Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (20)
Raspunsuri - Pagina 5
G_I_O spune:
Piticul meu a facut iar febra ieri....vad ca odata pe zi face...dar e gutul rosu...eu zic ca asta e cauza. acum sa speram ca scapam cu tantum verde puff si nurofen.
Bubite nu i-au mai iesit, asa ca azi a mers la gradi si a stat aproape 2 ore fara M. Cand i-au dus pe cei mici sus, s-a trezit in dormitorul piticilor si si-a adus aminte, ASA CA si-a luat ghiozdanelul si a plecat in dormitoul lui M. Cica, incet-incet il lasa tot mai mult cu gr. lui...sa vedem cat reusesc sa stea despartiti, caci sapt. viitoare nu-l voi duce.
Uitati aici pleaca spiridusul in tabara:
http://www.turistinfo.ro/muntele_mic/cazare-muntele_mic/pensiunea_ioana-c546.html
nu e lux, dar sper ca ei sa se distreze, mai ales ca fac drumetii, se dau cu tiroliana, inoata, etc...etc....
Silvia eu m-am ingrasat aproape 3 kg...si parca toate sunt pe burta...asa ca bag abdomene, azi mi-am luat si relax and tone si ma masez la greu...sper sa se vada ceva rezultate.
Toanca distractie faina si sa vedeti cat mai multe si fara ploi.
Cosmi ce bine ca poti lenevi, profita mama. si eu tot de la 6:30 sunt treaza, atunci s-a trezit picione.
si o zi faina sa aveti.
silvi_2005 spune:
In primul rand vreau sa ii urez Anei La multi ani si tot ce isi doreste in viata !!!!!Poate o cunosc putin mai bine decat unele dintre voi pe Ana pentru pt ca vb destul de des, pentru mine e unul dintre motivele pentru care o sa indragesc mereu acest site ...pentru ca mi-a dat ocazia sa cunosc asa oameni.Ana e o fata minunata, mereu intelegatoare, care stie sa asculte si sa iti fie alaturi...gata ca m-am emotionat . La multi ani Ana, esti un om care face lumea mai buna
silvi_2005 spune:
Si acum in alta ordine de idei azi am fost iar pe drumuri , am mers pana la Ikea in Belgia sa mai cumparam un dulap ca cele trei din dormitor nu se ajung la colectia noastra de haine am mai luat unul mare cu trei usi si niste maruntisuri, tot dormitorule cu fundul in sus ca reamenajam tot, comoda va fi mutata la Alain ca nu vad alta solutie asa ca ne-am facut de lucru. Cu ce vroiam eu sa ma laud de fapt era cu faptul ca am condus eu de la Ikea pana aici 130 km pe una din cele mai aglomerate autostrazi din UE pe cand iesea lumea de la job, am mai condus si de la aeroport din Charleroi pana acasa deci incet incet imi dau drumul...azi chiar accidental am condus eu ca a fost dupalul asa mare rabatata fiind o parte din bancheta spate in ingramadea prea tare pe JP si nu incapea la volan
Giova am vazut locatia mie mi se pare de vis Doamne sa ma fi trimis pe mine in asa tabara cand eram copil mi se parea de vis, casuta e minunata si piscina is peisajul Sa ii dai cu el creme sau spray repulsiv pt tantari si pt capuse ca daca va sta in padure e mai bine sa fie protejat
Cosmina eu va trebui sa inving lenea ca daca ma apuc de restructurari, reamenajari in casa ...vai ce ma enerveaza oricum trebuie sa ma confesez sa recunosc ca dorm pana pe la 9-9,30 zilnic ca ma trezesc cand pleaca JP dar nu cobor din pat si apoi adorm din nou ca cica zic si eu ca daca incep scoala profit si eu de ultimele saptamani de vacanta
toanca spune:
salutare. M-am conectat la reteaua hotelului. Londra e super iar matei e super cuminte cu mama. E destul de frig dar macar nu ploua.
toanca spune:
salutare. M-am conectat la reteaua hotelului. Londra e super iar matei e super cuminte cu mama. E destul de frig dar macar nu ploua.
G_I_O spune:
Ana!!! Multa sanatate si fericire! meriti din plin, esti o fata deosebita!
dragelor!
Eu sunt cu M acasa, ceilalti 2 s-au dus la piata si la o matusa de-a sotului.
Pregatesc bagaje, am asa emotii...cu cat se aprpie ziau plecarii cu atat regret ca l-am lasat. Numai eu, caci el si sotul de abia asteapta. Doamne ajuta sa fie totul bine si sa aiba vreme buna.
Toata sapt. la noi a tot plouat, asa m-am saturat.....
Silvia i-am luat spray, e si pt. capuse. Tantari cica nu prea sunt, dar capuse da...si din cauza asta stau cu frica...in plus, saracul l-am innebunit de cate ori i-am zis sa se dea cu spray-ul cand pleaca in expeditie.protejeaza pana la 4 ore...e numai bine, caci si asa ei se intorc pt pranz si somn.
Felicitari pt. condus! incet incet iti faci curaj si vei folosi masina mai des. voi cred ca doborati recordul la haine...chiar si pe cumnata o intreci.
Toanca super ca e ok si frumos in Londra. nici nu putea fi altfel. sa aveti parte de vreme buna in continuare. Normal ca Matei se simte bine si se distreaza cu bunicii.
Cred ca dupa amiaza tragem o tura de Arad, Carrefour si C&A plus alte magazine...s ane mai clatim ochii, ca bani nu prea avem de stricat.
Cu vremea asta nici nu mai stiu pe unde sa mergem. Ieri am fost in mall, azi am ales Aradul.
si weekend fain sa aveti.
maraki spune:
Ana de France la multi ani fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Ana, la multi ani! Noi abia acum am ajuns in camera. Ma dor picioarele, dar merita. maine venim acasa.
toanca spune:
Ana, la multi ani! Noi abia acum am ajuns in camera. Ma dor picioarele, dar merita. maine venim acasa.
G_I_O spune:
Azi mi-a plecat copilul in tabara, a si ajuns cu bine...l-am stresat de 2x/drum cu telefonul...daca tot i-a dat soacra un mobil....macar sa profitam....acolo nu au semnal, doar daca stau pe terasa nemiscati, asa ca ne scriu periodic directorii gradinitei sms-uri. In cazuri extreme ne suna (daca vrea copilul sa vb., nu gasesc ceva in bagaje, sau s-a intamplat ceva cu el).
Macar sunt mai linistita ca sunt 12 adulti cu 18 copii. au mers si unele mamici cu ei, cele care sunt prietene cu patronii. si pe mine m-a chemat, dar am zis ca-l las sa se simta in tabara, nu sa fiu tot cu ochii pe el.
Ma dispera vremea asta....dim. a fost placut si soare, catre 11 erau 24 grade...acum s-a innorat. si la munte cica vor fi ploi si vreme urata.
Toanca ati ajuns cu bine acasa? cum a fost? vrem poze si detalii.
Cosmi nu cred ca Bianca a plecat asa de mica...mie mi-e ca nu se descurca cu bagajul...uita sa se dea cu spray de capuse, isi pierde telefonul, ceasul, nu mananca, etc.....
Uite ca suntem in 1 august si avem o vreme de rahat...asa m-am saturat de vara asta....numai vara nu a fost.
ma bag la calcat, va pe toate.