Clasa a 5 a 2011-2012
Raspunsuri - Pagina 2
gabib spune:
.. un alt inceput..
Avem program dimineata, 26 ore/sapt.
Succes tuturor si o acomodare rapida la schimbarile survenite in viata de scolar!
anamaria spune:
Buna doamnelor!
sa fie intr-un ceas bun inceputul noului an scolar, sa avem putere sa depasim momentele grele si sa ne bucuram la final de rezultate foarte bune!
si Bogdan al meu e intr-a 5-a, in limita timpului o sa incerc sa vizitez subiectul acesta, sa schimbam impresii si sfaturi...
noi suntem din Pitesti si am decis sa ramanem la aceeasi scoala.
invatam de dimineata si deoacamdata pare entuziast fata de schimbarile din viata lui de scolar. are un domn diriginte destul de tanar (maxim 40 de ani), profesor de geografie, pe care cel putin la prima vedere il simpatizez.
azi avem sedinta cu parintii, urmeaza sa ne explice cate ceva din noua lege a invatamantului; dl director a dorit sa se organizeze sedinte cu parintii pt toate clasele astazi, asa ca la Bogdan va merge tati, pt. ca mai avem un scolarel de-a 2-a, unde ma duc eu.
roxanal spune:
Buna fetele, si noi tot clasa a V-a la scoala 171, de pe Turda, dar la noi e durere
invatam dupa-masa, ceea ce inseamna ca intram si la 12 si la 13 si iesim la 16,17,18, in fctie de cate ore sunt in ziua respectiva, este chiar un dezastru, noi locuind in Rosu,la iesire din Militari...
ma intreb sincer daca nu cumva ar trebui s-o mut, desi nu stiu exact unde as putea..si pe deasupra nic nu as vrea, are aceiasi colegi, ii place de toti profesorii ..nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac...in prezent mi-o duce soferul d ela beforeschool, insa mult mai devreme, ptr ca el trebuie sa "culeaga" alti copilasi de la scoala, si nu are cum altfel...nu e vina lui, insa ma gandesc cu groaza ce o sa faca puiul meu cand vine frigul, ca sa nu mai zic ca isi mananca in plus atata timp degeaba...nici nu am de unde sa angajez pw cineva care doar sa mi-o duca la scoala, ca n-am gasit, am mai cautat, dar nu am gasit pe nimeni, si asa, printr-un anunt n-am curaj...deci...un dezastru complet ptr mine
ptr ea, totul este nou si deocamdata palpitant, cu atatia profesori sunt curioasa cat o tine, probabil pana la lectii
sper ca ptr voi sa fie mai bine, pe unde sunteti
pupici
gabib spune:
Ministerul a publicat modele de teste initiale
http://subiecte.edu.ro/2012/testeinitiale/gimnazial/
Succes tuturor!
filofteia spune:
Buna fetelor!
Si noi a V-a, la aceeasi scoala, program 12-17,18.
Primele impresii sunt bune. Am primit teme la greu la romana si matematica. Cum ma asteptam cel mai incantat a fost de informatica, incat se va duce si sambata la scoala, caci profesorul le-a spus ca pot veni cei care doresc.
Gabid multumim.
Am vazut si eu modelele sunt destul de usoare. Nu exista model pentru clasa a V-a la romana. Ramane de vazut ce grad de dificultate vor avea testele date in scoala.
gabib spune:
Incepe competitia...
S-au anuntat deja concursurile Smart, Winners, Evaluare in educatie..
Datele desfasurarii probelor concurs SMARTMatematica : joi 17.11.2011 - clasele I–VIII
Limba Franceza : luni 21.11.2011 - anii I-VI de studiu
Limba Romana : miercuri 23.11.2011 - clasele I–VIII
Cultura Generala : marti 29.11.2011 - clasele II–VIII
Limba Engleza : luni 05.12.2011 - anii I-VI de studiu
Calendarul concursurilor WINNERS
Sectiune de concurs Edi#355;ia a XIX-a
Istorie/ Fizic#259; V 21.10.2011
Geografie V 04.11.2011
Cultur#259; General#259; V 11.11.2011
Limba Englez#259; V 18.11.2011
Matematic#259; V 02.12.2011
Francez#259; /Mediu/ Biologie V 09.12.2011
Chimie/Limba German#259; V 16.12.2011
Sectiune de concurs Edi#355;ia a XX-a
Istorie/ Fizic#259; V 9.03.2012
Geografie V 16.03.2012
Cultur#259; General#259;/ Spaniol#259; V 23.03.2012
Limba Englez#259; V 30.03.2012
Matematic#259; V 27.04.2012
Francez#259; /Mediu/ Biologie V 11.05.2012
Chimie/Limba German#259; V 18.05.2012
Calendarul etapei I de desfa#351;urare a Evalu#259;rilor în educatie (Nastasescu) in anul #351;colar 2011 – 2012
Limba #351;i literatura român#259; - 8 Octombrie 2011
Matematic#259; - 15 Octombrie 2011
Limba englez#259; - 19 Noiembrie 2011
Informatic#259;, TIC - interval 28 ian.- 3 feb. 2012
Succes tuturor!
LORE33 spune:
Buna.Primele impresii dupa o saptamina de scoala:
Lb Romana:profesoara lucreaza interactiv, ii pune sa lucreze si in grup( ceeace sa fim corecti cei din clasa noastra a 4 a nu au stiut sa faca....multumita fostei invatatoare).Pune accent pe compuneri , descrieri , vocabular si ii atrage pe toti copiii cu un sistem istet :la 7 bulinute pune un 10, deci conteaza activitatea fiecaruia in clasa.
Matematica:doamna diriginta a fost mai blanda in prima saptamina , in incercarea de a-i cunoaste pe fiecare in parte.
Engleza:nu scoate o boaba in romana , lucreaza pe fise , interactioneaza,da mult .... cere mult.
Franceza:limba 2 , unii stiu ...altii invata ,cam tipa , dar per ansamblu este bine.
Din lipsa timpului pentru azi doar atit.Promit sa revin in wk cu restul informatiilor despre acomodarea lui Mihai la Colegiu.Numai bine.
Fania spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinamh ne gandeam la cosbuc... sau lazar. Cristina www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare |
O sa-ti povestim noi cum e la Cosbuc dar dupa ce culegem impresii "la rece"