Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Stiu Anna, cand l-am vazut nu am putut rezista:))), din pacate nu livreaza in afara, dar l-am vazut si pe Amazon, poate ei livreaza in Romania. Pe Amazon e un pic mai scump parca 85 de doalri plus transport.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Stiu Anna, cand l-am vazut nu am putut rezista:))), din pacate nu livreaza in afara, dar l-am vazut si pe Amazon, poate ei livreaza in Romania. Pe Amazon e un pic mai scump parca 85 de doalri plus transport.

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Din pacate e destul de complicat cu transportul, asa vazusem si in Romania unul cam in acelasi stil. uite www.kidcity.ro/Igiena-Sanatate-Siguranta/Balansoare-si-Leagane/Balansoar-pentru-copii-Confort--Pierre-Cardin/" target="_blank">aici Si imi place tare, dar eu mai am patutul de la Vladut si ar fi o cheltuiala in plus fara rost, mai mult pt toanele mamicii

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Wow cat costa!!! cat inseamna, 250 de dolari?

Noi nu mai avem patutul lui A., vom lua altul cand va avea bebe 3-4 luni si nu mai incape in cosulet.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor

of ce de treaba am avut azi, am mai citit printre picaturi, asa ca spun si eu din ce imi aduc aminte:

Brambu, frumoasa fata ai, o sa pun si eu poza cu purcelul meu cret, da' n'am parola si user pe situ de poze, vad io cum fac..Merci de info cu fetele din Belgia, de acolo vreau sa iau carut si voiam sa cer o parere

Pica, merci de reteta cu tarta, ce aluat folosesti, frantuzesc sau de placinta?

Firicelule, La multi ani pentru sarbatorit, sa va traiasca sa va ocroteasca, uite iti pun linkurile cu ce era la reduceri:
scaunul de masina 0-18kg si patutul pliant mai citesc si mai revin

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani celor care azi isi serbeaza ziua de nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

firicel la multi ani sarbatoritului

anna felicitari pentru caruciorul roz si vestile bune

irina e superb patutul, as vrea si eu unul asa, dar cred ca tot la patut ajung..intrebarea e: de care? din lemn sau pliant? ca nus tiu de care sa aleg

eu nu mai am rabdare pana pe 28 iulie, cand merg la morfo..de abia astept sa vad bebelina, ca tare jucausa e in burtica

lia

edit: ca iar am uitat ceva
am cumparat cartea cel mai simpatic ghid de sarcina - Vicki Iovine si nu imi vine sa o mai las din mana
chiar imi place..e plina de umor si trateaza toate intrebarile pe care le ai in sarcina

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, da, si pt preturile din Romania pare destul de ieftin
Corina, multumesc Ma faci curioasa in legatura cu cartea! Despre patut, eu stiu asa, ca e mai bun cel de lemn pt ca are sezutul drept, stabil si tare. Acum e f important sa aiba nivel intermediar pt bebe nou nascu si bebe dupa ce sta in fundulet. Eu am insa un patut pliant, peste salteau lui am pus si o saltea normala. Avantajul acestui patut este ca poti sa-l cari cu tine oriunde pleci. Uite pe asta il avem noi.

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Miere exact la un cosulet de ala ma uitam eu ieri pe ebay.Era nou si un pret foarte bun.Acum sunt in tratative cu sotul ca noi trebuie sa ne gandim intai cum ne organizam la dormit.
Acum Vlad doarme cu noi in camera in patul lui de junior pt ca avem doar o luna de UK si e putin cam debusolat.Plus ca va incepe o gradinitza noua,intr-o alta limba sunt cam multe schimbari pt el.Si apoi venirea lui bebe ce o fi in capusorul lui
Asa ca pana ne hotaram si vedem cum il acomodam pe Vlad ne tot facem planuri si eu stau ore pe net sa vad ce ar fi mai potrivit pt noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Pica, nu-i bai, ca si la mine a fost la fel, abia luni mi s-a aratat ca parca mai era cineva de vazut.. si la noi, ba au venit, ba am fost noi in vizite.. vine ziua Sebului? pai cand e el nascut, asa mare e diferenta intre al meu si al tau? spor la pregatiri! si eu tot la asta ma gandeam, ca fac ziua copilului cu adulti+copii, dar asa a fost sa fie.. oricum, o sa iasa fain sigur-sigur!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Moldoveanca, exact asta a fost primul motiv pt care am vrut cosulet, baiatul nostru de doi ani jumate doarme cu noi in pat si probabil vom ajunge in formula de 4 sa dormim toti gramada, desi el are camera lui aranajata frumos:)). Ma gandesc sa il tranzitionez usurel, eventual cu taica-su in prima faza, sa doarma amandoi la el in camera.

Cosuletul l-am vrut pt ca Aidan merge la 8 seara la culcare si bebe in mod sigur se va trezi in intervalul 8-11 cand ne retragem si noi, nu as vrea sa-l deranjeze pe baiat, asa ca voi tine cosuletul cu mine in living room sau birou sau unde voi fi, partea asta cu mobilitatea mi-a placut cel mai mult.

Apoi la 3-4 luni cand deja va avea un program mai stabil vom cumpara si patut.

Noi am avut si patut de lemn si de panza sau pliant. Patutul de lemn a stat in dormitor, cel de panza l-am folosit in alta camera sau cand am mers undeva. e foarte convenabil sa il strangi si sa-l duci cu tine peste tot. Raman la parerea ca e mai bun unul de lemn, mai ales daca se transforma in pat de toddler si mai tarziu pat normal, noi am avut asa unul convertibil dar l-am dat. Am dat absolut tot de la primul copil:))

La patutul pliant nu mi-a placut salteaua, era f f subtire si nu statea dreapta. Banuiesc ca daca pui o saltea normala peste e mult mai bine. Plus ca pe la un an si ceva a cazut copilul cu tot cu patut, a reusit sa escaladeze cumva cu un picior si s-a rasturnat cu totul, dar poate nu era al nostru foarte stabil, habar nu am.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput