Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

La multi ani fericiti Mariilor si derivate din acest nume sfant!

Iuliana lasa ca mergeti voi si ne zici daca merita. sigur pt. copii e ceva unic...ei nu-si dau seama ca e totul in scop comercial.
Maine merge Matei la gradi? de ce nu incepe de luni?
Cosmi super ca ai rezolvat cu geanta.
asteptam poze cu casuta, bine ca ati reusit s ao terminati. e fain sa ai un loc unde sa mergi la sf. de sapt.

azi profit ca e sarbatoare si ma relaxez...diseara la sedinta de abdomene.
Maine plecam la Alba.
o zi frumoasa,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

pe unde sunteti

eu am facuy cate ceva prin casa si astept sa vina gabi de la cora ca l am delegat pe el

Bianca a plecat cu fetele sa si cumpere blugipapan se joaca la pc ,de marti merge la gradiica maine eu sunt de garda de la 7 si nu pot s al duc

ma pun la descarcat pozele din vacante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Salutare,
Un an "scolar" cat mai usor tuturor spiridusilor, fratiorilor, surioarelor lor, sa nu se imbolnaveasca deloc daca se poate. Eu libera azi, ne-am luat inima in dinti si am schimbat gradinita, acum sa vedem, am fugit de cele f. renumite, dar acolo am ajuns pana la urma. Eu tot am zis ca-s fite astea dar era debandada la cealalta gradi, cu toate ca era una destul de cautata dintre cele de stat of course. Daca aveam bani de particulara aveam acum muuult mai putine griji...asta e. Abia astept ora 15 sa vad cum a fost, l-am lasat f. incantat acolo, copilasi de varsta lui, o grupa mare si frumoasa, o educatoare blanda, sper sa fie bine.
Toanca voi ati avut o vara la superlativ, oau ce povestesti tu acolo, ma bucur ptr. voi, cu sa fara matusa Tamara ca reusiti asta.
Ioana si Cosmi si voi ati fost cam plimbarete. Ioana nu stiu daca am mai scris, am fost impresionata de pozele cu Marco din tabara, ai un baiat tare descurcaret.
Ana, vazut si pozele voastre, ffff. frumoase, rem,arc de fiecare data ca Anastasia e o adevarata domnisoara.
Silvia, mult succes la scoala, sa ne spui cum iti e.
Maraki, cum e la gradi Angelos, l-ai mutat la cea greceasca nu-i asa?
Noi mergem si la innot de ceva vreme, e tare incantat Tudor, dar ajungem acasa doar seara,casa ne e praf ca renovam asa ca va rog sa-mi intelegeti absenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Un an scolar si gradinaresc bun sa aiba toti copilasi!
2 baietei din gasca mea de prietene au inceput clasa 1 si m-au luat emotiile cu lacrimi, of course. La anul daca vor merge in cls.0 cred ca voi boci de-a binelea. Doamne bine mai e la gradi, fara griji prea mari.

Spiridusul a inceput de azi inotul, asa ca va dormi la gradi in zilele d einot. Din oct. amandoi vor avea program de 8-9 ore de gradi.
Eu cu jobul sunt tot in aer....depun CV-uri, vb. cu toata lumea, astept raspunsuri de la cunostinte...of...tare greu mai este.

Am fost plecati in Alba weekendul asta, asa ca ne-am relaxat si noi, am iesit cu prietenii. Pe baieti i-am plasat la ai mei.
E. a plans cand s-a trezit ieri pe masina, ca el vrea la "muni"= buni .

Miha mersi frumos...a fost tare fain in tabara si multe act. au avut.
Sper sa aveti mai multa bafta cu noua gradinita si sa nu mai fie asa dezorganizare ca la cealalta.
Cosmi mult succes si voua in noul an scolar....clasa terminala, examene....

fetele si o sapt. buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Haideti mai fetelor scrieti mai mult....nu mai pot modifica lista de pe prima pagina daca trec mai mult de 20 zile de la deschiderea capitolului.
Asa ca, lista cu sarbatoritii in noul capitol
si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna,

fete dragi!

bine ati revenit de prin concedii/vacante...foarte frumoase locurile vizitate, iar spiridusii sunt convinsa ca nu vor uita vacantele oferite de voi!!!

