dam fata la Moisil incepand din toamna si e minunat sa avem vesti din interior! :)
Ati putea sa dati mai multe detalii, va rugam:
- pe ce data ati dat testul de admitere?
- Care e a doua limba straina de studiu pe langa engleza?
- se face mate si info intensiv?
- cand se fac orele - dimineata ori dupa-amiaza?
- copiii mai mari se iau de cei mai mici?
- se fac tabere/excursii?
Deocamdata atat...
Multumesc.