Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Lia, bebele cum este? e miscacios?

22+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Hellooo!!
Arleza, la multi ani, sa ai un bebe sanatos, mancacios si necolicios!
Lia, bine ai revenit pe la noi!

Ati vazut cum e pe afara? O sa vina o maaare furtuna. Eu stau la ult etaj si se aude tare ciudat, zici ca o sa ia vantul asta blocul pe sus.

Fetelor mai am 3 zile si plec in concediu . Abia astept. Mi-e cam teama de zburatul cu avionul (pt bebe, nu pt mine), insa doctorita mi-a zis ca nu e nico pb pe distante scurte. Uffff, sper ca asa sa fie.

Sa aveti o seara minunata!

Cu ajutorul lui DD sunt 19+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ela o sa fie foarte bine cu avionul nu ai de ce sa te sperii ,eu am calatorit ultima data tot la 19 sapt si sa-ti spun drept am luat un nospa preventiv dar a fost bine.Acum sper sa nu ai si tu zbor de 8-9 ore ca atunci e putin mai riscant.
La noi au inceput reducerile asa ca am fost ocupata zilele astea,am luat cate ceva pt bebe si pt Vlad dar.M-am ales si eu cu o pereche de pantaloni si o bluza si o pereche de cizme lejere si numai bune de condus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza fetele!

Va invit la o , ceai, lapte, fiecare dupa preferinte!

M-am intors si eu pe metereze, din concediu, asa ca o sa am timp sa intru mai des, ca de acasa nu prea...

Ma bucur enorm sa vad ca Lia este mai bine! Doamne ajuta in continuare!

La multi ani fericiti Arleza! Sa ai o sarcina usoara in continuare si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Noi suntem bine, bebe, ff miscacios, unele lovituri se vad deja prin piele, e tot fara nume, sper sa fie totul bine acolo inauntru...

Va ! O zi minunata sa aveti!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
18+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Multumim de cafea, dia!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Arleza, la multi ani ! nu e tarziu pentru ca oricum nu ai aparut ieri .

23+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Neta

Arlenza

Lia bine ai revenit , ma bucur enorm ca tu si bb sunteti bine

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna dimineata burtitici
LIA bine ai revenit pe forum...ma bucur enorm ca esti ok!
ARLEZA sa fii sanatoasa,fericita,si un bebe sanatos tun iti doresc!
Noi zilele astea am hoinarit pe la magazine au inceput reducerile si-am cumparat de la lucruri!sper sa am timp in viitorul apropiat sa le fac poze sa va arat si voua!
Avem 24 de saptamani,eu am cu 4 kg in plus si inca mai,dar mai rar cam o data e saptamana.Eu cred ca am o gimnasta in burtica,mai ales cand vb tata cu eaface valuri prin burtica!
O sapt placuta burtici

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:

Ati vazut cum e pe afara? O sa vina o maaare furtuna. Eu stau la ult etaj si se aude tare ciudat, zici ca o sa ia vantul asta blocul pe sus.

Fetelor mai am 3 zile si plec in concediu . Abia astept. Mi-e cam teama de zburatul cu avionul (pt bebe, nu pt mine), insa doctorita mi-a zis ca nu e nico pb pe distante scurte. Uffff, sper ca asa sa fie.

Eu am fost foarte incantata de furtuna. Caldura ma omoara. Mi se umfla picioarele foarte rau, tensiunea e mai ridicata, etc. Pe de alta parte... inainte nu ma speriam niciodata de tunete. Acum ma agit putin, si trece daca tin mana pe burtica. Cred ca am un mic fricos.

Eu am zburat pana in state si inapoi la 14 saptamani - m-am simtit tare vinovata, dar era o ocazie cu care n-o sa ma mai intalnesc ani buni de acum incolo.

Ai grija sa ai un loc bun - daca iti place mult la geam stai acolo, dar mai bine la margine ca sa poti sa te ridici sa te mai intinzi. Chiar daca restul stau cuminti pe locurile lor, nu-ti fie rusine sa te ridici si sa faci cativa pasi sau sa te intinzi. Locurile de la iesirea de urgenta sunt cool pentru ca ai mai mult loc pentru picioare (la mine la 1m75 conteaza, altfel stau cu genunchii lipiti de scaunul din fata si nu pot sa fac nimic). Cel mai important - stai calma, nu te agita/panica in timpul zborului. Gandeste-te la vacanta, albastru si frumos, nu la prostii care se pot intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

arleza la multi ani si din partea noastra.
noi azi mergem la morofetala de trim. 2.
avem programare a oa 17.30,abia astept
a mai mers cineva la dr. Mihailescu la Sanador.....vroiam sa stiu cum e ca dr.

Roxana22+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!

Mergi la inceput