Sa avem un an gradinaresc sanatos si plin de realizari!!!

si eu ma gandeam de dimineata ca este ultimul an in care practic nu au nicio responsabilitate...nu au de facut teme/ de invatat/ de mers obligatoriu la scoala...este ultimul an in care joaca e primul loc si daca intr-o zi nu vor sa mearga la gradi pentru ca sunt ff obositi, pentru ca e urat afara sau pentru ca a avenit buni si vor sa stea acasa sa se joace, este in regula!!!!

si noi am avut o vacanta frumosa ..cu munca , dar si cu multe realizari.

am finalizat casa, in sfarsit, am amenajat apartamentul exact cum am vrut eu...am mai schimbat cate ceva din finisaje si a iesit ff frumos...suntem f mandri de casuta noastra.

copiii au stat mai mult la noi la Bucuresti si au venit aiic bunicele , pe rand...s-a mai schimat roata, adica nu au mai mers ei la cv...decat cand au mers cu bunicii la herculane 10 zile.

in plus au mers si la o scoala de vara in bucuresti, unde si-au facut priteni, au mers in excursii, f frumos, mai ca imi venea sa ii duc aici la gradi din toamana...insa ei au decis, merg tot la gradi de stat...ca le place mai mult.

am fost la mare, la noi...am stat la iaki-superb...efectiv uiti ca esti pe litoralul romanesc, conditiile si serviciile excelente, apoi am fost in fiecare wknd la nasi la brasov - si-au terminat vila si au un apartament numai pentru musafiri...asa ca , in fiecare wknd liber, noi eram prezenti...copiii simtindu-se excelent.

..si bineinteles cum e practica la noi - noi impartim concediul de 3 saptamani in doua - o parte cu copiii, o parte noi doi...asa ca in partea a doua am fost la barcelona, costa brava, montserrat...minunat!

acum sunt la noi la socrii asa ca ai mei copii stau pana la 13 00 la gradi.f emotionati si rusinosi azi dimineata la revederea cu d-rele si cu colegii...abia astept sa-mi povesteasca.

saptamana asta incepem si noi innotul si karate...as vrea sa continuam si cu pictura , insa nu stiu cum ne facem programul...

va pup pe toate si incerc sa mai revin az....

Mergi la inceput

Buna dimineata...la amiaza :)!

ce faceti? ati sarit cafelele azi, doamnelor? :)

noi aseara ne-am plimbacit la greu...am facut inscrierile la palatul copiilor, am trecut pe la daimond sa vb cu instructoare de reluarea cursurilor de innot...cred ca vom merge si la harate lunea sau miercurea...program intesn...pai trebuie sa le consum cumva energia....

eu in continuare nemultumita de gradi, dar nu am ce face...sau mai bine zis, nu ma da pe spate cu nimic...nu vad niciun elan din partea educatoarelor, planuri, entuziasm...etc...

am hotarat ca vor ramane la aceeasi gradi impreuna pentru stabilitate si ca vom avea noi grija sa alocam noi si noi activitati..

insa, cu scoala e treaba fff serioasa...trebuie sa fie punct ochit, punct lovit...

iuliana, cum a mai ramas cu spectrum..am vazut pe la alte subiecte ca nu era tocami in regula parerea unanima...ca au lb straina de predare principala turca...la scoala arc ai fost? si-au deschis un sediu nou pe mihai bravu ( la trei stradute de noi )....

Mergi la inceput

in sfarsit ceva poze.....

Mergi la inceput

cosmi eu nu reusesc sa vad pozele...nu se deschid...

ce face papan? i-au venit prietenii de anul trecut? sebi e cam suparat pentru ca mihnea, prietenul lui, a plecat la scoala...i-am tot zis ca si ceillati sunt colegii si prietenii lui...

la ce scoala e bianca?esti multumita ?au si after school?

Mergi la inceput

Bumbiii....vad si eu ca s ceva pb cu pozele incerc sa remediez

#259;papan a fost super incantat de gradii,numara zilele in ultima perioada ...dimineta cand s a trezit a zis...yes,azi ma duc la gradii

eu zic s o dai incolo de stabilitate,cauta alta gradii

revin cu pozele diseara ca tb sa fug la mubnca

Mergi la inceput