Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Brambu uite aceasta perna este atat ptr. garvide cat si ptr. alaptat. Am prins asa din zbor (nu am citit din urma ) ca s-a discutat de perne, insa nu stiu daca s-a discutat de perna de gravida si perna de alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

many - nu merge link-ul, e reclama. Pai am auzit termeni diferiti, perna gravida/alaptat, de aia intreb. Si ideea pe care mi-am facut-o eu e ca aia de gravida ar fi mai lunga. Sau nu? Sau e la fel? Si atunci, in eventualitatea ca as vrea sa imi iau una, de care?
Merci, oricum de explicatii.

Si ma bucur sa te mai vad pe-aici . Nu am zis nimic pana acum pt. ca noi ne-am conversat si pe PM.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna ziua!

brambu eu zic , ca e aceeasi, doar ca il folosesti la alaptat...eu una nu am avut, dar nu cred ca sunt diferente.........
http://www.kidzco.ro/poze/items/mare/perna_pt_alaptat.JPG

aici e o poza cu de toate............
sper sa iti foloseasca.:)

noi bine.mrim de cald...crestem si asteptam toamnaaaaaaaaaaaaaaasi apoi noiembrie sa scap de burtoiiiiii

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 21+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Deci, ma lamureste si pe mine cineva cu diferenta dintre perna de alaptat si perna de gravida? Daca este ...
]

Perna de gravida e aia in forma de bastonas sau S, lunga cat un om, care te ajuta sa-ti sprijini burta pe ceva cand dormi pe o parte. Pentru poze, da cautare pe google pregnancy pillow.

Perna de alaptat e mult mai mica, de forma literei C de obicei. Ti-o pui in jurul taliei si copilul deasupra, ca sa ai un sprijin la alaptare, ca e greu sa sprjini copilul cu mana. Pentru poze, da cautare pe google breast feeding pillow.

Eu n-am avut de niciuna, desi mi-as fi dorit foarte mult. Am impresia ca perna de gravida poate fi folosita si drept perna de alaptare, daca ti-o infasori in jurul taliei (da nu garantez ca e asa, dupa cum spuneam, n-am avut perne din astea).

Despre dormitul pe spate, pentru cine stie engleza:
http://www.babycenter.com/404_whats-the-best-sleep-position-during-pregnancy_7608.bc

Pe scurt: se recomanda sa dormi pe stanga, Nu se recomanda sa dormi pe spate (pentru cine poate, eu dorm cum imi e comod, macar sa reusesc sa dorm).

B. 17+ si Dorian (2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

http://reclama/detalii.php?cod=AR01 despre asta vorbeam Brambu

Vad ca dupa ce postez pune reclama
este perna de gravide de pe bebelusultau punct ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

a mea daca era fata o chemam Clara Estera

brambu uite aici, nu e asa scumpa, nu stiu insa cat e de buna........daca ai timp mai scotoceste sa vezi ce e cu materialele, una de 3 mil de ce e 3 mil...si asta de ce e numa atat?
ca eu nu am vreme..........

perna ieftina

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 21+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

many, bedrosmart, beatrice - multumesc.

Am banuit ca o diferenta e din moment ce sunt termeni diversi. Da, aia de gravida se poate folosi pt. alaptat, cred. Nici eu n-am avut si parca as vrea una . Am folosit in schimb la spital, la S. E comoda.

Aici s-a racorit bine, sunt -10 grade fata de sapt. trecuta, se sta asa de bine. Si au anuntat ploi zilele astea. Imi place asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, asa este cum spune Bedrosmart, eu le am pe amandoua, una e lunga, mai lunga decat mine si inconvoiata la capete si cealalta e in forma de c si ti-o pui in jurul mijlocului, buna la inceput mai ales daca ai cezariana, am folosit-o pana pe la 2-3 luni ca perna de alaptat, apoi copilul a fost prea mare (la 4 luni el avea 8 kg) si nu a mai stat comod pe ea. Dar am folosit-o ca suport de sprijin pt el, mai ales cand il puneam pe burta sa-si exerseze muschii gatului, uite-o aici
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3376248197/in/photostream

Chiar voiam sa va intreb de pozitiile de somn, eu stiu ca de la 20 de sapt incolo se recomanda sa nu mai dormi pe spate si sa folosesti partea stanga, dar mi-este f greu....surprnzator...pozitia cea mai buna acum imi este pe spate:(((, imi pun cumva o perna si stau un pic mai ridicata in partea dreapta, dar tot pe spate dorm, o sa intreb si eu medicul daca e ok. Pe partea stanga mi-e cam frica, doarme baiatul in stanga mea si ma cam buseste cu picioarele noaptea in somn.

Babycenter-ul e foarte informativ, imi place...mai este un site wholebabyfood cu informatii despre diversificare si retete de mancare si kellymom cu informatii despre alaptat.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Ce carte din librarie imi recomandati despre sarcina si bebe(cred ca deocamdata mai mult despre sarcina)sa fie si buna?

gravi 22+ cu Sara Elena

Daca vrei ceva usor si foarte distrativ iti recomand asta: http://www.librarie.net/carti/18974/Cel-mai-simpatic-ghid-de-sarcina-Vicki-Iovine
Mie mi-a placut foarte mult la prima sarcina si acum o recitesc
Si are si multe informatii practice strecurate printre foarte multe glume, si lucruri hazlii despre sarcina. Fata de cartile clasice, asta e "ceva altfel", foarte refreshing!

Mergi la inceput

irina - . Deci, mai recomadata ar fi aia de gravida. O folosesc si acum si dupa, la alaptat (sper). Ce scump e Aidan!! Aia din poza e deci perna de alaptat, nu?

Si eu ma mir ca acum stau mai comod pe spate. Inainte pozitia mea cea mai comoda era intr-o parte. Bine, si mai inainte era pe burta, da' am si uitat cum e .

Mergi la inceput